Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
''Единство''? Шегувате ли се?
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]
- South_Park
Sisi 1914 написа:ГЕРБ ме разочароваха и за това сега няма да гласувам за тях, а ще си дам вота за БСП!
от пусто в празно
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Thsmith написа:doktora25 написа:Да, радва ме, че ще си замине най-тираничното правителство последните години и ще дойдат по-добри специалисти, които в много по-голяма степен си разбират от работата, водят гъвкава и интелигентна външна политика, изповядват в много по-голяма степен демократичните ценности и имат ясна и правилна визия за националните приоритети. А ти недей бъди толкова сигурен, че ТК е крала повече от сегашните.
Би ли ми казал какво хубаво нещо направиха в последния си мандат ? Или аре да не обхващам толкова къс период от време... в последНИТЕ СИ мандати. При Луканов ли направиха нещо добро? При Жан ли? При Сергей ли? Аз се сещам само за едно стойностно нещо което са въвели - плоския данък. Всичко останало е пълен шит... Но пък нека да чуем теб... какво ти е харесало?
Всъщност на коренно противоположно мнение сме. Аз най-много ги обвинявам именно заради плоския данък, защото той по същество противоречи на основните принципи на социализма и този данък устройва в най-голяма степен мутрите, които са най-голямото зло в държавата и въртят преобладаващата част от парите на народа. Второто за което най-много ги критикувам е че не подписаха АЕЦ Белене. И на трето място - заради топлата им връзка с ДПС, около която прозира доста корупция.
Но редом с това не мога да пропусна успешната и балансираната им външна политика, която финализира членството ни в ЕС, че успяха след дългогодишни опити да наложат матурите, че позицията им по повечето актуални въпроси съвпадаше и сега съвпада с моята и че имаха относително добри специалисти в повечето ведомства и министерства. Факт е че за кой знае какъв напредък по време на тяхното управление не може да се говори, факт е, че то трудно може да се окачестви като силно и успешно, по-скоро като безвредно, та аз гледам на тях повече като на най-малкото зло, отколкото като на панацея за излизане от кризата и небивал икономически растеж.
Но също така е факт, че ГЕРБ се провалиха в абсолютно всички области и просто са опасни за нашето бъдеще. Единственото хубаво нещо което направиха е подписването на Южен поток, но то стана въпреки тях, а не заради тях. Но никога не бих гласувал за някой, който нарича родителите ни, бабите и дядовците ни "лош човешки материал", който подписва зад гърба на избирателите договори в техен ущърб (АКТА), който иска да влоши добрите ни отношения със страни от близкия Изток, насочвайки ни по пътя на войната и увеличавайки риска от нови терористични актове на наша територия, който каза 3 пъти НЕ на най-големия високотехнологичен проект, задоволяващ потребностите ни от евтина електроенергия в дългосрочен план, който разедини народа и удари туризма чрез забраната за тютюнопушене, който иска да наложи дивотии в образованието чрез минаване с двойки и т.н. и т.н.
Ще добавя и това че финансовото състояние на моето семейство и на голяма част от приятелите ми се влоши съществено по време на мандата на ГЕРБ и че правителството не предприе видими и адекватни антикризисни мерки.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Гласуваите за която и да е дясна партия само не за търците и комунистите,иначе развитието ни ще спре.Сега с европеиски пари строим магистрали подменят се водопроводите и канализацията на почти всички градояве ,отделят се пари за земеделието и тн.А при предишното правителство тези пари бяха спрени заради кражбите от тяхна страна. Сами си направете сметката дали искате да живеете в изостанала държава.
За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Разбира се, че ГЕРБ!
Разбира се, че ГЕРБ!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
doktora25 написа:Всъщност на коренно противоположно мнение сме. Аз най-много ги обвинявам именно заради плоския данък, защото той по същество противоречи на основните принципи на социализма и този данък устройва в най-голяма степен мутрите, които са най-голямото зло в държавата и въртят преобладаващата част от парите на народа. Второто за което най-много ги критикувам е че не подписаха АЕЦ Белене. И на трето място - заради топлата им връзка с ДПС, около която прозира доста корупция.
Но редом с това не мога да пропусна успешната и балансираната им външна политика, която финализира членството ни в ЕС, че успяха след дългогодишни опити да наложат матурите, че позицията им по повечето актуални въпроси съвпадаше и сега съвпада с моята и че имаха относително добри специалисти в повечето ведомства и министерства. Факт е че за кой знае какъв напредък по време на тяхното управление не може да се говори, факт е, че то трудно може да се окачестви като силно и успешно, по-скоро като безвредно, та аз гледам на тях повече като на най-малкото зло, отколкото като на панацея за излизане от кризата и небивал икономически растеж.
Но също така е факт, че ГЕРБ се провалиха в абсолютно всички области и просто са опасни за нашето бъдеще. Единственото хубаво нещо което направиха е подписването на Южен поток, но то стана въпреки тях, а не заради тях. Но никога не бих гласувал за някой, който нарича родителите ни, бабите и дядовците ни "лош човешки материал", който подписва зад гърба на избирателите договори в техен ущърб (АКТА), който иска да влоши добрите ни отношения със страни от близкия Изток, насочвайки ни по пътя на войната и увеличавайки риска от нови терористични актове на наша територия, който каза 3 пъти НЕ на най-големия високотехнологичен проект, задоволяващ потребностите ни от евтина електроенергия в дългосрочен план, който разедини народа и удари туризма чрез забраната за тютюнопушене, който иска да наложи дивотии в образованието чрез минаване с двойки и т.н. и т.н.
Ще добавя и това че финансовото състояние на моето семейство и на голяма част от приятелите ми се влоши съществено по време на мандата на ГЕРБ и че правителството не предприе видими и адекватни антикризисни мерки.
Я да направим един анализ на поредните общи приказки...
Какви проблеми са разрешили тройната коалиция във външнополитически аспект? Какво тройната коалиция е направила за присъединяването ни в ЕС? Какво се подобри в образованието с въвеждането на матурите? По какво разбра, че са имали добри специалисти в различните ведомства? Ето виж за 10 секунди колко въпроси предизвикаха общите ти приказки...
И били безвредни? Какво му е безвредното на въвеждането на плоския данък и необлагаемият минимум, което облагодетелства най-вече богатите? Какво му е безвредното на огромните наводнения през 2005-та година? Какво му е безвредното на коалицията с ДПС и минаването на всички европейски средства през тях? Какво му е безвредното на загубените почти половин милиард по европейските програми? Какво му е безвредното на подписването на договорите за изкупуването на зелената енергия? Какво му е безвредното на пълната неадекватност при разпределението на 4 милиарда излишък по тяхно време на разцвет на световната икономика? Ето колко общи приказки си написал...
Ето и другите ти общи приказки...
Защо подписването на Южен поток е станало въпреки тях? Защо не споменаваш Набуко? Как така определяш за пълен провал управление, което усвои почти всички средства по европрограмите-нещо, което твоите хора не направиха? Нещо против имаш хората да говорят истината ли? Предпочиташ да те лъжат ли? Или ти смяташ, че имаме добър човешки материал в България? И какво реално се влоши с подписването на АКТА? С кои държави сме си влошили взаимоотношенията и по какво съдиш за това? Това, че твоето мнение е да имаме още една бомба със закъснител на територията си не означава, че твоето мнение е меродавно-като гледам доста малко хора ги интересуваше изобщо този въпрос, което означава, че доста хора не мислят като теб, включително и аз, макар че не се смятам за толкова компетентен като теб. За цигарите няма да говоря, тъй като ще се види другата година дали ще има отрицателен ефект, но и тук сигурно си мислиш, че си абсолютно прав. Само ще спомена, че в условия на криза все пак има увеличение на приходите от туризъм за 2012 година. Аз съм пушач, но все пак има доста непушачи-дали тяхното мнение е по-маловажно от твоето?
Ще добавя, че имам роднини и познати в 3 от големите градове и в още 2 от по-малките, както и в много села и финансовото им положение не се е променило изобщо. Което е нормално с оглед на това, че инфлацията за 4 години е около 10 процента, а и заплатите на повечето се вдигнаха с толкова!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Страната се тресе от протести, тука обаче продължава да има хора да защитават правителството което ми е непонятно и вадят от 100 кладенеца вода само и само да докажат нещо, такива хора са много опасни създават разделение и объркване сред и без това обърканото ни гражданско общество,то се вижда и без да си голям анализатор че с това правителство е свършено трябва да си супер късоглед ако не виждаш това.
grasiani написа:Страната се тресе от протести, тука обаче продължава да има хора да защитават правителството което ми е непонятно и вадят от 100 кладенеца вода само и само да докажат нещо, такива хора са много опасни създават разделение и объркване сред и без това обърканото ни гражданско общество,то се вижда и без да си голям анализатор че с това правителство е свършено трябва да си супер късоглед ако не виждаш това.
Кажи кое от това, което съм казал не е вярно, а не ми говори общи приказки. Аз на теб ти доказах няколко пъти, че лъжеш, а ти въпреки всичко имаш наглостта да продължаваш да пишеш в този форум. Нямаш ли срам се чудя... Нямаш ли някакво достойнство...
само Левски и България
parvanoff написа:Я да направим един анализ на поредните общи приказки...
Какви проблеми са разрешили тройната коалиция във външнополитически аспект? Какво тройната коалиция е направила за присъединяването ни в ЕС? Какво се подобри в образованието с въвеждането на матурите? По какво разбра, че са имали добри специалисти в различните ведомства? Ето виж за 10 секунди колко въпроси предизвикаха общите ти приказки...
И били безвредни? Какво му е безвредното на въвеждането на плоския данък и необлагаемият минимум, което облагодетелства най-вече богатите? Какво му е безвредното на огромните наводнения през 2005-та година? Какво му е безвредното на коалицията с ДПС и минаването на всички европейски средства през тях? Какво му е безвредното на загубените почти половин милиард по европейските програми? Какво му е безвредното на подписването на договорите за изкупуването на зелената енергия? Какво му е безвредното на пълната неадекватност при разпределението на 4 милиарда излишък по тяхно време на разцвет на световната икономика? Ето колко общи приказки си написал...
Ето и другите ти общи приказки...
Защо подписването на Южен поток е станало въпреки тях? Защо не споменаваш Набуко? Как така определяш за пълен провал управление, което усвои почти всички средства по европрограмите-нещо, което твоите хора не направиха? Нещо против имаш хората да говорят истината ли? Предпочиташ да те лъжат ли? Или ти смяташ, че имаме добър човешки материал в България? И какво реално се влоши с подписването на АКТА? С кои държави сме си влошили взаимоотношенията и по какво съдиш за това? Това, че твоето мнение е да имаме още една бомба със закъснител на територията си не означава, че твоето мнение е меродавно-като гледам доста малко хора ги интересуваше изобщо този въпрос, което означава, че доста хора не мислят като теб, включително и аз, макар че не се смятам за толкова компетентен като теб. За цигарите няма да говоря, тъй като ще се види другата година дали ще има отрицателен ефект, но и тук сигурно си мислиш, че си абсолютно прав. Само ще спомена, че в условия на криза все пак има увеличение на приходите от туризъм за 2012 година. Аз съм пушач, но все пак има доста непушачи-дали тяхното мнение е по-маловажно от твоето?
Ще добавя, че имам роднини и познати в 3 от големите градове и в още 2 от по-малките, както и в много села и финансовото им положение не се е променило изобщо. Което е нормално с оглед на това, че инфлацията за 4 години е около 10 процента, а и заплатите на повечето се вдигнаха с толкова!
Аз бях започнал с това че плоският данък за мен е най-голямата грешка на БСП, така че тук сме на едно мнение, но има и такива, които не мислят така.
По отношение на това какво е направила за присъединавянето към ЕС - имало е списък с реформи, които трябва да бъдат извършени за да ни приемат и тя е финализирала този списък.
Акцентирам също така на балансираната политика между изтока и запада, която водеше ТК и която считам за нещо изключително важно, а ГЕРБ не могат да ме убедят че я водят. Кощунствено е това че ББ се хвали че той бил единственият премиер, който от 3 договора с Русия развалил 2. Това трябва да е повод да си подаде оставката, а не да се хвали

АЕЦ Белене не е никаква бомба със закъснител, а е национална кауза, гарант че ще се развиваме като технологична нация, че ще имаме в бъдеще ток на достъпни цени, алтернатива на ядрената енергетика не се вижда и е много трудно постижимо да строим 7-ми и 8-ми блок на Козлодуй преди Белене, защото всички членки на ЕС трябва да кажат ДА. Това да наричаш АЕЦ Белене "бомба със закъснител" е все едно да наричаш германците в момента нацисти, да ги считаш за заплаха за световния мир и да желаеш прекратяване на всякакви политически и икономически отношения с тях.
Това че не виждаш нищо нередно ББ да нарича родителите ти, баба ти и дядо ти "лош човешки материал" си е твой проблем.
По отношение на АКТА щеше да видиш какво се е влошило и какво не се е влошило ако в ЕП я бяха приели. Само между другото именно Калфин бе един от най-активните в борбата срещу нея, участваше в инициирането на подписка.
Ако за теб не е притеснително че иранският посланик е отзован, проблемът отново е твой.
По отношение на тютюнопушенето аз самият съм непушач и моята позиция е пас, защото имам много за и против в двете посоки, но много бих се радвал ако има референдум по въпроса, за да се спре със спекулирането веднъж завинаги. Факт е обаче че тази забрана РАЗЕДИНИ ХОРАТА, което е най-тревожното в случая, а и аз не съм чул някъде по медиите когато е имало интервюта с представители на браншовите организации в туризма някой да не се е оплакал от тази забрана, като всички те вадят и цифри.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
parvanoff написа:grasiani написа:Страната се тресе от протести, тука обаче продължава да има хора да защитават правителството което ми е непонятно и вадят от 100 кладенеца вода само и само да докажат нещо, такива хора са много опасни създават разделение и объркване сред и без това обърканото ни гражданско общество,то се вижда и без да си голям анализатор че с това правителство е свършено трябва да си супер късоглед ако не виждаш това.
Кажи кое от това, което съм казал не е вярно, а не ми говори общи приказки. Аз на теб ти доказах няколко пъти, че лъжеш, а ти въпреки всичко имаш наглостта да продължаваш да пишеш в този форум. Нямаш ли срам се чудя... Нямаш ли някакво достойнство...
За кое лъжа че в страната има протести ли или че това правителство с този премиер не става,аз не знам кой е нагъл но се имаме министър- председател който е нагъл и няма срам,а това че ти имаш някакви ментални и психически проблеми и не искаш да видиш реалността си е твой проблем и на психиатрите.Няма смисъл от спорове с хора които са си втълпили нещо, и 100 реда да ти изпиша и да те убеждавам човек като няма очи да види и като главата не възприема други мисли освен собствените,и влиза в спор все едно е на живот и смърт за една вече така или иначе изгубена кауза.Какви доводи искаш,едно момче днес от протестите го каза много добре- в момента болшинството българи вървят с наведена глава и си броят стотинките ти на кой свят живееш, хора ядът по един път на ден,нямат пари да дадат на децата си за училище,нямат пари за лекарства като се разболеят,нямат пари за отопление,нямат работа или доходите им са толкова малки че не могат да покрият елементарни нужди и това всичко в много голяма степен е резултат от така водената политика на това управление , това е истинската действителност без никакви преувеличения господине завършваш на off и ти пожелавам дано никога не се сблъскаш с нея.Безработица сега 14%,предишно правителство 6-7%, да не говорим с колко са се вдигнали заплатите минимална вдигната- сега с 30 лева предишен кабинет- 80 лева.Този кабинет с тази си социална програма то изобщо нямаше такава де,до това доведе,с неадекватните си и непоследователни решения във всяка една област,в името на уж някаква финансова стабилност хората станаха заложници на експериментите на г-н Дянков във финансовата област от която тепърва ще се разкрият много интересни случки.За какви инвестиции за какво усвояване на програми като икономиката тъпче и седи на едно място и няма никакво раздвижване от 4 години,пенсии през тези четири години увеличение -0 детски надбавки увеличение-0,здравеопазване колко министри се смениха -пълна нула.Какво от това че отчиташ някаква макроикономическа стабилност и че те потупват по рамото от ЕС,като в голяма степен народа ти е беден.Пътища -добре,спортни зали-добре но само това ли са приоритетите на едно правителство за цял мандат. Така че имам срам,срамувам се че българския народ е избрал подобен човек да ни управлява,на който Азът е по-голям от този на всеки в държавата ни.