Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Ще се намерили човек да каже добра дума за селския пумак

Мнениеот Converse » 21 юни 2009 18:30

smash_the_reds написа:
kishe написа:
smash_the_reds написа:МИТЬО ОЩЕ 100 ГОДИНИ ДА ОСТАНЕ В БОТЕВ ДАНО!!!

а ти дано 100 дена да не живееш и дано да са в адски мъки пумияр неден да го тура на майкати в .....

Що не ми го кажеш пред мен,това се чудя,нещастен комплекссар.Защо всички пубертети са много отворени само пред мониторите???

Е сега не мога да разбера,защо се заяждаш с Бултрасите,имат си проблеми, защо трябва да ги дразниш?!А ти да не си някакъв от София Запад?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 21 юни 2009 19:47

100 цирки на гъза да ти излезат...100 негърски патки да изядеш :twisted: :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 21 юни 2009 19:50

ГОВЕДА БЕГАЙТЕ НА НА ГЕРЕНА ДА ПАСЕТЕ ТРЕВА.НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НЕЩАСТНИЦИ ОТ ВАС-ЕВРОИДИОТИ!
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 21 юни 2009 19:53

smash_the_reds написа:
kishe написа:

а ти дано 100 дена да не живееш и дано да са в адски мъки пумияр неден да го тура на майкати в .....

Що не ми го кажеш пред мен,това се чудя,нещастен комплекссар.Защо всички пубертети са много отворени само пред мониторите???

Toва миризливо говедо натрупало няколко хиляди мнения във форума и накрая другите били "отворени само пред мониторите". Айде обратно в обора, боклук.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Re: Застанете срещу Христолов и не мърсете емблемата с политика

Мнениеот alive1912 » 21 юни 2009 19:56

flashfreak написа:Срам ме е от такива мнения на ботевисти като kanar4o и alive1912. Искрено се надявам да сте под 16 години и двамата, за да имате време да се опомните и осъзнаете в близките 4-5 години.

Чико бил тъпанар, щото уважавал Локото. И АЗ КАТО БОТЕВИСТ уважавам Локото. Дерби без Ботев няма, дерби без Локо - пак няма. Искам силен Ботев и силен Локомотив, силен пловдивски футбол. Мразя шопските отбори и ги ненавиждам, защото убиват футбола в България. Изпитвам спортна злоба към Локомотив, но не ги мразя, мразенето е за малките душици като споменатия Месия на Локомотив, Исус на Балканите, Тракийския Нелсън Мандела, Пловдивската Лейди Даяна --- Христо Бонев Баклавата.

Както по-горе се спомена - заклетите локомотивци обичат повече Гочо, защото винаги е бил пич и точен футболист. Докато Зума след спортната си кариера повече е навредил на Локото отколкото да помогне.. изгони сумати кадърни хора от клуба им, заради лични дразги и интриги.

Зума сменял президенти ??? Я пак ??? Беше опозиция на Галка, докато не му предложи службичка !!! Зума е лесен - дай му баклава и ще ти седи мирен.

Затова да ми сравянвате легенди, които макар и да имат проблеми с алкохола с този човек (може би най-добрия футболист на пловдивски клуб някога) - Е ЖАЛКО.

много по-голям съм от 16 години.някой ще ме разбере ли какво пиша?!ти си поредният който неразбра!става дума за дистанцирането на ветераните ни от отбора!трябва да са с нас и да притискаме цървула.това исках да спомена в мненията си!не ми дреме за зулума!както и да е...няма да бъда разбран...
Изображение

selby1912
Контакти:

Re: Боби Димитров: Христолов е помияр

Мнениеот selby1912 » 21 юни 2009 20:00

danko_sot написа:Кой е тоя Боби Димитров, че не мога да се сетя? Христолов го назначи в клуба за директор. Навремето пак Христолов го взе след пълния провал в Левски и сега Бобито си прави Пиар на негов гръб.

Бобито даде много на Ботев като играч,това,че вие го съсипахте е друга тема на разговор.И недей се прави на много интересен,защото някой ден ви пожелавам и на вас да изпаднете в такова положение и тогава ще те видя дали ще ти е толкова до сарказъм и ирония.

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 21 юни 2009 20:01

с нетърпение очаквам евротурнирите да ви гледам отново резила.на теб 100 цирея на задника да ти излезнат мръсно и гадно говедо!
Изображение

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 21 юни 2009 20:12

Що бе , кой те засегна чак пък толкова :o :oops:

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 21 юни 2009 20:25

Не вярвам да се намери!Освен някое "синьо искърско говедо" или някой циганин от лайнута друг няма да каже хубава дума за тоя селски мисир.Абе тия "говеда" кога се прибраха по селата и кога намериха време да пишат тук?

tripleksa
Контакти:

Re: Христолов за Боби: Този нещастник нищо не може да ми стори

Мнениеот tripleksa » 21 юни 2009 20:26

Боби ние никога няма да те предадем

Върни се в “Архив”