Златната топка 2012 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Златната топка 2012 година

Мнениеот MCMXIII » 08 яну 2013 11:38

Много съм доволен, че никой не оспори Президентската награда на ФИФА. Още по- радостен съм, че получателя се е облякъл добре.

[center]Изображение[/center]

Този човек е печелил световна и европпейска титли с национален и клубен отбор, има Златни Топки :) Като тренер има световна титла, печели и някаква УЕФА също. Като шеф на Байерн има Световна купа и ШЛ.
Честно казано спечелилите в другите категории са още на светлини години от него.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 08 яну 2013 12:02

Честита 4-та Златна топка на може би най-великия футболист Лео Меси.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 08 яну 2013 13:20

От ден на ден се превръща в диктатор на терена, както в клубния , така и в националния си отбор , за което ще си плати един ден. Най-вероятно следващата година в родината на самбата. К. Роналдо е от същия дол.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 яну 2013 15:21

Los Che написа:[center]Битката ЛаЛовците vs. ЛордЪ продължава![/center]
ЛаЛовците вадят аргументи - ЛордЪ просто менти.
Оказва се , че ЛордЪ се опитва да поучава хора които за разлика от него следят всички срещи от PRIMERA DIVISIÓN, гледат PREMIER LEAGUE , BUNDESLIGA, SERIE A, LIGUE 1 и EREDIVISIE... или като в народната поговорка "Кьоравия вика на зрящите : Виждам повече от вас "!
Всеки момент очакваме то да изрече генианалния си довод:
[center]Така е защото аз мисля че е така![/center]

(и това между другoтo си има научно медицинско обяснение и дори термин за психичното заболяване)

Всъщност както стана ясно, "знанията" на smoothc не се дължат на преки негови наблюдения над различните първенства, а на това, че чете в нета чужди анализи и коментари, после парадира с тях, че са негови лични и видите ли колко много знаел и разбирал! Ихаааааааааааа, много Уригинално бе! То така и баба Къна от Долно Уйно може! Ама това да се опитваш да блеснеш с чужди знания, представяйки ги за свои лични е меко казано смешно, нелепо и лицемерно! Разбира се кой да се сети за това и да му обърне внимание. По-лесно е да се плюе този, който има лично свое мнение, отколкото да се свърже 2 +2 и да се види как някой се прави на много знаещ ползвайки чуждият труд на готово.

Айде smoothc като толкова разбира и е добър в анализите да направи едно сравнение и да опомене всичките прилики и разлики межди ФК Шиофок и примерно един Валядолид за последните 5 сезона! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Та батмане, кой ментел? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 08 яну 2013 15:27

Много глупости в тази тема. Някой гений беше написал, че индивидуално Роналдо бил по-добър от Меси :lol: А и не разбирам, защо феновете на Реал толкова се терзаят около победителят-ако не беше Меси, Иниеста заслужаваше наградата, тоест и в двата случая Барса печелеше, а те (Реал) пак оставаха втори :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 яну 2013 17:55

megan fox написа:
Madridist написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CW5HbyQoNeg[/youtube]

Вики, да разбирам ли, че аргументите ви свършиха и почваме да се "замерваме" с клипове? Това пак не е във ваша полза! Трябва ли да поствам гола ала Марадона срещу Осасуна? Кога КР ще направи нещо такова? ;)

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fNxsGNDpxJA[/youtube][/offtopic]
Neymar по-добър ли е от Меси и Роналдо и заслужаваше златна топка през 2011 г., защото мина през защитниците на Фламенго като през пътни знаци?
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4N8d6sZyXoY[/youtube][/offtopic]
Neymar по-добър ли е от Меси и Роналдо и заслужаваше златна топка през 2012 г., защото мина през защитниците на Интернасионал като през пътни знаци?
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HTYjhvXK-m8[/youtube][/offtopic]
Ronaldinho по-добър ли е от Меси и Роналдо и заслужаваше златна топка през 2012 г., защото мина през защитниците на Крузейро като през пътни знаци?
:)
8-)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 08 яну 2013 18:04

Тъй като няма точни критерии за какво трябва да гласува дадения журналист и като цяло "гласуващият",за това всеки е гласувал за този който смятат като цяло за най-добър футболист.
Като цяло на мен Меси като футболист най-много ми харесва,но не заслужаваше тази година да вземе наградата,тъй като:
1).Беше в основата за провала на Барселона срещу Челси за ШЛ,което си беше сериозен неуспех ( чисто негов).
2).Разликата между Меси и останалите двама не е толкова голяма че да може да заличи отборните му неуспехи през годината (чисто негови си).
3).Така и така е взимал наградата 3 поредни години,сега без никой да се разсърди и след като другите двама си заслужаваха от всякъде можеха съвсем спокойно да я дадат на някой от другите претенденти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 яну 2013 18:28

Всъщност както стана ясно, "знанията" на smoothc не се дължат на преки негови наблюдения над различните първенства, а на това, че чете в нета чужди анализи и коментари, после парадира с тях, че са негови лични и видите ли колко много знаел и разбирал!

За пореден път показваш,колко неинтелигентен и необразован човек си,а на всичкото отгоре ме и клеветиш,което не знам дали си запознат,но е подсъдно според българското законодателство!
.Ти изобщо четеш ли анализи на по-реномирани западни журналисти,в нета има безброй статии и анализи,които със сигурност ще ти помогнат да разшириш футболния си кръгозор-блогове,форуми...

Значи за теб,щом някой чете или е чел чужди анализи и коментари-всъщност не изказва своето мнение,а се осланя само и единствено на това,което е прочел от тях! ...Чудя се,дали това не е най-тъпото съждение,което съм виждал някога! :oops:
Парадира,че са негови лични....
Това,вече е върха! :)
1.Как достигна до извода,че парадирам с тях,а и на всичкото отгоре си ги и преписвам като свои,след като сам признаваш,че не четеш подобни материали!?
2.Ако пък си убеден в това,то се очаква от теб да докажеш тезата си-с писмено доказателство,извадка и т-нт,че Александър е плагиатствал,чрез подобни документи.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 08 яну 2013 18:40

delije_sever написа:
Sardukar написа:На гениите им е простено как изглеждат ;) За мен това си беше гнусен пиар на гърба на Меси... Просто му подхранват имиджа на добро и скромно момче от "село". Дори на тумбаците в Диема им дават по-сносни официални дрехи.

ПП Голяма гавра си правят феновете на Барса с гелосания, ама въпреки всичко се доказа в две коренно различни първенства!

Живеем във фалшив свят. В свят, в който отбор претендира да е най-добър излиза на терена с ясната мисъл не да се надиграва, а футболистите му да се правят на циркаджии и клоуни. Добричкото Меси, което толкова ни го повтарят за пример за подражание - вкара гол с ръка в мач , в който се решаваше титлата за Барселона - не си призна, нещо което направи един Клозе преди няколко месеца. Добричкото Меси, което от злоба и отчаяние изби зъб на Майкон преди години - дори нямаше жълт картон за него. Обаче в Испания, се свири жълт картон на всеки футболист минал с по-голямо скорост покрай него - случайно Меси да не настине. Миналата година, Меси умишлено изрита топката в публиката на Бернабеу, нещо което не си е позволявал никога лошия Роналдо. Толкова за добричкото и кротко детенце от Росарио.

Най-точните примери колко "голям човек" е Меси ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 08 яну 2013 18:52

Понякога една снимка проваля огромна , добре заплатена и подплатена PR акция.
Маляка цял месец се прави на широко скроен : индивидуалните награди не ме интересуват ... отборния дух ... колкото я заслужавам аз толкова и колегите ... който да я вземе ... ала - бала

Изображение
Алчно блесналите очички обаче казват друго.

Върни се в “Архив”