MuFc1878 написа:Баси пародията
Аз пропуснах квалификацията, какво е станало?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Баси пародията
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Rivaldo10 написа:Фетел 11, какво по ангелите се случва с формулата?![]()
Дано Шуми спечели поне подиум...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Оф, утрешните прогнози ще са много трудни за даване. Мерцедесите добре ама в състезанието сигурно пак ще са зле, Хам много назад за победа, Бутона пък нещо слаб ми се вижда, Уебчо няма сми от коментар, Фетел е далеч, Кими няма шанс, Алонсо.... абе то само Кобаяши остана май.
Ама аз пък за камикадзето мисля да го прогнозираме кой ще блъсне на 1я завой
[/center]"Поздравления за Нико. Това е фантастично и аз наистина се гордея с него. Двамата с него сме израснали заедно като постоянно бяхме съперници в различните шампионати. Преди всичко винаги сме били приятели и заедно мечтаехме за Ф1, което е реалност за нас от години насам. Заедно сме на първия ред, но наказанието ми ще ме върне малко по-назад. Иначе колата се държа отлично и съм оптимист за старта утре.", сподели той. Люис ще стартира от седма позиция, заради новата скоростна кутия, която ще ползва.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта