Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasobaso
Контакти:

Re: Застанете срещу Христолов и не мърсете емблемата с политика

Мнениеот vasobaso » 21 юни 2009 01:27

alive1912 написа:
Yobs1912 написа:
alive1912 написа:нашите ветерани ако бяха всички като Бонев досега селският да сме го махнали.няма да е вечен и един ден като се махне,тогава всички ще дойдат на стадиона...Чико и той се е покрил някъде,имаше преди време някаква декларация от ветераните,но нямаше кой знае какъв отзвук от нея.трябваше ветераните да се органзират и постоянно да притискат д.х-с.феновете направихме каквото можахме,но ветараните според мен се изложиха :!:

къв е Бонев бе ? айде не говорете глупости предпочитам чико алкохолика отколко тая продажна свиня зулума

Бонев е гнусен,но поне може да сменя президенти,докато Чико е по дистанциран заедно с другите ветерани..

Алайв, рядко си прост, "ъндър кавър буфер"!!!
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 21 юни 2009 02:59

пиши разбираемо и на Български,ок?тъпият си ти пич ;)
Изображение

chiko
Контакти:

Re: Христолов за Боби: Този нещастник нищо не може да ми стори

Мнениеот chiko » 21 юни 2009 10:35

Христолов,разликата между теб и Боби е че той е истински Ботевист,а ти си истински унищожител на жълто черния тим.Боби,феновете на Ботев са с теб.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 21 юни 2009 12:17

alive1912 написа:пиши разбираемо и на Български,ок?тъпият си ти пич ;)

Частта, която трябваше да разбереш, е на български!!! :) Ще сравнява нашите легенди със Зулума!?!!? Ще твърди, че буферската "утайка"- Бонев бил пример за подържание на нашите легенди?!?!!? Абе ти на колко си години, честно? Идея от делата на този продажник и отношението им към града, а не към буферския клуб, имаш ли? Мерси!!! Ботев може да се мъчи 10г., но ние сами, без помоща на мутри, футболна мафия и пране на пари, ще го спасим от Селяка.
Четох ти и други постове, за това и така реагирах. Случва се всеки да каже глупост, но когато това е рецидив, е нужно някой да направи забележка, "ъндър кавър буфер", разбра ли? :x
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 21 юни 2009 12:36

vasobaso написа:
alive1912 написа:пиши разбираемо и на Български,ок?тъпият си ти пич ;)

Частта, която трябваше да разбереш, е на български!!! :) Ще сравнява нашите легенди със Зулума!?!!? Ще твърди, че буферската "утайка"- Бонев бил пример за подържание на нашите легенди?!?!!? Абе ти на колко си години, честно? Идея от делата на този продажник и отношението им към града, а не към буферския клуб, имаш ли? Мерси!!! Ботев може да се мъчи 10г., но ние сами, без помоща на мутри, футболна мафия и пране на пари, ще го спасим от Селяка.
Четох ти и други постове, за това и така реагирах. Случва се всеки да каже глупост, но когато това е рецидив, е нужно някой да направи забележка, "ъндър кавър буфер", разбра ли? :x

ХММ,ЗА 2 ПЪТ СЕ СЛУЧВА В БЛИЗКИТЕ ДНИ НЯКОЙ КАНАР ДА НЕ МЕ РАЗБИРА!ЗНАЧИ АЗ НЕ СРАВНЯВАМ ЧИКО СЪС ЗУЛУМА.ЧИКО СИ Е НАША ЛЕГЕНДА,НО :!: ОТБЕЛЯЗАХ,ЧЕ ЗУЛУМА Е МНОГО ПО БЛИЗО ДО КЛУБА СИ ОТКОЛКОТО НАШИТЕ ЛЕГЕНДИ.ТАКА ПРЯКО ИЛИ КОСВЕНО ДОПРИНАСЯ НЕГОВИЯТ ОТБОР ДА НЕ ИЗПАДА В СЪСТОЯНИЕТО В КОЕТО СМЕ НИЕ СЕГА!АКО НАШИТЕ ЛЕГЕНДИ БЯХА КАТО ЗУЛУМА МИСЛЯ,ЧЕ СЕЛСКИЯТ МОЖЕШЕ ВЕЧЕ ДА ГО НЯМА,РАЗБРА ЛИ МЕ?НЯМАШЕ НУЖДА ДА ОСТРОУМНИЧИШ,МНОГО ЛЕСНО БЕШЕ ЗА РАЗБИРАНЕ
Изображение

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Савата: Христолов търси треньор, вместо купувач

Мнениеот portokal » 21 юни 2009 12:39

@#!@#!@#!@#!@# Тоя селянин е УМОПОМРАЧЕН !!!!!!!!!!!!! Това НЕ Е НОМРЛАНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!! !! !!

Само нов собственик на Ботев може да върне на работа вечния в оставка изпълнителен шеф на "канарите" Сава Савов. Пенсионираният военен старшина вече се причислил към групата уговаряща Димитър Христолов за продажба на клуба.

На 29 юни отборът се събира преди началото на лятната подготовка. Тогава Савата смята ефективно да се раздели със своя работодател. През последните дни любимецът и треньор на Христо Стоичков в Хеброс (Харманли), категорично отказал да остане на работа край Бирената.

"Аз достатъчно се напатих в Ботев. Напускам си, Христола не може да ме спре. Тръгнал треньор да търси, все едно ще намери някой. Трябва му купувач, а не треньор! Ама сега била важна селекцията. К`ви ги мисли вече и аз не разбирам? Да си го чука клуба в главата, аз повече няма да се занимавам", отсече пред news4000 Сава Савов.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Савата: Христолов търси треньор, вместо купувач

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 юни 2009 13:00

Ква селекция бе, той заплатите не може да плати, селекция тръгнал да прави. Освен той сам да се картотекира за следващият сезон. Тва е клиничен случай. Тва не е човек. До къде ще стигне всичко това ?

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 21 юни 2009 13:02

До къде може да стигне.... Ти можеш ли да си представиш колко е болен Христолов ?Търсил тренер........ божееееееееееееееее
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 21 юни 2009 13:08

из4адие ненормално...търси си куршум в главата.трябва да ни е ясно,4е ако не продаде отбора или някои не го гръмне тва лято на есен ботев няма да запо4не шампионата,а селинина ще оправя бакиите с ли4ните си имоти с които е гарантирал дълговете си.тоя е психопат,ама роднини нямя ли които да го спрат,ако не искат да буде утрепан или в наи-добрия варянт на улицата пратен

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 21 юни 2009 13:10

Истинско самоубийство. Мисли си, че пак ще му се размине, както му се разминаваше през цялото това десетилетие. Пф, направо нямам думи. Сега пак цяло лято ще се прави на ударен и току виж бил дошъл старта на сезона и " като нямало кой, пак той щял да ни спаси"" и пак всичко отначало.

Върни се в “Архив”