Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Rafa » 10 яну 2015 10:12

dunavfc написа:
valheru написа:
dunavfc написа:...
Обобщавам накратко, ти си малоумник, ти си човек, който не го интересуват факти и аргументи, ти просто обичаш да въртиш една и съща плоча, каквото ще да става. Не ме занимавай повече, живота е прекалено кратък за да отразявам всеки идиот...

Това е обикновената реакция на малкото момченце на което не са му купили близалка, да започне личностни нападки - типично. С факти и аргументи мога да те замервам до Китай и обратно.
Тези неща не ги пиша за теб - а за другите - тези, които могат да четат, да осмислят прочетеното и да си зададат въпроси.

Много хубаво, казвай на когото си искаш, каквото искаш, но мен няма да ме цитираш, защото си тъпанар, а аз не обичам да общуван с такива, защото имам чувството, че си губя времето, а живота е кратък ;)

Абе ти явно не искаш да комуникираш с всички, които са на обратното на твоето мнение и те бият с факти и аргументи, когато и където те хванат. А бъди сигурен, те не са никак малко, да не кажа почти всички. И това е напълно нормално. Ти не четеш, не се информираш...няма с какво да опонираш. Дори думички като "аргументи" и "факти", за теб са като географско понятие. Просто ти си болен гълъб. Това е. Тръгнал да ми обяснява в другата тема, че циганите в България били намалявали :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
valheru
Контакти:

Мнениеот valheru » 10 яну 2015 10:21

dunavfc написа:Споменават се 7500 руснака, кое не разбра. И това е официален документ, ...

:?: Откога отговор на въпрос от журналист е официален документ - а бе ти си по-зле и от Псаки.
[offtopic]
dunavfc написа:[,,,
Много хубаво, казвай на когото си искаш, каквото искаш, но мен няма да ме цитираш, защото си тъпанар, а аз не обичам да общуван с такива, защото имам чувството, че си губя времето, а живота е кратък ;)

Ще те цитирам колкото си искам! - нали трябва да давам пример за жалък, нещастник.
Така че внимавай в коментарите си, смешник![/offtopic]
[offtopic]https://plus.google.com/104434860873145164030
https://njakoimisli.tumblr.com/[/offtopic]

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 яну 2015 10:25

Китай и Русия ще изтласкат САЩ от Европа и накрая Руското знаме ще се вее над Белия Дом! Аляска и Новорусия се присъединява към в Русия, Тексас към Мексико , СШП се разпада на малки държави!
До 3-4 години край на хегемонията на терорист номер 1 в света СШП!Светът ще бъде освободен от пиндостанското колониално робство!
България също ще бъде освободена от братска Русия , АТАКА взима 55% на изборите , а Сорос, Боко , Цв.Цв. , Станишев, Доган , Плевнелиев , Кунева, Радан Кънев, Костов и другите национални предатели ще бъдат осъдени на смърт!
Русия отново ще освободи България!
Така както преди 135 години го направиха срещу поробителя Османската Империя , така и днес срещу поробителя СШП!
Еврогейския сатанински съюз ще се разпадне, Европа и Азия ще бъдат обединени в Евразийския Икономически Съюз- съюз не на колониализъм и втора и трета ръка хора, а съюз на суверените държави! Това ще се случи в бъдещите 5 години!
Да живее България!!!Слава Россия!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2015 10:34

Абе, Дунав, нали всички разправят за редовна руска армия и военна техника в ИУ, ти ся взема и разби на пух и прах всичките западни изказвания.
Чакаме от "Нюзуик" статия и с това кой изпраща нелегално Бук в Донбас. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 яну 2015 13:29

dunavfc написа:И тая статия ли е лъжа ? Западна пропаганда ?

http://www.dnes.bg/redakcia/2015/01/09/ ... ina.250763

Че това се знае отдавна, никой не го отрича. Но става дума за ветерани-доброволци. Аз неведнъж съм писал, че само чеченските такива са над 4 000. Колкото до сумата 4 000 долара, тя е несериозна. Това са всичко друго, но не и редовни войски. И отиват с лично оръжие, а не с руска военна техника. На място ги снабдяват и обличат с необходимото, военторгът на Украйна се погрижи нищо да не им липсва :) . А и в началото плениха много складове с техника и муниции. Стари, но свършиха работа. Тук трябва да се спомене, че само 6 танка т-90 могат да обърнат всичко с главата нагоре...
Но основната маса войници са местни хора. Да, професионални военни, но бивши такива от украинската армия...именно рускоговорящи бяха гръбнакът на тази армия допреди години. И ако някой смята, че от 6 милионен Донбас няма 30 000 бивши военни с добра подготовка, готови да се бият, значи много се е объркал. Или нищо не е разбрал от " Застани сред праха на милионите загинали и попитай сенките им-важна ли е честта?".
Казвал съм и цифрата на руските военни-около 600, съветници и инструктори по тактика, стратегия, сапьори, артилерия и прочее специалности. Казвал съм, че спецназът на ДНР беше съставен от най-добрите войници в битките и обучен край Петербург.
Та това е - помощ и съветници да, но не и редовни войски с руска техника. Такива са фактите.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 яну 2015 20:32

http://rusvesna.su/news/1420909621
Видео от дронче на ВСН, набелязало артилерийски позиции на украинците, от които се води обстрел по Донецк. Впоследствие позициите са унищожени чрез ювелирен контрабатареен огън на РСЗО ГРАД, макар някои признаци да сочат към Ураган. Много тежки загуби в жива сила и техника за ВСУ...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 яну 2015 21:58

Rafa написа:
dunavfc написа:
valheru написа:
dunavfc написа:...
Обобщавам накратко, ти си малоумник, ти си човек, който не го интересуват факти и аргументи, ти просто обичаш да въртиш една и съща плоча, каквото ще да става. Не ме занимавай повече, живота е прекалено кратък за да отразявам всеки идиот...

Това е обикновената реакция на малкото момченце на което не са му купили близалка, да започне личностни нападки - типично. С факти и аргументи мога да те замервам до Китай и обратно.
Тези неща не ги пиша за теб - а за другите - тези, които могат да четат, да осмислят прочетеното и да си зададат въпроси.

Абе ти явно не искаш да комуникираш с всички, които са на обратното на твоето мнение и те бият с факти и аргументи, когато и където те хванат. А бъди сигурен, те не са никак малко, да не кажа почти всички. И това е напълно нормално. Ти не четеш, не се информираш...няма с какво да опонираш. Дори думички като "аргументи" и "факти", за теб са като географско понятие. Просто ти си болен гълъб. Това е. Тръгнал да ми обяснява в другата тема, че циганите в България били намалявали :lol: :lol: :lol:

Не, аз не обичам да комуникирам с малоумници и хора, които не знаят, какво е обективност, аргумент и факти. Ако искаш можеш да помогнеш на другаря си по акъл и да ми покажеш, какво точно сме спорили, че ми е извадил факти и аргументи и ме е затапил ? Добре си запомнил, че не желая да ме цитират, хора, като теб, защото от от такива, като теб, няма никаква файда. Ти не спориш, ти не дискутираш, ти просто сереш и провокираш...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 яну 2015 22:02

valheru написа:
dunavfc написа:Споменават се 7500 руснака, кое не разбра. И това е официален документ, ...

:?: Откога отговор на въпрос от журналист е официален документ - а бе ти си по-зле и от Псаки.
[offtopic]

Ще те цитирам колкото си искам! - нали трябва да давам пример за жалък, нещастник.

Цитираш ме, защото търсиш внимание, но не си ми интересен, защото си прост, как да ти го кажа по деликатно и дипломатично ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 яну 2015 01:19

dunavfc написа:
valheru написа:

[offtopic]

Цитираш ме, защото търсиш внимание, но не си ми интересен, защото си прост, как да ти го кажа по деликатно и дипломатично ?

Аз мога да ти дам съвет. 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 яну 2015 03:35

Аз не мога да ги разбера подобни типове, като оня. Нито съм го питал нещо, нито съм го цитирал, но нашият се чувства длъжен да ме "осведоми" за конкретен повод. Няма да имам нищо против, ако го направи по нормален начин, но да го прави по толкова елементарен и селски начин....И на всичко отгоре да ми говори глупости и да ми твърди, че това било аргументи и факти...Станко е същата работа.

Върни се в “Архив”