Висша лига - сезон (2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2020/21)

Мнениеот pomiqrat » 05 окт 2020 22:06

На фифата на Юнайтед или на Сити продадох Дембеле
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 05 окт 2020 22:31

И Ливърпул във клуба. :) Добре дошли.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 окт 2020 22:47

Залагайте кой ще кешира другото лято - Челси, Барса, Ливърпул :roll:

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 05 окт 2020 23:20

KOPScousers написа:
insaneboy1 написа:Кое е по-добре, да приемеш, че отборът ти е паднал срамно или да вярваш, че продава мачове за да оправдаеш загубата? Аз бих искал да е първото, ако вярвам, че отборът ми би продал мач, не бих го гледал.

Аз не вярвам, че продаваме мачове, или по-скоро не искам да го вярвам. Просто всичко това намирисва сериозно, общо взето откакто е почнал сезонът във ВЛ има няколко подобни срещи, които могат да се отличат. Ти виждал ли си някога подобно излизане като това на Адриан? Беше ясно, че в даден момент някой ще ни пребие хубаво, но Астън Вила, дето миналия сезон буквално оцеляха заради компютърна грешка?! Самото поведение на повечето от отбора нямаше нищо общо с онзи непримирим отбор, който не изпускаше точки и винаги намираше начин да си вземе точките, дори и да трябва да обръща. Това вчера агонизиращо много приличаше на отборите на Ходжсън, Далглиш или Роджърс от 2010-2015, сериозно. В един ден Ливърпул и Юнайтед пускат поне по 6 гола във вратите си за първи път в историята, Ливърпул с най-тежката си загуба от близо 60 години и още куп негативни рекорди в един кръг. На ония другите пък им пишат 5 с 3 дузпи на тяхната ливада само преди седмица. Случайност?

Не ставайте като отцепниците да търсите под вола теле. Приемете си изнасилването с чест .

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 05 окт 2020 23:51

KOPScousers написа:
insaneboy1 написа:Кое е по-добре, да приемеш, че отборът ти е паднал срамно или да вярваш, че продава мачове за да оправдаеш загубата? Аз бих искал да е първото, ако вярвам, че отборът ми би продал мач, не бих го гледал.

Аз не вярвам, че продаваме мачове, или по-скоро не искам да го вярвам. Просто всичко това намирисва сериозно, общо взето откакто е почнал сезонът във ВЛ има няколко подобни срещи, които могат да се отличат. Ти виждал ли си някога подобно излизане като това на Адриан? Беше ясно, че в даден момент някой ще ни пребие хубаво, но Астън Вила, дето миналия сезон буквално оцеляха заради компютърна грешка?! Самото поведение на повечето от отбора нямаше нищо общо с онзи непримирим отбор, който не изпускаше точки и винаги намираше начин да си вземе точките, дори и да трябва да обръща. Това вчера агонизиращо много приличаше на отборите на Ходжсън, Далглиш или Роджърс от 2010-2015, сериозно. В един ден Ливърпул и Юнайтед пускат поне по 6 гола във вратите си за първи път в историята, Ливърпул с най-тежката си загуба от близо 60 години и още куп негативни рекорди в един кръг. На ония другите пък им пишат 5 с 3 дузпи на тяхната ливада само преди седмица. Случайност?

Астън Вила този сезон са с доста по-сработен състав и с няколко отлични за техните възможности попълнения.

Поражението на Барселона е по-срамно, защото те продължаваха да атакуват противник, който видимо бе по-силен от тях, при това не само конкретно в дадения мач. Това си е чиста проба малоумие.

При Пул нещата са малко по-различни, очакванията са винаги да се атакуват такива отбори при негативен резултат.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2020 00:53

Фен на Реал казва, че загубата на Барселона е срамна, повече в новините в 11. :lol:

Аз не харесвам (меко казано) еднакво и двата отбора, моята преценка е обективна. Вервайте ми. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 окт 2020 02:29

rhaegar написа:Фен на Реал казва, че загубата на Барселона е срамна, повече в новините в 11. :lol:

Аз не харесвам (меко казано) еднакво и двата отбора, моята преценка е обективна. Вервайте ми. :lol:

Те феновете на Реал са некви култови, имат 5 погрома от нас с по 4 или 5 гола за последните 15 години и говорят за разгромни загуби и кое е по-срамно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: добре човек, кажи ми как да не ги ебаваш после....кажи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 06 окт 2020 08:18

KOPScousers написа:

Астън Вила миналият сезон бяха в топ 3 по похарчени пари за трансфери заедно с Уулвърхемптън. При едните сработи веднага, при тях явно от втория сезон.

Иначе тук стои въпросът за мачове без публика, което явно променя коренно психологическата настройка в много от играчите. Затова са и големите резултати. Предполагам това нещо ще бъде обект на сериозно изследване в даден момент чисто научно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 06 окт 2020 09:19

KOPScousers написа:

Ами от началото на сезона има някои супер странни резултати, не само ваши, а на повечето водещи отбори :? Все едно хокей гледаме :mrgreen: Според мен отборите изкарват допълнително кинти за да оцелеят в короната
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 окт 2020 09:26

Udoji90 написа:Впрочем, Адриан, докато беше в Уест Хем, съм го запомнил предимно със силни изяви и някои мачове, в които е правил доста на брой качествени спасявания. В Ливърпул единствено с издънки прави впечатление. :roll:

Е, още като дойде игра финал за някоя от купите и хвана дузпа. Та така я спечелихме. 7 мача някъде ги изкарахме с него, щото Али пак беше контузен и си се представи добре, щом повечето бяха в екстаз как е прекрасна резерва на Алисон. Срещу Вила сбърка при първия гол, отборът имаше достатъчно време да се върне в мача. Когато са ти вкарали толкова голове не ти е виновен само вратарят и то когато три гола (мисля) бяха с рикушети.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”