Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

БТР-и охраняват паметника на Васил Левски от народа

Мнениеот obi4am_pirin » 19 фев 2013 18:43

Полицията в столицата е в пълна готовност за протеста срещу правителството и честванията на 140-годишнината от гибелта на Васил Левски. Освен целия наличен състав на СДВР са ангажирани „Военна полиция”, НСО, Столична община, Жандармерията и охранителна полиция от други областни дирекции. Четири бронирани машини - пустинни котки, на Военна полиция ще охраняват паметника „Васил Левски”, където в 18.00 ч. ще бъде почетена паметта на Апостола.

Хората искат да отдадат своята почит към Апостола но явно както всичко друго в тази държава и паметника е запазен само политиците!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
stn

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот stn » 19 фев 2013 18:43

Тоз протест от граждански се изроди в комунитически. Не на протеста!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: БТР-и охраняват паметника на Васил Левски от народа

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 18:44

Споко.Ей сега темата отива в девета глуха :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 19 фев 2013 18:47

И преди тиквите да ми кажат, че съм герберист, не не съм. Не може хора, които са подписвали договорите чез, мез и без да ми искат оставката на правителството.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

urkoto

Re: БТР-и охраняват паметника на Васил Левски от народа

Мнениеот urkoto » 19 фев 2013 18:48

Ей сега ги гледам боклуците по тв Алфа на Воленчо и така като ги гледам тия тотално изродиха протеста. Това множество не е вчерашното, това са нарисувани провокатори до един и футболни хулигани. То не е ББ ******** ********, не е песни за Ушев, не са псувни и закани. И така като ги гледам тия някакви накачулени, някакви лумпени. Тия бих подкрепил с 2 ръце ако Тиквата ги намели, поне тия лумпенчета и явни провокатори. Иначе съм категорично против насилието на Ушаците спрямо мирно протестиращите граждани, но тази паплач която гледам в момента по нищо не прилича на интелигентните хора от миналите дни.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 фев 2013 18:57

stn написа:И преди тиквите да ми кажат, че съм герберист, не не съм. Не може хора, които са подписвали договорите чез, мез и без да ми искат оставката на правителството.

Най-лошото е, че страната се бута към хаос и това е работа на БСП и ДПС, както и на другите партии като и на Атака и ВМРО, на която симпатизирам. Вече официално се иска оставка на правителството от протестиращи организатори, а това стане ли кой ще разбие монополите и енергийната мафия, тези които я създадоха ли. Нали искахме точно това, което вече се случва в момента, разследване и взимане лицензите на нарушителите, както става с ЧЕЗ, даване на прокурор на Семерджиев, ревизия на сделките и подвеждане под отговорност на подписалите неизгоднете за страната сделки. Падне ли до края на седмицата Правителството, каквито призиви има, кой ще направи тези ревизии, Р. Овч. и останалите довели ни до това положение ли. Трябва да се мисли преди да се искат оставки и то 5 месеца преди редовните избори, нямаме нужда от хаос и политическа криза, това е в полза единствено на отговорните за състоянието ни в момента.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 19 фев 2013 19:10

Страшното е, че като бях на 18-20 и аз гласувах за АТАКА, но се осъзнах. Тоя Волен е такъв палячо и тъп популист, че не е истина. Единственото, което може е да говори това което хората искат да чуят, но нищо не може да направи. Същите са и другите "националисти" от ВМРО.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 фев 2013 19:14

v.r.s. написа:
stn написа:И преди тиквите да ми кажат, че съм герберист, не не съм. Не може хора, които са подписвали договорите чез, мез и без да ми искат оставката на правителството.

Най-лошото е, че страната се бута към хаос и това е работа на БСП и ДПС, както и на другите партии като и на Атака и ВМРО, на която симпатизирам. Вече официално се иска оставка на правителството от протестиращи организатори, а това стане ли кой ще разбие монополите и енергийната мафия, тези които я създадоха ли. Нали искахме точно това, което вече се случва в момента, разследване и взимане лицензите на нарушителите, както става с ЧЕЗ, даване на прокурор на Семерджиев, ревизия на сделките и подвеждане под отговорност на подписалите неизгоднете за страната сделки. Падне ли до края на седмицата Правителството, каквито призиви има, кой ще направи тези ревизии, Р. Овч. и останалите довели ни до това положение ли. Трябва да се мисли преди да се искат оставки и то 5 месеца преди редовните избори, нямаме нужда от хаос и политическа криза, това е в полза единствено на отговорните за състоянието ни в момента.

Прав си!И аз съм на това мнение,но не мога да разбера,какъв е проблема още утре в Народното Събрание да се поискат депутатските имунитети на отговорните политици,сложили си подписите под договорите с ЕРП-тата и след това на съд :?

П.П.Не мисля,че единствено ЕРП-тата носят вина за високите цени на тока.Има и други фактори,както и набъркани поитици.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2013 19:18

Neron написа:Като не могат се докажат нарушения как да се отнеме този лиценз? Ето на ЧЕЗ им отнемат лиценза явно има за какво.

Много ми е интересно как пък само на ЧЕЗ им намериха причина за отнемане на лиценза, а останалите са чисти като момина сълза.. Защо ли си мисля, че причината за отнемането на лиценза на тази компания е свързана с района, който тя обслужва? Сещайте се какво имам предвид! ;)

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Re: Даниела Пеловска - приближена до властта !

Мнениеот damageplan » 19 фев 2013 19:38

Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Върни се в “Архив”