flashfreak написа:Срам ме е от такива мнения на ботевисти като kanar4o и alive1912. Искрено се надявам да сте под 16 години и двамата, за да имате време да се опомните и осъзнаете в близките 4-5 години.
Чико бил тъпанар, щото уважавал Локото. И АЗ КАТО БОТЕВИСТ уважавам Локото. Дерби без Ботев няма, дерби без Локо - пак няма. Искам силен Ботев и силен Локомотив, силен пловдивски футбол. Мразя шопските отбори и ги ненавиждам, защото убиват футбола в България. Изпитвам спортна злоба към Локомотив, но не ги мразя, мразенето е за малките душици като споменатия Месия на Локомотив, Исус на Балканите, Тракийския Нелсън Мандела, Пловдивската Лейди Даяна --- Христо Бонев Баклавата.
Както по-горе се спомена - заклетите локомотивци обичат повече Гочо, защото винаги е бил пич и точен футболист. Докато Зума след спортната си кариера повече е навредил на Локото отколкото да помогне.. изгони сумати кадърни хора от клуба им, заради лични дразги и интриги.
Зума сменял президенти ??? Я пак ??? Беше опозиция на Галка, докато не му предложи службичка !!! Зума е лесен - дай му баклава и ще ти седи мирен.
Затова да ми сравянвате легенди, които макар и да имат проблеми с алкохола с този човек (може би най-добрия футболист на пловдивски клуб някога) - Е ЖАЛКО.
много по-голям съм от 16 години.някой ще ме разбере ли какво пиша?!ти си поредният който неразбра!става дума за дистанцирането на ветераните ни от отбора!трябва да са с нас и да притискаме цървула.това исках да спомена в мненията си!не ми дреме за зулума!както и да е...няма да бъда разбран...