Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До кога сините фенове ще търпят?
Ако Батков не се разкара,нищо добре не го чака отбора.Много ми е интересно какво ще каже Батков след тая загуба.Преди мача беше казал,че Левски ще е шампион и ще си изиграе спокойно "мачлетата".Батков къде си сега? Пак ще се криеш 1 месец.Незнам какво трябва да направим ама определено трябва да реагираме с нещо,защото нещата са на зле.
LaRgO написа:Ако Батков не се разкара,нищо добре не го чака отбора.Много ми е интересно какво ще каже Батков след тая загуба.Преди мача беше казал,че Левски ще е шампион и ще си изиграе спокойно "мачлетата".Батков къде си сега? Пак ще се криеш 1 месец.Незнам какво трябва да направим ама определено трябва да реагираме с нещо,защото нещата са на зле.
Сега ще каже, че лятото се отказва да тегли кредит за трансфери за ШЛ

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: План за действие или просто отчаян пост?
Ами въпроса е да се дефинират някакви искания, защото нещата определено не вървят и само с играчи за без пари и без треньор няма да стане! Аз лично мисля че е най добре да "убием" дербито т.е. никой от Левски да не ходи, ако не спечелим следващите 2 мача в което много сериозно се съмянвам след днешния "футбол"
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Гонзо братче не е срамно да се откажеш направиго докато е време,положението е критично и неможеш да излезеш от него.Излез и кажи гласно истината за батков разкрии го гласно.
G0nzi написа:Ами въпроса е да се дефинират някакви искания, защото нещата определено не вървят и само с играчи за без пари и без треньор няма да стане! Аз лично мисля че е най добре да "убием" дербито т.е. никой от Левски да не ходи, ако не спечелим следващите 2 мача в което много сериозно се съмянвам след днешния "футбол"
Едва ли трябва да убием дербито. Ние заставаме зад марката Левски, не зад това АД. Момчетата имат нужда от нас - едва ли всички те са виновни..
САМО ЛЕВСКИ
buffon написа:Гонзо братче не е срамно да се откажеш направиго докато е време,положението е критично и неможеш да излезеш от него.Излез и кажи гласно истината за батков разкрии го гласно.
Дано те чуе... наистина положението е повече от критично. Най-тежката криза в историята на Левски!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
delpi написа:LaRgO написа:Ако Батков не се разкара,нищо добре не го чака отбора.Много ми е интересно какво ще каже Батков след тая загуба.Преди мача беше казал,че Левски ще е шампион и ще си изиграе спокойно "мачлетата".Батков къде си сега? Пак ще се криеш 1 месец.Незнам какво трябва да направим ама определено трябва да реагираме с нещо,защото нещата са на зле.
Сега ще каже, че лятото се отказва да тегли кредит за трансфери за ШЛ
Сигурно ще каже ,че отбора си е много добър,само му трябва малко време за сработка и че няма нужда от селекция.Дори ще предложи Гонзо освен спортен директор и треньор,да стане и треньор на вратарите,масажист,психиатър,чистач,финансов директор,охрана,че да махне повечето хора в отбора и да спести пари.
За всички е ясно, че Батков не е идеалния собственик на Левски. Аз бих предпочел той да се казва Абрамович и да дава по 20-30 млн. на сезон, обаче реалността е такава. Ако Батков от утре каже отказвам се от Левски, повече не искам да съм собственик, какво очаквате ще се случи? Ще се разпадне и това което има в момента. Ако някой има 15 млн. и достатъчно пари за да издържа отбора и да осигурява всяка година качествена селекция и треньор да заповяда,аз съм ЗА.При липса на такъв обаче трябва да се примирим с Батков, защото с него е зле, ама без него ще е още по-зле.
Може би повечето хора не го осъзнават, но току ще Левски затри всичко, което имаше постигнато досега. Говоря за натрупания коефицент в Европа, заради който по инерция 4-та година сме поставени в мача за влизане в групите на ШЛ. Там, разбира се знаем какво се случва - заради малоумното ръководство на клуба изпуснахме поредица уникални за българския футбол шансове. Тази вечер бездушието на играчите и липсата на всякакви треньорски качесвтва в Гонзо ни лиши от Шампионската титла, а с това и участие като поставени за последен път!
Тази вечер българският футбол се върна с 20 години назад! Честито на купуващите титли!
Тази вечер българският футбол се върна с 20 години назад! Честито на купуващите титли!
Вие що не сте в Ловеч бе пичове?Така се подкрепя отбора,защото в мрежата се получава само едно безмислено говорене