Los Che написа:По-скоро Депор са кучката на Варса
Нали миналата година ги спасиха от изпадане.
Бензема. Развръзката остава.
Да, затова 2 години поред им взимат точки на Кампа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Los Che написа:По-скоро Депор са кучката на Варса
Нали миналата година ги спасиха от изпадане.
Бензема. Развръзката остава.
Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
Hurrycane ??? Vardy?![]()

rhaegar написа:JackPackage написа:Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
ТРЕТИЯ
rhaegar написа:JackPackage написа:Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
ТРЕТИЯ
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Sardukar написа:rhaegar написа:JackPackage написа:Sardukar написа:е, то Defoe е третия най-резултатен англичанин в първенството, ама няма да играе на европейското
ТРЕТИЯ
пълно е с лаици..... видял е името на футболиста; "най"; "голове" и е скатал останалата информация

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост