dunavfc написа:FLANKER написа:Защо така се разбъркват мненията? И при вас ли е така колеги?
Олекна ми, мислех, че само при мен е проблемът
[offtopic]Софтуерът на форума напоследък абдикира, ще видим какво ще стане.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:FLANKER написа:Защо така се разбъркват мненията? И при вас ли е така колеги?
Олекна ми, мислех, че само при мен е проблемът
THE G.A.M.E написа:icko65 написа:Споко!Бай Иван пак ще мине оттук...
Да... И после пак ще ни трябват 50-на години да се оправим.
Щото от предходният път когато беше тук, вече 25 години се отърсваме ...
aleksandrov77 написа:Започва Третата Световна Война!
Жалко за жертвите, които ще се дадат!
Те ще тежат на съвестта на световната мутра САЩ!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lJLP2ASJymo[/youtube]
Вставай страна Огромная срещу световната мутра САЩ!
THE G.A.M.E написа:Отделно явно си нямаш представа, какво ще ни струва икономически напускането на ЕС и НАТО.
За да стане това, веднага ( веднага-веднага, разбирай в рамките на поне година ) ... Русия трябва да ни даде безвъзмездна финансова помощ в размер на поне 15 млрд. евро.
Betchualeng Arnaikem написа:Когато стане дума за това, че България мизерства намирайки се в ЕС казваш, че не ни е виновен ЕС а ние, системата в България, манталитета.
Когато България има негативи под руско (или след него) влияние обаче са виновни руснаците.
THE G.A.M.E написа:Betchualeng Arnaikem написа:Когато стане дума за това, че България мизерства намирайки се в ЕС казваш, че не ни е виновен ЕС а ние, системата в България, манталитета.
Когато България има негативи под руско (или след него) влияние обаче са виновни руснаците.
Виновни сме, че допуснахме комунисти по-убеждения, да си играят на демокрация.
Но това е следствие... "Комунистите" получиха тласък за тукашната "перестройка" от Москва.
Като казвам тласък, имам на предвид - идеи, влияние и най-важното - пари.
От тук тръгна всичко... След това е нашата вина, защото допуснахме тези престъпници, да продължат да управляват.
Не само те, но и техните синове, ученици, и идейни поддръжници.
Betchualeng Arnaikem написа:И защо в рамките на година? Защото ще получим и усвоим 15 милиарда от ЕС за година време ли? Дори под формата не само на субсидии, но и на пазари и т.н. посмъртно няма да стане.
THE G.A.M.E написа:Betchualeng Arnaikem написа:И защо в рамките на година? Защото ще получим и усвоим 15 милиарда от ЕС за година време ли? Дори под формата не само на субсидии, но и на пазари и т.н. посмъртно няма да стане.
Напускането на ЕС и НАТО ще трае поне година, щото бюрокрацията е страшна, не само когато се кандидатства, но и когато трябва да се напуснат тея структури.
А колегата вика, че "трябва веднага да ги напуснем", тоест, казваме, напускаме, и веднага ще цъфнем и вържем.
Иначе тези 15-на млрд. са долу-горе средствата, които се генерират при нас за период от около 3 години.
С една еднократна дотация с тази сума, бихме могли да си позволим излизане от ЕС и НАТО.
Но с тези пари трябва да преструктурираме икономиката си, и то както споменах, в рамките на около 3 години.
Ако не успеем... Е, едвали е нужно да уточнявам какво ще се случи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост