[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Стефан Стоянов-говори след мача.

Мнениеот Deluxx » 27 фев 2011 12:25

toonarmy написа:Луд е този който вярва,че цска победи Левски с "истинска игра"
Л.Петрович около преди 10 г.:Букмейкарите ебаха майката на футбола.

диков ти ли си бе???А и пишеш в форума на гонг?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:26

caci написа:Всички играчи треньори и ръководство предадоха Левски в този мач,подобно на Казанската афера.Май пак Батков е спечелил нещо.Какво ли?

винаги си ми бил много смешен..много говориш , ама като бие Левски!Като пдне Левски почваш да си търсиш някакви смешни оправдания за загубата!Той Батков няма да иска да сте шампиони и да се опитате да влезете в Шампионската лига в предвит най-високият ви коефициент и ако може да вземете 7 милиона, ами ще продава мача на ЦСКА :lol: :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

samo levski
Контакти:

Re: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Мнениеот samo levski » 27 фев 2011 12:26

Колкото и да ми е тежко да го кажа срам ме от вчерашната загуба но най лошото е че не видях никаква промяна в играта на левски.Същите елементарни грешки в защита никаква идея в нападение.Незнам какво са тренирали през зимната подготовка,но ако паднем и от локото, което с таэи игра е почти сигурно тандема ясен и гонзо трябва да се замислят за оставки.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2011 12:27

Според мен Ясен или Гонзо (не знам кой взима решениета затова 1 от 2-та) , много бъркат за да угодят на така наречените лидери всички да са на терена , това води до =>
Грийн централен бранител а трябва да е халф ; Йовов вътрешен полузащитник с/у най-силния футболист на ЦСКА , а ако въобще трябва да е титуляр то е на крилото (Д.Младенов е ужасно слаб футболист все още не мога да повярвам че резервата от Пирин на Д.Пеев и Делев е превъзнасян на Герена );
За съжеление в БГ футбола доста често има парашутисти в отборите и то като се почне от детските състави та чак до представителните отбори , това е най-голямата трагедия . Измислени чужденци и любимци заемат местата на по-добри от тях момчета . При малките пък татковци с болни амбиции и подкупни треньори прецакват таланти и целия ни футбол .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 фев 2011 12:27

препоръчавам на всички фенове на ЦСКА да се махнат от форума на Левски!Нека да си говорят каквото искат!Миналият път ги бихме 2 на 0 тогава беше казанската афера..видете ли ЦСКа ги преба!Сега пак ги бим , Левски продали мача!Всеки път като ги бием ЦСКА са купили мача или Левски им го продал!Няма смисъл от спорене оставете си да си говорят пък и темата не е за това как Левски продали мача!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 27 фев 2011 12:27

Само наивник може да повярва,че Левски игра за победа снощи.
от POPCORN на 27 Фев 2011 11:26

caci написа:
Всички играчи треньори и ръководство предадоха Левски в този мач,подобно на Казанската афера.Май пак Батков е спечелил нещо.Какво ли?
винаги си ми бил много смешен..много говориш , ама като бие Левски!Като пдне Левски почваш да си търсиш някакви смешни оправдания за загубата!Той Батков няма да иска да сте шампиони и да се опитате да влезете в Шампионската лига в предвит най-високият ви коефициент и ако може да вземете 7 милиона, ами ще продава мача на ЦСКА

Не си много интелигентен,ако си мислиш,че мачът е даден на цска.Те и да искат не могат да го уредят.
Последна промяна от caci на 27 фев 2011 12:30, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

сини богове
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот сини богове » 27 фев 2011 12:28

Незнам дали Ясен е марионетка, но ние играем с една и съща схема без разлика кой е противника и БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ИГРАЧИТЕ КОИТО ИМАМЕ. Най- болно ми стана, че Левски просто реанимира ЦСКА, вместо да ги смачка с футболни аргументи и да ги изхвърли от борбата за зона Европа. Просто искам да попитам следното:
1. Защо играем с флангови футболисти, които явно не се чувстват добре на тези позиции? За Матондо писаха, че няма ляв крак и снощи се видя. Това момче неможа един да влезе по крилото. Търсеше винаги да си нагласи топката на удобния десен крак. Дани Младенов за пореден път доказва, че неможе да играе един на един. Един път не го изведоха зад гърба на защитата с пас в перспектива /с изключение на втората минута/.
2. Купиме дефанзивен халф /Димов/, висок, здрав, млад и перспективен и го държим на скамейката за да играе Йовов. На всичкото отгоре имаме още един чудесен халф /Грийн/, но него го мъчим защитник.
3. Поради по- горе изброените точки Левски напрактика играе без халфове и точно там ЦСКА ни би. Но на полувремето нямаше адекватни смени- ЗАЩО?

Та Кокала който толкова го псувахме, поне ги подреждаше по- добре. Моето мнение е, че той ако имаше Гара в състава си, щяхме да сме номер едно. Най- големия проблем на Левски през последните години/след ерата Мъри/ беше липсата на реализатор. Отбора създаваше положения, но нямаше кой да вкара. Сега тъкмо намерихме голмайстор КЛАСЕН, оплескахме халфовата линия. И станахме най- лесно разгадаемия отбор в А група.

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 27 фев 2011 12:29

Deluxx написа:
toonarmy написа:Луд е този който вярва,че цска победи Левски с "истинска игра"
Л.Петрович около преди 10 г.:Букмейкарите ебаха майката на футбола.

диков ти ли си бе???А и пишеш в форума на гонг?

Тара беше наредил Левски да не играе.
просто знам как играе Левски,дори и срещу Реал да бехме играли дет се вика 5 точни паса щехме да направим.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 фев 2011 12:33

Златане, какво стана с увереността ти, че Левски ще победи с разлика? Преди мача каза, че за пръв път отиваш толкова спокоен на дербито - е какво стана? Всички левскари бяха готови да си сложат главата, че Левски ще победи с разлика - какво стана? Май прекомерното говорене ви изигра лоша шега?

Дани,споделих чувството си не съм говорил предврително,просто такова усещане имах ,което не е било за добро.Никъде не съм обиждал,че ще ви смачкаме и тем подобни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Мнениеот metodito » 27 фев 2011 12:34

Първо, искам да кажа, че вчера стана "дерби". Защото едно от многото значения с които се натоварва думата е мач с неочакван резултат...с много голове. Не помня откога не са се вкарвали 4 гола в този мач. Сините бяха объркани. Все едно ЦСКА ще излезе с 11 защитника и ще се пази 90 мин. Ми оказа се, че не е така. Това обърка страхливата тактика. Над 100 мача с една тактика с Гара забит напред, и Тасевски като "подавач". И що не стана?! Ми няма да стане!
От уволнението на Мъри, отборът се спуска надолу. Това как в някакви евро-класации сме се изкачвали не ме топли. Защото няма последователност в действията на Батков и Гонзо. "Гонзо бил тъпак." Те пък Борето и Наско СафаритУ 'щото пръщяха от мозък... Политиката на Гонзо да се дава максимален вот на доверие към треньорите (Ясен и Достанич) би било похвално решение, ако не бяха конкретните имена в скобите. Двама недоказали се треньори, които не са се задържали повече от две години някъде (всъщност Ясен в Черно море, май...).
Отборът не търпи развитие като колектив и най-важното технически - като сработеност. За това време Ясен трябваше да е осигурил това! Имаме връзката Дарко - Гара и дотам. Мюлдер тръгва напред, никой не го покрива. Какво е това?! В средата на защитата се блъскат един в друг като слепи котета. Ми той Ясен не излезе в три мача подред с едни защитници. Грийн го мести като не знам какво. Колкото и да е добър, той трябва да знае какво се иска от него! :evil: В халфовата линия твърдя, че имаме най-добрите футболисти в България. И какво от това?! След като тя се прекроява спрямо часа на започване на мача. Йовов тук, Йовов-там. Влиза Кривото като резерва, прави як мач. Следващият мач - пак на пейката. Иво Иванов... нямам думи.
Просто отборът е много зле в момента и смяната на Ясен е закъсняла малко, но нещата могат да се поправят все още.
Спортинг ни го показа. Гент в Белгия ни го показаха.
Локо Пловдив ни разказа как стоят нещата на Герена... на Герена, Ясене!
ЦСКА ни го показа. Е, кой трябва да ни бие вкъщи за да махнат тоя МИШОК?!

Заставам зад Гонзо защото той даде шанс на треньорите какъвто в друг клуб няма да дадат. Защото за това време Наско щеше да е сменил 5! -има треньори, а Борето щеше да държи Достанич още. ;)

Върни се в “Архив”