Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Какво толкова плюете Йорданов? Има доста голове за отбора, повечето анонимни чужденци, които минаха през Левски нямат и 1/4 от неговите. На Кевин Бру цял живот да му правя такъв клип, няма да мога да събера толкова точни центрирания...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
MagicMoments написа:https://www.facebook.com/photo.php?v=713381542007761&set=vb.100000077650986&type=2&theater
Скандален клип.За какво ни е Гари при наличието на такъв Бок![]()
направо се учудих от головете на Йорданов,както каза един колега защо толова плюем по-един Българин.
На Илиан заплатата няма да е повече от 5хил. което за резерва не е зле,а както се вижда вкарва,тук излиза въпроса не може ли
резерва да е някой юноша да може стига на Сухия да му стиска.
LEVSKI_FOREVER
- Andrew Eldritch
Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
Andrew Eldritch написа:Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.
На Лудогорец, на Берое на финала за Купата, пак на Берое в един закучен мач, има няколко важни асистенции, виждали сме далеч по-трагични играчи от него...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Andrew Eldritch написа:Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.
колега съгласен съм махаме го и след това,ясно е че си тръгва и Гари и отляво една голяма дупка като махнем и Пинто и кво остава аз и ти.
Няма пари бре хора стига сме гонили играчи-Батков го каза пред банкрут сме,на какъв език да ни се каже за да разберем.
Ако питате мен трябва да се освободим от всички високи заплати да доиграем шампионата ако може да вземем тенекията Купа на България.
На 24 май да направим това прословуто честване на 100 год. и юни и юли нов собственик,нова стратегия ,нови лица-в противен случай ще
задминем червените по-пропадане.
В този момент това е най-важно за Левски-СПАСЕНИЕТО И СЕКТОРА.Аз си искам отбора и стадиона другото е временно както Батков,както Тонев,както Донев-вечни сме ние и Левски.
LEVSKI_FOREVER
- alexveselinov
- Контакти:
Поне петима футболисти ще се разделят с Левски през зимната пауза. От ръководството вече водят разговори с някои от играчите за прекратяване на договорите им. Според инфомацията в списъка са петима футболисти, сред които са Йордан Милиев, Димитър Везалов, Пламен Димов, Илиян Йорданов, както и един от резервните вратари - Михаил Иванов или Горан Блажевич. Сините са по-склонни да задържат Иванов, но пък самият страж иска да пази редовно, а засега Пламен Илиев е твърд титуляр. От своя страна Блажевич взима по-висока заплата, но пък трудно ще бъде убеден да разтрогне. Мирослав Иванов също е сред кандидат-напускащите, но засега се изчаква със селекцията, за да бъде решено и неговото бъдеще.
[offtopic]дон балун[/offtopic]
Като продадем Гари и Вутов оставаме без отбор

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
alexveselinov написа:Поне петима футболисти ще се разделят с Левски през зимната пауза. От ръководството вече водят разговори с някои от играчите за прекратяване на договорите им. Според инфомацията в списъка са петима футболисти, сред които са Йордан Милиев, Димитър Везалов, Пламен Димов, Илиян Йорданов, както и един от резервните вратари - Михаил Иванов или Горан Блажевич. Сините са по-склонни да задържат Иванов, но пък самият страж иска да пази редовно, а засега Пламен Илиев е твърд титуляр. От своя страна Блажевич взима по-висока заплата, но пък трудно ще бъде убеден да разтрогне. Мирослав Иванов също е сред кандидат-напускащите, но засега се изчаква със селекцията, за да бъде решено и неговото бъдеще.
Като продадем Гари и Вутов оставаме без отборОсвобождава се място за 11 юноши, така е като няма парса.
Добави, че се мисли и за освобождаване на Миро Иванов и ще разбереш що за треньор е Сухия
- alexveselinov
- Контакти:
milen.hristov написа:alexveselinov написа:Поне петима футболисти ще се разделят с Левски през зимната пауза. От ръководството вече водят разговори с някои от играчите за прекратяване на договорите им. Според инфомацията в списъка са петима футболисти, сред които са Йордан Милиев, Димитър Везалов, Пламен Димов, Илиян Йорданов, както и един от резервните вратари - Михаил Иванов или Горан Блажевич. Сините са по-склонни да задържат Иванов, но пък самият страж иска да пази редовно, а засега Пламен Илиев е твърд титуляр. От своя страна Блажевич взима по-висока заплата, но пък трудно ще бъде убеден да разтрогне. Мирослав Иванов също е сред кандидат-напускащите, но засега се изчаква със селекцията, за да бъде решено и неговото бъдеще.
Като продадем Гари и Вутов оставаме без отборОсвобождава се място за 11 юноши, така е като няма парса.
Добави, че се мисли и за освобождаване на Миро Иванов и ще разбереш що за треньор е Сухия
То какъвто ни е отбора и управниците-такъв ни е и треньора

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
То какъвто ни е отбора и управниците-такъв ни е и треньора 
кратко точно и ясно.Сухия ако е тренер аз съм космонавт.

кратко точно и ясно.Сухия ако е тренер аз съм космонавт.
LEVSKI_FOREVER
- Andrew Eldritch
zlatan написа:Andrew Eldritch написа:Да бе скъсал се да вкарва. На Нефтохимик при решен мач. Само да напомня, че заради Ил. Йорданов ИлИл изгони Симеон Райков. А той вкарваше далеч по-решителни голове.
колега съгласен съм махаме го и след това,ясно е че си тръгва и Гари и отляво една голяма дупка като махнем и Пинто и кво остава аз и ти.
Няма пари бре хора стига сме гонили играчи-Батков го каза пред банкрут сме,на какъв език да ни се каже за да разберем.
Ако питате мен трябва да се освободим от всички високи заплати да доиграем шампионата ако може да вземем тенекията Купа на България.
На 24 май да направим това прословуто честване на 100 год. и юни и юли нов собственик,нова стратегия ,нови лица-в противен случай ще
задминем червените по-пропадане.
В този момент това е най-важно за Левски-СПАСЕНИЕТО И СЕКТОРА.Аз си искам отбора и стадиона другото е временно както Батков,както Тонев,както Донев-вечни сме ние и Левски.
След идването на демокрацията бяхме в подобна ситуация. Нямаше пари и играеха много наши юноши. Тогава тръгнаха и Донков, Йотов, Славчев, Здравков, Попов, Груев. 1-2 сезона нямахме успехи, но след това дойде Лафчис, върна се Сираков, купиха се няколко футболиста и заедно с порасналите юноши станахме шампиони 3 години подред. По-добре пак да въртим 1-2 години без особени успехи, но да се изчистим от Йордановци и наложим няколко наши момчета.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
I'd buy another if I had
Back
What I paid