dunavfc написа:valheru написа:dunavfc написа:...
Обобщавам накратко, ти си малоумник, ти си човек, който не го интересуват факти и аргументи, ти просто обичаш да въртиш една и съща плоча, каквото ще да става. Не ме занимавай повече, живота е прекалено кратък за да отразявам всеки идиот...
Това е обикновената реакция на малкото момченце на което не са му купили близалка, да започне личностни нападки - типично. С факти и аргументи мога да те замервам до Китай и обратно.
Тези неща не ги пиша за теб - а за другите - тези, които могат да четат, да осмислят прочетеното и да си зададат въпроси.
Много хубаво, казвай на когото си искаш, каквото искаш, но мен няма да ме цитираш, защото си тъпанар, а аз не обичам да общуван с такива, защото имам чувството, че си губя времето, а живота е кратък
Абе ти явно не искаш да комуникираш с всички, които са на обратното на твоето мнение и те бият с факти и аргументи, когато и където те хванат. А бъди сигурен, те не са никак малко, да не кажа почти всички. И това е напълно нормално. Ти не четеш, не се информираш...няма с какво да опонираш. Дори думички като "аргументи" и "факти", за теб са като географско понятие. Просто ти си болен гълъб. Това е. Тръгнал да ми обяснява в другата тема, че циганите в България били намалявали