2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

23LBJ
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 13:43

Кое е правилно отсъдено ? Луни да те хване за ръката ? Или Дюрант да получи изключително пресилен фаул ? А това с преглеждането ? Ето го и мнението ми още прясно-прясно в далечната 2018-та.

23LBJ написа:Нещо си в грешка.Не съм го писал аз,а Уестбрук НИКОГА няма да направи 51 точки при подобна успеваемост.А относно мачът.
Честно казано съм разочарован. Кливлънд заслужаваха победата. По дяволите, Леброн навъртя 50т. при 60% стрелба, в ЗАВЪРЗАН мач от Финална Серия срещу един от най-силните отбори в историята на Лигата! Кевин Лав беше добър 'сайд кик' и си прослужи адекватно службата за този мач. Ако трябва да сме честни, въпреки, че статистиката не го показва, "Останалите Кавалери" също играха добре, особено в защита. Раздаваха се на предела на възможностите си... Демек, Кливлънд играха добре не само заради херкулеските усилия на Джеймс. Що се касае до Уориърс - Златният Стандарт си е Златен Стандарт. Дюрант - леко колеблив, Къри -безупречен, Клей - достатъчен, Магарето - противен както винаги ... Стигам до третата действаща страна в срещата - съдиите ... Пълна повърня и погнуса бе промененето решение за фаула на Джеймс срещу Дюрант! Тва' си беше бутане откъдето и да го погледнеш, въпреки че мразя тези конспиративни теории и ми се иска всъщност това да е било правилното съдийско решение ... Ама, едва ли ... Дори Удо беше категоричен, че има фаул в атака. Между другото, изключително грамотни и приятни за слушане коментатори. Стийв Джави и той се изказа политически коректно и колегиално от "кабинката си", но си мисля, че беше наясно, че по-скоро има фаул в нападение ... Честит Първи Юни на Джей Ар Смит, по случай детинската му грешка. Разбира се, отчитам факта, че беше прегорял,а в такива моменти лесно можеш да 'подхлъзнеш'. И накрая да обърна внимание на пе**раското изпълнение на отвратителното Магаре. Тристън си беше за гонене, факт! Но Дебелогъзото не пропусна да "извади на умрялото куче нож" при решен мач ... разбира се, решен от неговите съотборници,а не от него. Да не коментирам к***енското бъркане в очите, достойно за Джон Джоунс от ЮЕфСи ... Стефчо и той му се води по тъпия акъл и той взе да се дуе срещу Леброн, след като изяде блока. Лесно им е да се фукат, ама много добре знаят, че техният "допуск грешка" е широк като луфта на Кендъл Дженър, а този на царчето - по-тесен от раменете на флегматично шахматистче ...Q

-----------
1982, това помниш ли го ? ;ддддддддд
Кажи за несвирения фаул на Змията срещу Леброн бе, нещастник ? 2 точки и никакви продължния бе, отворко. ГСУ са в слаба форма, с 4 звезди ??? К'во да кажат другите тогава бе, трол тролски ??? 1 да не е във форма, 2 да не са, другите ще доставят бе. Седнал да реве за Иги нашия, хахахах, егати нахалството. Кавс да седнат да реват за Андрю Богът и Кайри освен, хахахах. Леброн си напълни статистиката и най-голямата му грешка беше, че включи тия ботове в играта, вместо да продължи сам. Леброн му е виновен на Джойнта, че не знае резултата. Я си легни, че липсата на сън не ти се отразява добре.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

pill
Контакти:

LeChoke

Мнениеот pill » 19 май 2022 14:14

Просто 2018-та година доказа защо Леброн Джеймс не е легенда. Та коя легенда ще се предаде след ПЪРВИЯТ мач от финалната серия!?!?
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 14:40

23LBJ написа:
ReBorn1982 написа:Е той теб визира, ти си фен на отборите, където играе ЛеБрон Джеймс, Селтикс какво общо има ??!

п.п.: в момента сте от един отбор, що се дърляте??!

Сериозно ? Щото едно време ми викаше, че съм бил мега пристрастен фен на Селтикс, понеже ти написах, че Кей Джи е най-класното тежко крило в историята. Последно ?
А, да... И че съм навирал Рондо навсякъде, който бил смешник. Нещо такова беше.

П.С.
Ето ти нещо за гледане
https://www.youtube.com/watch?v=OISlGvBJadQ

Сигурен ли си, че с мен си водил тия спорове ??! Абсурд е да съм писал, че Рондо е смешник, а КД го харесвах до леброновското му изпълнение.

23LBJ
Контакти:

23

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 14:48

ReBorn1982 написа:Сигурен ли си, че с мен си водил тия спорове ??! Абсурд е да съм писал, че Рондо е смешник, а КД го харесвах до леброновското му изпълнение.

Нали се сещаш, че твоят любим Майкъл Джефри Джордън, ако не беше Фил Джаксън, който променя тотално философията в играта му, Ем Джей също щеше да си набие камшика от Булс ?
Аз съм чел книгата за него от Роланд Лейзънби и да ти кажа, не виждам никаква разлика между него и ЛеБрон Джеймс. НИКАКВА ! И единият, и другият постоянно са мрънкали за подсилване и подсилване на отбора.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 май 2022 15:06

Не, не се сещам. Това са твои някакви хипотези. Фактът е следният - Джордан остана верен на Чикаго и тъпо и упорито постигна (че и надмина) целта си .... без да се събира с други звезди и да прави супер отбори. Самият Чикаго се превърна в супер отбор, но с години работа и упорство.

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 15:08

ReBorn1982 написа:Не, не се сещам. Това са твои някакви хипотези. Фактът е следният - Джордан остана верен на Чикаго и тъпо и упорито постигна (че и надмина) целта си .... без да се събира с други звезди и да прави супер отбори. Самият Чикаго се превърна в супер отбор, но с години работа и упорство.

Ми ОК тогава. Фактът е и, че ЛеБрон Джеймс е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИГРАЧ В ИСТОРИЯТА НА НБА, КОЙТО СТАВА ЧЕТИРИ ПЪТИ ШАМПИОН С ТРИ РАЗЛИЧНИ ТИМА, ТРИ РАЗЛИЧНИ ТРЕНЬОРА, КАТО Е СПЕЧЕЛИЛ ПРИ ВСИЧКИ ПЪТИ ПРИЗА ЗА "МВП НА ФИНАЛИТЕ"... Компренде ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 май 2022 15:18

И пак няма да бъде най-влиятелният и най-обичаният!

Да пожелаем успех на Везенков и го видим на финала. Все пак фаворити за трофея ми се виждат испанците.
Изображение

23LBJ
Контакти:

23

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 15:24

miro_rz написа:И пак няма да бъде най-влиятелният и най-обичаният!

И какво от това ? За разлика от всички други, ЛеБрон може да се похвали с нечувано спортно дълголетие. За 18 сезона е бил 17 пъти в идеалните отбори. Тая година отново ще бъде, вероятно във втори или трети. Кой друг го е правил ? КОЙ !? Джордън за 15 сезона е бил 11 пъти. Това само показва какво ВЛИЯНИЕ е имал по време на кариерата си.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 май 2022 15:37

Че аз не оспорвам качествата му!
Да е жив и здрав и направи 2/3 сезона още.
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 19 май 2022 15:47

The GOAT няма 15 пълни сезона. Втория му сезон в лигата пропуска над 60 мача, при първото му завръщане отново пропуска над 60 мача. Първия сезон с Уизърдс също страда от контузия. Джордан и Д*еймс нямат място в едно изречение. Пак се опитваш да снижиш Джордан до нивото на идолът си, няма как да стане. За 11 сезона 6 титли, 6 файнълс МВП, 5 МВП, защитник на годината, 10 реализаторски титли, 9 пъти в идеалния отбор на защитниците, топ реализатор в историята (30.1 точки на мач), топ реализатор в историята на плейофите (33.4), топ реализатор в историята на финалите (33.6). Айде хващай подноса.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Архив”