Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Армейци, кой е новият инвеститор?
Тлъст "Синя България" щял да е новия инвеститор в ЦСКА - първото им изискване е да им се дадат всички акции без пари и без въпроси, иначе ще си подадат оставката и ще изчезнат безкрайно

Леевски, оле
- Red Warrior
- Контакти:
гражданин от село написа:И на мен ми е интересно какво са се наредили тук привърженици на един отбор борещ се за оцеляване в долната шестица.Да не говорим,че на тях фалита ще им дойде като гръм от ясно небе и тогава да видим как ще са с "чувството за хумор".
Феновете на този отбор са по-подчинени на бащицата и от избирателите на ДПС. Никога през съществуването си не са надигнали глас срещу когото и да било шеф на Левски. Те не са и много де.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Няма голямо значение кой би бил новият инвеститор(и),важното е да милее за отбора и да е истински Армеец и важното е Томов да се навие да си прехвърли своя дял от акциите
Дали ще е малкия Божков или консорциум от бизнесмени, важното е да ни извадят от тинята и да тръгнем нагоре 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Red Warrior
- Контакти:
Red joker написа:Няма голямо значение кой би бил новият инвеститор(и),важното е да милее за отбора и да е истински Армеец и важното е Томов да се навие да си прехвърли своя дял от акциитеДали ще е малкия Божков или консорциум от бизнесмени, важното е да ни извадят от тинята и да тръгнем нагоре
Щом се крие не съм особен оптимист. Ще да е някой като "кралете на боклука", но дано не съм прав.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
гражданин от село
Red joker написа:Няма голямо значение кой би бил новият инвеститор(и),важното е да милее за отбора и да е истински Армеец и важното е Томов да се навие да си прехвърли своя дял от акциитеДали ще е малкия Божков или консорциум от бизнесмени, важното е да ни извадят от тинята и да тръгнем нагоре
Важното е да има нужните финанси и да приеме клубът като сериозен проект за развитие,а не като източник на далавери.
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Син до гроб_ написа:vaskonti написа:Кашчей написа:karager написа:blue avalanche написа:Футболистът на ЦСКА Маркиньос каза, че не знае дали той и неговите съотборници са получили заплатите си. Той говори след днешното занимание на „червените” на стадион „Българска армия”.
„Не знам и аз. Не съм проверявал, нямам обхват на телефона. Или трябва да ходя до банка, откъдето да знам?”, каза бразилецът.
На въпрос дали от петък до днес, сряда не е проверил дали има преведени пари, той отвърна: „Не съм”.
Тоз от малък ли е откачен или наскоро му се е случило???
Или взима хората за балами...
Ш-ш-ш-ш...алооо
А трябваше да дава храна на медиите ли? Много правилно си е отговорил.
А премиите в Разград, дето ще ги чакат в съблекалнята..там не трябва ли да е пак по банков път преводът?
Ако не ги чакат, как ще отговори?
В съблекалнята ще ги чака лаптоп с включено интернет банкиране и ако ЦСКА бие, натиска се един бутон и парите минават по банков път в сметките на играчите.
Така добре ли е?
В 22:00 ли ще минат парите в сметките на играчите? Че доколкото знам мачът е от 20:00.
Тебе кво те ибе това,вашите взеха ли си парите за декември 2014
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Взели са - дедов
Колкото Йоката е взел, толкова и футбалерите

Леевски, оле
Vencho написа:djd написа:При липса на информация кой е, по-важно е защо се крие.
- притежава друг отбор в момента
- познато лице, което няма да бъде добре прието на армията
- някаква друга причина
Аз лично се надявам да е Гриша Ганчев, според мен той е способен да управлява клуба отлично! Друг е въпроса, че онзи ден отрече! Просто не виждам кой друг освен него, Васил Божков, може да управлява клуб като "нашия", ЦСКА !!!
Абе вие го псувахте, плюехте, плакати срещу него вдигахте, дори при гостуване в Ловеч го псувахте и обиждахте, обвинявахте го в купуване на мачове и съдии, после го чакахте на Ботевградско шосе да дойе с хляб и сол и като отказа, пак започнахте да го хулите. Сега пак на него се надявате. Ейййй, няма угодия.
Интериорни врати - Врати хармоника
Тук попрочетох някои самозаблуждения на томовите апологети, та да внеса малко яснота.
Ако се спазва буквата на закона, Лупи (Лира Инвестмънт) има право да предостави безлихвен кредит на ЦСКА.
Закон за задълженията и договорите (http://lex.bg/laws/ldoc/2121934337)
За да съм коректен, ще добавя, че в данъчното законодателство има различно третиране на казуса, което е в противоречие с текста от ЗЗД:
Закон за корпоративното подоходно облагане
Разбираемо е Томов да желае да се застрахова от евентуални проблеми с данъчните и по тази причина да не се възползва от възможността, предоставена му от ЗЗД да отпусне безлихвен заем на ЦСКА. Същевременно обаче, ако отпусне заема със 7.001% лихва той би направил точно това, което изисква ЗКПД - този лихвен процент не се отклонява от пазарния, което се доказва от договора му с Инджов. Да не говорим, че пазарният лихвен процент е недефинирана в нашето законодателство категория и спокойно може да бъде 2-3% (съгласно цифрите в доклада на ЕЦБ от март 2014, за заем в размер над 1 млн. евро за период от 3 месеца до 1 година, лихвата би била 2.29%).
И освен това абсолютно неуместно е използването на термина "пране на пари" тук, при условие, че такова е налице само при операции със средства, придобити чрез престъпна дейност (който желае може да прочете закона ни).
Накратко - това, което "Спасителят" осъществява, обикновено се нарича лихварство. Пък вие си го защитавайте де, нали само той пое риска да печели само по 3% за ядовете си...
Ако се спазва буквата на закона, Лупи (Лира Инвестмънт) има право да предостави безлихвен кредит на ЦСКА.
Закон за задълженията и договорите (http://lex.bg/laws/ldoc/2121934337)
Чл. 240. С договора за заем заемодателят предава в собственост на заемателя пари или други заместими вещи, а заемателят се задължава да върне заетата сума или вещи от същия вид, количество и качество.
Заемателят дължи лихва само ако това е уговорено писмено. Това разпореждане не се отнася до банките.
При заема се прилага чл. 247.
Ако не е уговорено друго, заемателят трябва да върне заетите пари или вещи в течение на един месец от поканата.
За да съм коректен, ще добавя, че в данъчното законодателство има различно третиране на казуса, което е в противоречие с текста от ЗЗД:
Закон за корпоративното подоходно облагане
Чл. 16. (1) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) Когато една или повече сделки, включително между несвързани лица, са сключени при условия, чието изпълнение води до отклонение от данъчно облагане, данъчната основа се определя, без да се вземат под внимание тези сделки, някои техни условия или тяхната правна форма, а се взема под внимание данъчната основа, която би се получила при извършване на обичайна сделка от съответния вид по пазарни цени и насочена към постигане на същия икономически резултат, но която не води до отклонение от данъчно облагане.
(2) За отклонение от данъчно облагане се смята и:
1. значителното превишение на количествата на влаганите материали и суровини за производство и други производствени разходи над обичайните за извършваната от лицето дейност, когато превишението не се дължи на обективни причини;
2. договорите за заем за послужване или друго безвъзмездно предоставяне за ползване на материални или нематериални блага;
3. получаването или предоставянето на кредити с лихвен процент, отличаващ се от пазарната лихва към момента на сключване на сделката, включително в случаите на безлихвени заеми или друга временна безвъзмездна финансова помощ, както и опрощаването на кредити или изплащането за своя сметка на кредити, несвързани с дейността;
Разбираемо е Томов да желае да се застрахова от евентуални проблеми с данъчните и по тази причина да не се възползва от възможността, предоставена му от ЗЗД да отпусне безлихвен заем на ЦСКА. Същевременно обаче, ако отпусне заема със 7.001% лихва той би направил точно това, което изисква ЗКПД - този лихвен процент не се отклонява от пазарния, което се доказва от договора му с Инджов. Да не говорим, че пазарният лихвен процент е недефинирана в нашето законодателство категория и спокойно може да бъде 2-3% (съгласно цифрите в доклада на ЕЦБ от март 2014, за заем в размер над 1 млн. евро за период от 3 месеца до 1 година, лихвата би била 2.29%).
И освен това абсолютно неуместно е използването на термина "пране на пари" тук, при условие, че такова е налице само при операции със средства, придобити чрез престъпна дейност (който желае може да прочете закона ни).
Накратко - това, което "Спасителят" осъществява, обикновено се нарича лихварство. Пък вие си го защитавайте де, нали само той пое риска да печели само по 3% за ядовете си...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
За В група няма да ви трябва инвеститор.