Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sedemnaiset

Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?

Мнениеот sedemnaiset » 04 фев 2009 00:22

лефски , ако броим и ромите.
иначе цесекато!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: геноцид ли са Левски и ЦСКА за футбола в България в 21 век

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:23

tprodanov написа:Абе за цска не знам - некое чорбарче да си каже. Но ако я няма школата на Левски къде ше се развиват децата бе? Я си погледнете отборите и вижте, че процента на юноши на Левски е най-голям. Това ли е убиване на футбола, щото на мен ми прилича на създаване. Левски убива футбола, а кретени като коце-маца, юри галев, митьо селския, ивайло дражев са полезни за него, абе в ква страна живеем бе, няма ли вече нормални ценности?

ПП Пловдив, ае само да ми обясниш как навърза понятието шоп и весела лечева в едно изречение? Що пък все шопите бе? Първо, че тая няма нищо общо със София, второ, всички тия, дето ни управляват сме си ги избирали ние. Следващия път вместо за гъби отиди до урната, ама преди това прочети кой какво мисли по въпросите, които те вълнуват. Иначе пак шопите ше са ти виновни за световния заговор....

да световен заговор !!!!!!!!!!!що тогава си я карате(не визирам обикновения софиянец,а конюктурата създадена от червените) като при тошо ,всичко да е при вас и умишлено спирате развитието на другите населени места ,а после ревете от селяните???

sedemnaiset

Re: КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ-ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА?

Мнениеот sedemnaiset » 04 фев 2009 00:24

batceko написа:.... никога няма да се разбере щото за да стане това трябва поне две от най големите агенции за изследване на общественото мнение трябва да направят паралено проучване , НО ... като се знае че 99 процента от агенците от този тип са собственост на бивши или настоящи ченгета , респеткивно бивши комунисти , а знаем че те по пронцип са фенове на отбора на партията - т.е. цска , та точно поради тази причина никога няма да се разбере , щото на бивши ченгета не може да се вярва ........... но иначе е нормалнто феновете на Левски да са в пъти повече ... все пак има един отбор на народа ... и един отбор на партията ..... а правилнтото беше след 10 ноември заедно с закриването на БКП да се закрие и притурката цска ... щото само бог знае как са ставали шампиони в ония времена - с решение на ЦК ... мръсни червени свини ...

абе лефскито не беше ли отбора на меверето тоест ченгетата.
batceko хаповете хаповетееееееееее
и си легай късно е вече!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:25

tprodanov написа:Пловдив - националния не е наш. Когато играем на него плащаме суми, които почти никой друг отбор в страната не може да си позволи. Освен дражевия, разбира се.
Герена не е на Левски. Батков инвестира, защото има надеждата да получи концесия, но тая надежда е толкова силна, колкото и на всеки друг отбор. А инвестирайки в базите демонстрираш желание да развиваш именно спорта, което пък улеснява получаването на концесия. Щото лупи мол искаше да прави, и аз на тоя не бих му дал и песъчинка от армията.

Къде точно са повече? Я се опитай да направиш една справка на играещите българи в А и Б група?

да ,ще я направя и утре ще продължим/

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 фев 2009 00:25

Твърде обидно ми се струва да съвместяваш софиянец и комунист на едно място. Комунистите са известни с централизацията, а София е известен като най-антикомунистическия град в страната. Тук червен кмет не е имало, и обикновенно бсп постига доста ниски резултати. За избраното от целокупния български народ управление можеш да се сърдиш на всеки, но не и на софиянци!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:27

tprodanov написа:Твърде обидно ми се струва да съвместяваш софиянец и комунист на едно място. Комунистите са известни с централизацията, а София е известен като най-антикомунистическия град в страната. Тук червен кмет не е имало, и обикновенно бсп постига доста ниски резултати. За избраното от целокупния български народ управление можеш да се сърдиш на всеки, но не и на софиянци!

моляя??София винаги е била червена,синята крепост я знаеш коя е.!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 фев 2009 00:30

Като си тръгнал със справките тогава - направи и справки за изборните резултати в последните 20 години. Да ми твърдиш, че София е червена означава, че единствено я бъркаш с монтана или силистра, а това значи, че спора е безмислен. Синята крепост е тук.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 04 фев 2009 00:32

@tprodanov -E не, честно, просто ме заби с това изказване. София и централизация? - това са две несъвместими неща. Кажи ми една аминистрация с национална значимост, която не е в София.
Къде отиват парите на населението , фирмите, общините и т.н. от провинцията? да не би в Пловдив? Къде отиват играчи на провинциални отбори , показали ниво над обичайното за родния си отбор?- няма да е в Ловеч или Варна- в 99% от случаите отиват в София. Откъде се управлява страната и се вземат решения относно нейното бъдеще?

П.П Каква синя крепост? Че то СДС има ли?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:34

tprodanov написа:Като си тръгнал със справките тогава - направи и справки за изборните резултати в последните 20 години. Да ми твърдиш, че София е червена означава, че единствено я бъркаш с монтана или силистра, а това значи, че спора е безмислен. Синята крепост е тук.

ХАХАХА като последния ви кмет нали.....?Или като софиянски ,кадето слугуваше на червените ...,ай моля ти се>а преди това знаеш ли кой беше ?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 фев 2009 00:35

mike28 написа:@tprodanov -E не, честно, просто ме заби с това изказване. София и централизация? - това са две несъвместими неща. Кажи ми една аминистрация с национална значимост, която не е в София.
Къде отиват парите на населението , фирмите, общините и т.н. от провинцията? да не би в Пловдив? Къде отиват играчи на провинциални отбори , показали ниво над обичайното за родния си отбор?- няма да е в Ловеч или Варна- в 99% от случаите отиват в София. Откъде се управлява страната и се вземат решения относно нейното бъдеще?

П.П Каква синя крепост? Че то СДС има ли?

много ме боли от това ,но е адски верно!

Върни се в “Архив”