Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
По-класическо нарушение за последния в отбрана и последвал ЧК няма как да има. Това е пример за учебниците.
Реджи, няма да споря. Уважавам мнението ти, но за мен нарушението е 50/50. Подобни единоборства има в НП при всяко статично. Добре, че за всяко такова не свирят дузпа :)
Дори да приемем че има нарушение в тази ситуация, как реши, че е спряна чиста голова опасност, при положение, че нападателят в нито един момент нямаше дори елементарен контрол над топката? Какъв ЧК в случая?
Не твърдя, че Конате не можеше или не трябваше да бъде изгонен в ситуацията, но да се твърди че има очевидна съдийска грешка е нелепо.
Няма да се дърлим за щуротии, пишем го "леко, съдийско намигане" и чакаме реванша. :)))
Дори да приемем че има нарушение в тази ситуация, как реши, че е спряна чиста голова опасност, при положение, че нападателят в нито един момент нямаше дори елементарен контрол над топката? Какъв ЧК в случая?
Не твърдя, че Конате не можеше или не трябваше да бъде изгонен в ситуацията, но да се твърди че има очевидна съдийска грешка е нелепо.
Няма да се дърлим за щуротии, пишем го "леко, съдийско намигане" и чакаме реванша. :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Това, което се случи снощи е съдийска и вараджийска некадърност, а не някакво целенасочено подпиране на Ливърпул, ПСЖ сами са виновни, че не можаха да бият.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Red_Neck написа:Няма да се дърлим за щуротии, пишем го "леко, съдийско намигане" и чакаме реванша. :)))
Приема се. Аз съм твърдо на мнение че ПСЖ сами са си виновни, че не вкараха поне 2 гола от всичките си положения и загубата си е тяхна, а не съдийска. Първо претенциите към себе си и тогава към съдиите.
Може да стане интересен реванш, но по-скоро не вярвам. С изключение на аномалията от миналия сезон, ПСЖ не се сещам да е изиграл по-силен реванш в елиминации и си мисля че ще ги касирате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

nghcvth написа:LaRgO написа:Мълчание за недадения червен картон за играч на Ливърпул. Да не говорим, че и засадата е много спорна, след като не дадоха моментът на подаването.
Представям си ако това подпиране беше за Реал, какво щеше да става тук в темата...
Е, най- малко фен на балерините може да търси сметка на друг отбор за съдийство, след бруталните балтии срещу съперниците им, в ключови мачове, при спечелванията на ШЛ. Байерн, Ювентус, Атлетико, дузпи, засади...
[offtopic]Кой Байерн? Онзи, който получава дузпа за игра с рамо на Карвахал ли? Или онзи Байерн, който се добра до продължения на сблъсъка, след явна засада? Ювентус, онзи Ювентус ли е, с 100%-вата дузпа срещу Лукас Васкес, който беше изблъскан в гръб, в момент, в който овладява топката в наказателното поле и ще бие удар? Виждаме ли сме дузпи и за много по-малко.[/offtopic]
Аз не съм убеден че евентуален картон на Конате трябваше да е червен! Ако Баркола беше повел топката към вратата може би с по- голяма сигурност. Но играча на ПСЖ не успя да направи това. Все пак нарушение има и съдията трябваше да го свири на момента и да вземе някакво решение. След това решението му можеше да се гледа за потвърждаване и от ВАР.
Е, как да успее да я овладее, след като беше изблъскан преди подходящия момент, в който да го стори?
- slash1912
- Контакти:
Изкарахме късмет и имаше леко (или тежко според някои)съдийско рамо.
Две неща,които нямаше да имат значение,ако ПСЖ си бяха отбелязали само 2 от техните 20 положения.
Две неща,които нямаше да имат значение,ако ПСЖ си бяха отбелязали само 2 от техните 20 положения.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
CSKA69 написа:Гуардиола никога не е играл Тики така!
Aко Гуардиола никога не е играл тики-така, то значи никой никога не я играл и тя никога не е съществувала.
an4o_321 написа:CSKA69 написа:Гуардиола никога не е играл Тики така!
Aко Гуардиола никога не е играл тики-така, то значи никой никога не я играл и тя никога не е съществувала.
Анчо, терминът Тики така ги измислиха испанските журналисти за да опишат стила на игра не на Барселона, а на националния отбор на Испания. Треньор тогава им беше Луис Арагонес. А треньор на Барса беше още Франк Рийкард. Гуардиола застъпи чак след като испанците станаха европейски през 2008-а година. Пикът на Тики таката беше при следващия треньор на Испания - Висенте Дел Боске, който накратко казано можем да определим като испанския Анчелоти, защото няма собствен стил, а прагматично използва това което е наследил и работи..