Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Не се подигравай с Иртиш! Нормално е Старокин да направи крачка нагоре и да отиде в по- силен клуб. Не всичко е пари момчето ще си повиши със сигурност класата.Този клуб е на светлинни години като организция и финанси спрямо Левски.
- Червени Воини
- Контакти:
terata написа:Logical person написа:zlato1234 написа:Ако беше българин бих се съгласил, че е възможно да откаже повече пари от Левски или някой друг отбор и да отиде в ЦСКА за по-малко "ако е цесекар".
Но за чужденец да ми твърдите това е смешно. Всеки гледа парата, а, не марката вече. За тях е все едно дали са в Левски, ЦСКА, Литекс, Ботев, Лудогорец или Долно-нагорнище стига да му се плаща добре! И като закъснеят заплатите първи питат "Кога пари"![]()
![]()
Информацията за предлаганите заплати, беше цитирана от СИН фен в тази тема. Никой не го е бил с пръчка и съвсем отделен е въпроса колко е вярно. Факт е обаче, че имахте интерес към него, колко е бил сериозен питай Гонзо.
Можеш ли да докажеш този "факт"? Само, че не с изрезки от вестниците, на които така или иначе не вярвате? Щото примерно, Гонзо няколко пъти каза, че няма интерес и няма да привлича футболисти от Черно море. Дотолкова с твоя "факт". Иначе викаш за заплатите може и да е лъжа, ама за евентуалния трансфер в Левски е истина.Малко избирателно четете ми се струва.
Да бе домовчийски идва от ФК Планет Марс!
Друг е въпроса че никой не иска при вас, защо ли?!? Нали получавате хубави заплати над 25хилки в еуро( редовни заплати) А и този бивш играч от Черно Море със сигурност е информиран за състоянието на ЦСКА. Каквото да е положението на ЦСКА винаги сме за по-предпочитаните от вас!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
terata написа:Logical person написа:zlato1234 написа:Ако беше българин бих се съгласил, че е възможно да откаже повече пари от Левски или някой друг отбор и да отиде в ЦСКА за по-малко "ако е цесекар".
Но за чужденец да ми твърдите това е смешно. Всеки гледа парата, а, не марката вече. За тях е все едно дали са в Левски, ЦСКА, Литекс, Ботев, Лудогорец или Долно-нагорнище стига да му се плаща добре! И като закъснеят заплатите първи питат "Кога пари"![]()
![]()
Информацията за предлаганите заплати, беше цитирана от СИН фен в тази тема. Никой не го е бил с пръчка и съвсем отделен е въпроса колко е вярно. Факт е обаче, че имахте интерес към него, колко е бил сериозен питай Гонзо.
Можеш ли да докажеш този "факт"? Само, че не с изрезки от вестниците, на които така или иначе не вярвате? Щото примерно, Гонзо няколко пъти каза, че няма интерес и няма да привлича футболисти от Черно море. Дотолкова с твоя "факт". Иначе викаш за заплатите може и да е лъжа, ама за евентуалния трансфер в Левски е истина.Малко избирателно четете ми се струва.
Не знам за този факт,но е факт,че в момента разполагате, с има- нема ,16 полеви футболисти
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
zlato1234 написа:Logical person написа:И сега какво ? В ЦСКА футболистите се бунтуват и бягат, а Бергонси избира нас пред Левски![]()
И как реши, че е избрал вас пред Левски? Това, че го искат в Левски са само измислици. Явно вие не сте прочели при връщането на Гонзо в Левски какво заяви: "Няма да взима никой от Черно Море" Ако искаше Бергонси, Бакари и т.н вече да са при нас. Сякаш не им беше треньор и не ги знае какви са им възможностите. Съвсем различни са му плановете от вашите, ама, ако не са го искали Левски е по-постно.![]()
![]()
Домовчийски от Реал М ли го взехте?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Леле мале, докъде стигна деградацията на славния някога красноармейски тим и безславните му фенове
Да се радват, че "надцакали", разбираш ли, Левски за посредствен чуждестранен футбалер от посредствен български тим. Ама халал да ви е бе, да ви радва, вие да го радвате, абе радост да има
Хора, ние на неговата позиция имаме сума ти и халфове, а и мислите ли наистина, че ако Гонзо наистина беше пожелал да го вземе досега нямаше да го направи? Айде размърдайте малко чугуна и не се излагайте.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Мисля все още ни трябва лвя бек, още един нападател, и халф предвид напускането на дребния. 
TristaNNN написа:Какво имаме пише в синия подфорум. Тук обсъждаме сиромашката червена радост.
Явно гроздето не само е кисело,а направо не се яде!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Venko123 написа:Udoji90 написа:За мен Блиц никога не са били достоверен източник, но да видим...
Блиц = Стойчо Младенов.
Тогава чете днешния Блиц.
petko.h.markov написа:Venko123 написа:Udoji90 написа:За мен Блиц никога не са били достоверен източник, но да видим...
Блиц = Стойчо Младенов.
Тогава чете днешния Блиц.
Какво пише там? Под това, което съм написал имам предвид, че информацията на Блиц за случващото се в ЦСКА идва от Стойчо.
- Red Warrior
- Контакти:
Да не се окаже, че трябва да връщаме Долапчиев от Македония. Засега само Камбуров имаме в нападение, а Бадема, който можеше да играе на върха на атаката избяга. Не знам това момче Марин Петров дали може да поеме такава отговорност. На 17 години е все пак. Трябва ни и задължително ПОНЕ един ляв бек и препоръчително десен такъв. На другите позиции - халфовата линия, крилата и централните защитници имаме добра конкуренция.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост