Cicero написа:alexdb написа:Пич, айде престани да спориш за неща, които са записани в Наредбата. Прочети я и няма да плещиш глупости. Там ясно е казано - отбелязаните голове на виновния отбор се анулират, а на невиновния отбор се прибавят 3 гола към актива.
Оф, аман от дървени философи. Лятото ти обясних, че фк Панчарево излита от А група - не, та не.
После ти обясних, че схемите на джуджето няма да минат, защото са незаконни - пак не, та не.
После ти казах, че фк Панчарево ще бъде лишена от УЕФА за две участия ЕКТза начало (а сега ще следват през определен период от време и още) - пак не, та не.
Още в събота ти казах, че Литекс ще бъде изваден от А група - пак спорове - не, та не.
Не ти ли писна да ставаш за смях с некомпетентните си коментари. Вземи, прочети и тогава говори.

Я пак?

Ти на мен никога нищо не си ми обяснявал, и по-добре!
Панчарево са ми на същия, където сте ми и вие от герена.
Единственото смислено от поста ти е информацията, за анулирането на головете на виновния отбор. Признавам, че не ако има такава точка, то аз съм в грешка. Информацията ми е стара, не всеки ден има подобни прецеденти. Преди това се процедираше по начина който съм описал аз.
Да видим утре СТК какво ще реши. Ще ти се извиня лично в събота, ако се окажеш прав!

Хайде сега ставай, че за панчарево време не остана

Чл. 24 от Наредбата за първенствата и турнирите
..........................................................
(9) Когато футболната среща е започнала и след това е
прекратена по вина на единия отбор или на негови
привърженици, се присъжда служебен резултат: три
гола се прибавят към актива на отбелязаните до
прекратяването й голове от отбора, който няма вина за
прекратяването, а отбелязаните голове от виновния
отбор се анулират.
Виновният отбор не може да обжалва санкциите по
тази точка.