ImmortaL_1000 написа:Един гол не можаха да вкарат .
Поне направихте 2 точни удара във вратата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ImmortaL_1000 написа:Един гол не можаха да вкарат .
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:LaRgO написа:Ето това вече е една симпатична Барселона.Браво и само уважение за това, че се върнаха към корените си. Тоест, отново са едно посредствено отборче.
целия форум изпада в оргазми най накрая мечтата им се сбъдна
Те едно време си бяха симпатичен отбор. Може би и пореади липсата на такова отразяване де. Спомням си даже онзи мач с Валенсия и хетрика на Ривалдо, тогава даже бях за тях представи си. ( в конкретния мач)JimBeam написа:kingofpop написа:LaRgO написа:Ето това вече е една симпатична Барселона.Браво и само уважение за това, че се върнаха към корените си. Тоест, отново са едно посредствено отборче.
целия форум изпада в оргазми най накрая мечтата им се сбъдна
Не е мечта, а реалност и много хора ви я предрекоха тук че такова нещо ще се случи след Меси. Вие си живеехте в някакъв розов свят и си мислехте, че това няма как да стане понеже сте били повече от клуб, Барселона и не знам си какво още. И това в момента е само началото и може и да стане по зле като разбира се никой не казва че едва ли не ще се борите да не изпаднете или нещо такова, но ще се върнете в онзи период където си бяхте просто отбор поне за Европа. Имахте не малко места между 3 и 7 място назад в годините, ама повечето сте малки и тези неща не ги знаете. Този период няма да трае вечно това е ясно на всеки, но пак за сега сте добре понеже назад в годините имате дори и не участия в ШЛ и отпадания още в групите.
Pichichi написа:Силно се надявам Феликс да повтори ситуацията с Лемар. Две години непостоянство и контузии и накрая топ ниво.
Не знам кога е мача Реал - Барса но белите дори и в тази сгъстена програма няма да пазят сили след като поведат и ще искат максимален резултат. На Барса все пак им пожелавам да се оправят от контузии Кун, Фати и Дембеле(макар че съм го отписал този)
и Л. Де Йонг и Мемфиса да са пейки макар че с Куман начело трудно. Ако градуирам нападателите като: топ, много добри, добри, посредствени то Л. Де Йонг не попада в нито една от тези категории.
Мемфиса за съвсем малко не попада в последната група а е една отгоре.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта