Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот paceto » 02 окт 2021 23:54

ImmortaL_1000 написа:Един гол не можаха да вкарат . :roll:

Поне направихте 2 точни удара във вратата. :mrgreen:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 02 окт 2021 23:56

Това беше най-лесният мач на Атлети в първенството до момента. :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 окт 2021 23:58

И то дори не си даваха зор.
Гризман ако не беше постъпил като играч от А група щеше да стане 3:0. :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 03 окт 2021 00:03

Конте ли ще спасява Барселона или?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2021 00:20

Конте ей сега ще отиде в отбор, който не му угажда на пазара.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 окт 2021 00:21

Те нямат пари за заплатата му, така че ще чакат до лятото според мен.
Лапорта и без това днес е казал, че остава.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 окт 2021 00:34

kingofpop написа:
LaRgO написа:Ето това вече е една симпатична Барселона. :) Браво и само уважение за това, че се върнаха към корените си. Тоест, отново са едно посредствено отборче.

целия форум изпада в оргазми най накрая мечтата им се сбъдна :mrgreen:

Не е мечта, а реалност и много хора ви я предрекоха тук че такова нещо ще се случи след Меси. Вие си живеехте в някакъв розов свят и си мислехте, че това няма как да стане понеже сте били повече от клуб, Барселона и не знам си какво още. И това в момента е само началото и може и да стане по зле като разбира се никой не казва че едва ли не ще се борите да не изпаднете или нещо такова, но ще се върнете в онзи период където си бяхте просто отбор поне за Европа. Имахте не малко места между 3 и 7 място назад в годините, ама повечето сте малки и тези неща не ги знаете. Този период няма да трае вечно това е ясно на всеки, но пак за сега сте добре понеже назад в годините имате дори и не участия в ШЛ и отпадания още в групите.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 окт 2021 01:56

Силно се надявам Феликс да повтори ситуацията с Лемар. Две години непостоянство и контузии и накрая топ ниво.
Не знам кога е мача Реал - Барса но белите дори и в тази сгъстена програма няма да пазят сили след като поведат и ще искат максимален резултат. На Барса все пак им пожелавам да се оправят от контузии Кун, Фати и Дембеле(макар че съм го отписал този)
и Л. Де Йонг и Мемфиса да са пейки макар че с Куман начело трудно. Ако градуирам нападателите като: топ, много добри, добри, посредствени то Л. Де Йонг не попада в нито една от тези категории :mrgreen: .
Мемфиса за съвсем малко не попада в последната група а е една отгоре.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 окт 2021 02:15

JimBeam написа:
kingofpop написа:
LaRgO написа:Ето това вече е една симпатична Барселона. :) Браво и само уважение за това, че се върнаха към корените си. Тоест, отново са едно посредствено отборче.

целия форум изпада в оргазми най накрая мечтата им се сбъдна :mrgreen:

Не е мечта, а реалност и много хора ви я предрекоха тук че такова нещо ще се случи след Меси. Вие си живеехте в някакъв розов свят и си мислехте, че това няма как да стане понеже сте били повече от клуб, Барселона и не знам си какво още. И това в момента е само началото и може и да стане по зле като разбира се никой не казва че едва ли не ще се борите да не изпаднете или нещо такова, но ще се върнете в онзи период където си бяхте просто отбор поне за Европа. Имахте не малко места между 3 и 7 място назад в годините, ама повечето сте малки и тези неща не ги знаете. Този период няма да трае вечно това е ясно на всеки, но пак за сега сте добре понеже назад в годините имате дори и не участия в ШЛ и отпадания още в групите.
Те едно време си бяха симпатичен отбор. Може би и пореади липсата на такова отразяване де. Спомням си даже онзи мач с Валенсия и хетрика на Ривалдо, тогава даже бях за тях представи си. ( в конкретния мач) :lol:

След това се появи хипер наглостта им и натякването колко прекрасен и невероятен е ужасно грозното и скучно тако тики :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 окт 2021 06:29

Pichichi написа:Силно се надявам Феликс да повтори ситуацията с Лемар. Две години непостоянство и контузии и накрая топ ниво.
Не знам кога е мача Реал - Барса но белите дори и в тази сгъстена програма няма да пазят сили след като поведат и ще искат максимален резултат. На Барса все пак им пожелавам да се оправят от контузии Кун, Фати и Дембеле(макар че съм го отписал този)
и Л. Де Йонг и Мемфиса да са пейки макар че с Куман начело трудно. Ако градуирам нападателите като: топ, много добри, добри, посредствени то Л. Де Йонг не попада в нито една от тези категории :mrgreen: .
Мемфиса за съвсем малко не попада в последната група а е една отгоре.

Точно на вторият мач след паузата за националите т.е. на 24 октомври. Може и да се окаже първи мач след паузата понеже май ще се отлага мача с Билбао заради много национали, така че нищо чудно сега след Еспаньол да играем после направо с Барселона и то като гости. Ние каквито сме късметлии никога не можем да се възползваме, когато са зле и като нищо ще ни бият, а и този мач винаги е различен без значение моментното състояние на отборите. :roll: Миналата година ги бихме там с 1:3, ама ще видим тази година какво ще се получи.

Върни се в “Архив”