Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Литекс поиска Георги Христов

Мнениеот delpi » 24 апр 2009 23:23

стичо написа:Хора разберете че отбора е като "затишие пред буря" :roll:
Както е и при Георги Христов. Надявам се да развие потенциала си именно в Левски!

Хайде да направиме една силна шампионска подкрепа на отбора!

Като цяло нищо не е загубено. Но играта на отбора не ми харесва. С тази игра не искам да сме шампиони.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот delpi » 24 апр 2009 23:31

Според мен това е човекът, който може да преобърне сезона!
Факт е отвсякъде, че откакто го оперираха и започнаха проблемите за Левски. Нямаме играч, който може да се нагърби да преодолее с лекота противниковите защитници и да подаде пас за гол. Според мен Кокала трябва да изчака и да не пуска Жо срещу Беласица въпреки, че вече тренира наравно с останалите а да го запази за важните мачове след това. Като гледам програмата имаме само един тежък мач срещу ЦСКА, но не бива да се подценяват и другите мачове. Докато противника влиза в много тежка серия след предстоящия лек мач с Ботев.
Нека дадем последен шанс на Велев. Без обиди и псувни. Кокала не е виновен, че толкова си може. И да не забравяме, че той както всички нас най-малкото е голям левскар.

И да не пропускаме факта, че в игра скоро се завръща и Живко. Колкото и да няма футболни качества това момче поне може да играе с дух и спортна злоба, за разлика от някой "мърди", които продължават да получават титулярно място....

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Re: Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот tqnata78 » 24 апр 2009 23:44

Без да се обиждаш но не разбрахте ли че в българското първенство няма качествени чужденци
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 апр 2009 23:44

В каква форма го виждаш след толкова тежка контузия ? Една птичка пролет не прави ! Говоря за Жоазиньо, щото ми знаеш мнението за Миланов ( добре, че мачовете са в България !). Трагичното, angelov, знаеш ли кое е ??? Че пишеш за лека и тежка серия !!! А трябва всички мачове да са тежки, неочаквани, с обрати !..... Ама каквато държавата, каквото БФС-то, такъв и футбола !.....

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот SAMP » 24 апр 2009 23:46

Бившият треньор на Литекс и Левски Люпко Петрович е много близо до постигане на договорка със "сините" и може отново да акостира на "Герена", съобщи вестник "Експрес". Според източници от Сърбия опитният наставник вече се е срещал с хора от ръководството на вицешампионите.

Медиите в западната ни съседка твърдят, че Люпко е преговарял с шефове на Левски след световната квалификация България - Кипър (2:0), когато бе на трибуните на националния стадион "Васил Левски".

Телефонът на 61-годишния треньор вчера цял ден даваше свободно, но сърбинът не бе открит за коментар от "Експрес".

На "Герена" пък на няколко пъти се заговори, че се търси качествен заместник на сегашния треньор Емил Велев. За мястото на Кокала се спрягаше и друг сърбин - Драголюб Симонович, но засега Дуци е в Спартак (Варна).

Люпко Петрович бе начело на Левски от октомври 2000 г. до септември 2001 г., като изведе "сините" до шампионската титла в два поредни сезона - 1999/2000 и 2000/2001. Сърбинът има 59 мача начело на тима, от които в 42 са победи, 11 равенства и само шест загуби.

За последно Петрович бе треньор на Войводина, но след втория пролетен кръг подаде оставка заради лошото представяне на тима в първенството на западната ни съседка.

В четвъртък пък оферта към Люпко пратиха от Албанския футболен съюз. Треньорът обаче отказа на "шиптарите", тъй като не бе доволен от предложението да работи там.

Не съм сигурен дали е вярно но дано да е така.Люпко е страхотен треньор(бяхме равностоини на Галатасараи и мн други по-класни отбори благодарение на него,нямаше класни футболисти,но Левски игра като равен с тях),при това безпаричие е идеален вариант....Дано!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 апр 2009 23:47

tqnata78 написа:Без да се обиждаш но не разбрахте ли че в българското първенство няма качествени чужденци

Не се обиждам, даже напротив.
Но според мен Жоазиньо е един от най-качествените чужденци в българското първенство през последните 5-6 години.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 апр 2009 23:49

kartago написа:В каква форма го виждаш след толкова тежка контузия ? Една птичка пролет не прави ! Говоря за Жоазиньо, щото ми знаеш мнението за Миланов ( добре, че мачовете са в България !). Трагичното, angelov, знаеш ли кое е ??? Че пишеш за лека и тежка серия !!! А трябва всички мачове да са тежки, неочаквани, с обрати !..... Ама каквато държавата, каквото БФС-то, такъв и футбола !.....

Много негативно мислиш. И аз на моменти съм така (сигурно си личи и от мненията ми), но... нека гледаме малко по позитивно на нещата. Все пак обичаме тази игра... :)

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 24 апр 2009 23:51

Не отричам, че Жо е от най-добрите чужденци, но лично за мен най-силните чужденици играли при нас са Бардон и Ней.
Надявам се все пак , че всички ще играят добре срещу цска , защото всичко друго различно от победа не ни върши работа.
Само Левски!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот milen.hrisrov » 25 апр 2009 00:12

1.Дано така и стане Люпко е моят фаворит.
2.Информацията за съжаление е на жълт вестник,иска ми се да не поредната лъжа на някой такъв парцал.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот bor-don » 25 апр 2009 00:12

безпаричие в Левски няма. Просто Батков иска всичко за себе си. Той няма да даде пари за тоя отбор, защо мислиш, иначе, че държи Кокала? Щото само той е навит да бачка за хляб и шише водка. Мъри беше изгонен, защото искаше пари, за да направи отбор. Вили също искаше пари и при по-добра възможност беше изгонен. Велев се дъни най-много от изброените, но още не е изгонен :roll: Ако Петрович наистина дойде на Герена според мене Левски отново ще тръгне нагоре, а по мое скромно мнение в момента има доста повече потенциал откъм футболисти, отколкото по негово време

Върни се в “Архив”