Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Venko123 » 02 апр 2015 19:18

Васко, няма слухове. Истина е, но ти си знаеш най-добре.

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 02 апр 2015 19:19

Питам пак, че се говореше, че Васил Божков е имал срещи със Томов и ако се окаже той, какво мислитe по въпроса?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2015 19:20

TreiD написа:Питам пак, че се говореше, че Васил Божков е имал срещи със Томов и ако се окаже той, какво мислити по въпроса?

То се говореше за кой ли не, че се е срещал с Томов. И българи и чужденци.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 апр 2015 19:20

vaskonti написа:
BRF написа:Не,не пичове(модератори) вие не сте добре!Айде пишете си вие,ще ви са и на глупостите!Явно наистина трябва стенограма от разговорите за да им тема във ВАШИЯ форум,без мен!

Добре бе, оня ден ми ревеш, че имало не знам си колко еднакви теми, сега ревеш що не ги оставям?? Казах изрично - ако се потвърди новината ще отключа оная тема, до тогава тя не е нищо повече от поредния слух!

Явно ме бъркаш с някой друг!Никога не съм ревял за нищо,още по-малко пък колко теми има за дадено нещо!
АЗ ЗНАМ,ЧЕ ТОМОВ Е ПОДПИСАЛ,защото имам информация,но има хора които не знаят и се чудят какво е станало!Сега с тези си действия те не знаят,че това се е случило!А всички ние седмици наред живеем с това!Разбра ли или да ти го обясня по още някакъв начин?

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 02 апр 2015 19:21

vaskonti написа:
TreiD написа:Питам пак, че се говореше, че Васил Божков е имал срещи със Томов и ако се окаже той, какво мислити по въпроса?

То се говореше за кой ли не, че се е срещал с Томов. И българи и чужденци.

Все си мисля, че ако има грам истина и Божков ви вземе, ще сте доста по добре от сега.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 02 апр 2015 19:22

Ей, пичове, ако сте се оттървали от Лупи, трябва три пъти да плюнете в пазвите и една голяма почерпка да направите. А след като мине одитът и разберете какви ги е творил не ми се мисли какво вие ще му мислите :)
Само един съвет - изчакайте да се обяви официално преди да отваряте шампанското, че не се знае тази пиявица дали не е заложила някакво условие, капанче или друго подобно.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2015 19:23

BRF написа:
vaskonti написа:
BRF написа:Не,не пичове(модератори) вие не сте добре!Айде пишете си вие,ще ви са и на глупостите!Явно наистина трябва стенограма от разговорите за да им тема във ВАШИЯ форум,без мен!

Добре бе, оня ден ми ревеш, че имало не знам си колко еднакви теми, сега ревеш що не ги оставям?? Казах изрично - ако се потвърди новината ще отключа оная тема, до тогава тя не е нищо повече от поредния слух!

Явно ме бъркаш с някой друг!Никога не съм ревял за нищо,още по-малко пък колко теми има за дадено нещо!
АЗ ЗНАМ,ЧЕ ТОМОВ Е ПОДПИСАЛ,защото имам информация,но има хора които не знаят и се чудят какво е станало!Сега с тези си действия те не знаят,че това се е случило!А всички ние седмици наред живеем с това!Разбра ли или да ти го обясня по още някакъв начин?

Всички, които не знаят и които се информират само от форума на Гонг, ще разберат. Най-малко защото темата си седи, макар и заключена. Стига наистина сделката да е факт. Силно се надявам да е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 апр 2015 19:25

vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:

Всички, които не знаят и които се информират само от форума на Гонг, ще разберат. Най-малко защото темата си седи, макар и заключена. Стига наистина сделката да е факт. Силно се надявам да е.

Не съм съгласен с това ВИ действие и държа да го отбележа!
Пишете си на воля,дали са заплати,ако да колко и кога,ако не защо!Ще има ли допинг,няма ли да има!И такива работи!Чао от мене,много съм разочарован!От супер доволен човек отиващ да празнува,ме накарахте да се ядосам на глупостите ви(пиша ви,заради тебе и пачето)!
Последна промяна от BRF на 02 апр 2015 19:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 02 апр 2015 19:26

Според мен ако се смени името на темата, едвали ще има проблем да се отключи?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 апр 2015 19:26

Лупи вече не е мажоритарен собтсвеник, истина е. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”