Theos написа:сега паднахме защото нямахме нито идея нито схема на игра....и пак с хаос можехме да бием, но уви тук се намеси злия гении Йовов...това ако беше Арш сигурно щяхме да се радваме на победа.
Не съм съгласен ...
Не пишете по-навик, че щом "Гонзо" е водил тоя мач, сме били без начин на игра и схема.
Точно в този мач, Левски си игра по-метода и схемата на Костов ...
И това беше добре !
"Гонзо" колкото и да е некадърен като треньор, няма как да обърка нещата за 2-3 мача.
През първото полувреме определно имаше объркване в нашите редици, но то си дойде традиционно от това, че вътрешните ни халфове неможеха да задържат дълго топката и бъркаха с пасовете към нападателите.
Освен всичко се и криеха от защитниците и се наложи не-веднъж, хората ни в отбрана да търсят с дълги топки крилата.
През второто, домакините са поумориха ( а и по-прибраха ) ... От там се поотвориха пространства за халфовете и си ги нагънахме ...
Иначе за положенията на Йовов, достатъчно беше на негово място да е Жуниор и сега щяхме да се радваме на три точки ...

Мен лично, вчера ме хвана доста яд, че тези положения не се паднаха на Калво или Жуниньо ...