Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот santiliana » 09 яну 2013 18:59

айде стига мрънкане бе хора. Какви мъже сте?! На един не му харесвала "муцуната" на някой от новите, на друг- Василев бил "аванта" видиш ли и затова сме го взели...Спрете се най-накрая. То бива недоволство, но вашето вече граничи с някаква форма на шизофрения. каквото и да се стори, дали по селекция, дали по стадион или каквото и да е- все не ви изнася...Започвам сериозно да се замислям за това дали наистина сте левскари или просто си чатите тук и само акъл давате...Да ме прощавате, но вече втръсвате с мрънкането си...Аз виждам една разумна селекция- 4 млади български играчи, които са нахъсани да се докажат при нас. Момчета, които ще им трепне нещо под лъжичката, когато по време на мач чуят мощното "Само Левски!" от трибуните и ще изорат терена...Кой каквото иска да си говори, за мен има много логика в тази селекция и същевременно- перспектива...

п.п. С критиката си не искам да засегна никого, правя само приятелска забележка. Нека си подкрепяме отбора и да му оказваме повече доверие.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 19:05

фифи перото написа:
Искам си Акаунта написа:
bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?

Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете . ;) И без това сделката за Димов си е чист подарък за Левски .

Това български евро ли са или румънски? :lol:

По румънския курс не знам колко е , ама ако предпочиташ в левове умножи х 2 . ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 19:06

santiliana написа:айде стига мрънкане бе хора. Какви мъже сте?! На един не му харесвала "муцуната" на някой от новите, на друг- Василев бил "аванта" видиш ли и затова сме го взели...Спрете се най-накрая. То бива недоволство, но вашето вече граничи с някаква форма на шизофрения. каквото и да се стори, дали по селекция, дали по стадион или каквото и да е- все не ви изнася...Започвам сериозно да се замислям за това дали наистина сте левскари или просто си чатите тук и само акъл давате...Да ме прощавате, но вече втръсвате с мрънкането си...Аз виждам една разумна селекция- 4 млади български играчи, които са нахъсани да се докажат при нас. Момчета, които ще им трепне нещо под лъжичката, когато по време на мач чуят мощното "Само Левски!" от трибуните и ще изорат терена...Кой каквото иска да си говори, за мен има много логика в тази селекция и същевременно- перспектива...

п.п. С критиката си не искам да засегна никого, правя само приятелска забележка. Нека си подкрепяме отбора и да му оказваме повече доверие.

Всеки има право на мнение . Тове , че съм песимистично настроен към селекцията , не означава , че не си подкрепям отбора или няма да ходя на стадиона ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2013 19:07

santiliana написа:айде стига мрънкане бе хора. Какви мъже сте?! На един не му харесвала "муцуната" на някой от новите, на друг- Василев бил "аванта" видиш ли и затова сме го взели...Спрете се най-накрая. То бива недоволство, но вашето вече граничи с някаква форма на шизофрения. каквото и да се стори, дали по селекция, дали по стадион или каквото и да е- все не ви изнася...Започвам сериозно да се замислям за това дали наистина сте левскари или просто си чатите тук и само акъл давате...Да ме прощавате, но вече втръсвате с мрънкането си...Аз виждам една разумна селекция- 4 млади български играчи, които са нахъсани да се докажат при нас. Момчета, които ще им трепне нещо под лъжичката, когато по време на мач чуят мощното "Само Левски!" от трибуните и ще изорат терена...Кой каквото иска да си говори, за мен има много логика в тази селекция и същевременно- перспектива...

Я вместо да оригиналничиш си спомни как ти самия смърдеше допреди време.

Аз виждам една разумна селекция- 4 млади български играчи, които са нахъсани да се докажат при нас. Момчета, които ще им трепне нещо под лъжичката, когато по време на мач чуят мощното "Само Левски!" от трибуните и ще изорат терена...Кой каквото иска да си говори, за мен има много логика в тази селекция и същевременно- перспектива...

ДИШАЙ! Дишай, човек... Най-малкото се нуждаем от патетики, без стадион, без отбор - един обикновен треньор - нито добър, нито лош и това е. Тънем си в посредственост и помни ми думите, че този отбор и през пролетта ще асансьор - редуващ силни със слаби мачове.
Успех на Велев (Стефан)!
И какво се е направило по стадиона. За последните 10 години какво се направи по един глупав терен - колко пъти го правиха? Какво се оказа с ВТБ? Нали на 27-ми декември тръбяха да включваме радиото, щото новини щяло да има. Ся било февруари-март...
Къде са парите за Гара, Жо и Тасевски? Да не мислиш, че са инвестирани някъде?
Последна промяна от metodito на 09 яну 2013 19:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 19:08

Искам си Акаунта написа:
фифи перото написа:
Искам си Акаунта написа:
bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?

Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете . ;) И без това сделката за Димов си е чист подарък за Левски .

Това български евро ли са или румънски? :lol:

По румънския курс не знам колко е , ама ако предпочиташ в левове умножи х 2 . ;)

Виж,без да се заяждам, просто тази сума е смешна за български играч,който има успехи...какви?
Те и на Пламен му лепнаха 1 000 000 Е цена ,но...
А успокойте се малко...Нещо сте се превъзбудили.[offtopic]курсът е 1,9558[/offtopic]

А защо е дошъл този ,а не онзи, знаят само ...знаещите. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 яну 2013 19:13

metodito,с кое съм "смърдял"- обоснови се. Да, критикувал съм- а не е ли имало причини?!? Сега какво се бараш на голЕм спец, че даже и по външна красота оценяваш кой играч става и кой- не?
И пак казвам- далече съм от мисълта да поучавам който и да било- всеки си има мнение- нека си го изказва...Но когато в деня на представяне на нови играчи в любимия отбор, се почва отново с отрицателно и негативно отношение вместо да им пожелаем "Успех!"- не говори добре за нас самите. На мен не ми бери грижа и се опитай да спазваш що годе добрия тон, не мисля, че съм обидил някой с каквото и да е...Въпрос на възпитание все пак
Последна промяна от santiliana на 09 яну 2013 19:18, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2013 19:15

Ми аз от вече не знам колко години тръгвам с големите надежди при представяне на новите и ... Писва! Пак ще си говорим в края на сезона. ;)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 19:21

фифи перото написа:Виж,без да се заяждам, просто тази сума е смешна за български играч,който има успехи...какви?
Те и на Пламен му лепнаха 1 000 000 Е цена ,но...
А успокойте се малко...Нещо сте се превъзбудили.[offtopic]курсът е 1,9558[/offtopic]

А защо е дошъл този ,а не онзи, знаят само ...знаещите. ;)

И аз не се заяждам , но 500 000 евро за младежки национал си е нормална цена . Осен всичко друго Терзиев отдавна е в "тефтерите" на няколко мениджърски агенции . По скоро сумата не е по джоба на българските отбори . Това за 1млн евро за Димов , не знам от къде е изпълзяло . Реално цената му е около 250 - 300 000 евро . Интерес не липсваше , макар и да не беше постъпила оферта .И той е мл. национал . А сделката стана факт заради близките отношения на Тонев с Херо и Диян Петков . Аз сматам , че Пламен ще ви върши работа . Нужно е само да усети , че има подкрепата на феновете ... и да получи шанс за изява .
Колкото до Терзиев , мисля че до края на месеца Черноморец ще го продаде за сума около тази която ти казах ;)
Последна промяна от Искам си Акаунта на 09 яну 2013 19:28, променено общо 1 път.

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 яну 2013 19:26

Лошото е, че тези играчи са най-доброто, което можем да си позволим от България. Това говори на какво ниво е българският футбол... Не можем да си позволим играчи от Литекс, например. То няма и чак такъв избор, особено от доказани играчи, които да са българи. Уж казваме, че имаме най-добрата школа, а нищо не излиза нагоре. Тези играчи, които ги взехме сега, по-редно е да сме ги взели като по-малки и сега да сме ги наложили от нашите си юноши. Явно нищо не се работи по този въпрос. Честно казано съм със смесени чувства. От една страна съм доволен, че взехме българи, от друга не знам какво да очаквам. При всички пожожения ще съм по-доволен да се раздават, макар и качествата им да не са страхотни, отколкото да ми се разхождат. Върху Пламен Димов нямам никакви наблюдения, но за да подписва толкова дългосрочен договор, или е много добър и перспективен или някой ръководител много се е осрал! Михаил Иванов също не съм имал възможност да го гледам много, но ми се струва, че е екстра като височина и габарити като цяло. За Милен Василев бих казал, че е добър играч за А група, но с нищо не е доказал, че е по-добър от който и да е в Левски. Нито от Райков, нито от Рамос или Йорданов. Според мен Йорданов играе много по-добре, като съм гледал двамата и си ги сравнявам, но това си е лично мнение все пак... Стефан Велев го гледах още отдавна в Берое и доста ми се искаше да го вземем, като напоследък бях позабравил за него. Стори ми се умен играч, който има добро центриране. Пожелавам успех на тези момчета, като се надявам и някои наши юноши да влизат в игра, защото с нищо не са по-слаби от селектираните сега! Като цяло тази селекция не е нищо особено, но на фона на това, че не можем да купуваме от конкурентите, които надуват цени и това, че чужденците идват само за заплати и да се размотават, селекцията може да се определи като добра!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 яну 2013 19:28

Да са ни честити новите играчи. Дано покажат добра игра на терена и да се впишат добре в отбора. Успех! Колегите преди мен са го казали, но да, хубаво е, че са взети български играчи, ще играят с хъс и най вече ще имат желание да се докажат, за да отидат в чужбина, в което няма нищо лошо разбира се. Продължавам да подкрепям Илиан до КРАЯ !!!

П.С. не знам дали някой помни, но след Сараево бях единствената, която ви каза да се успокоите, Левски ще бъде променен и ще има ОГРОМЕН шанс за титла ;)
П.С2. Нещата, които се случват, ми напомнят за 2005/2006 ;) Отпаднахме от Беверен, но след това .. всички знаем за приказката :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”