Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

levski_shampion
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот levski_shampion » 09 яну 2013 18:02

Сега видях групата,която е започнала подготовка,в нея е Мики Орачев.Момчето е изключителен талант,дано Илиан му даде в шанс.В Пирин играеше нападател или офанзивен халф.В Левски го пускат ляв бек не знам защо.В Пирин дебютира на 14 години при мъжете с гол срещу Локо Пд...

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 09 яну 2013 18:02

Според мен Гаджев отива на мястото на Марсиньо, а новият ще е в центъра с Велев или Пелето. Аз още се надявам за Бру - Тонев каза, че сме имали интерес още лятото, но не и че нямаме сега, а че за момента няма развитие. Поне така аз го разбрах. Според мен би бил идеален. Иначе ме е яд за Каядо. Ако наистина се вземе Домо, според мен може и да се мине на 4-4-2, в което май няма лошо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2013 18:17

С тези - не! За вратарчето - не знам, Василев не е нищо особено, на Пл. Димов стига само мутрата да му видиш, може би Велев да се окаже находка обаче, но това е недостатъчно. Старокин, Прохазка, Пелето и Ели остават... На снимката няма един да гледа в една посока... :mrgreen:
Положителното - не видяхме поредния епизод на сериала "Пристигането на чужденците анонимници". Поне са българчета. И няма да им трябва време за аклиматизация.
Последна промяна от metodito на 09 яну 2013 18:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:18

Айде честит ви подарък , Пламен Димов ... дано да продължи развитието си и при вас .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 яну 2013 18:24

Какви са тия и за какво се борят? :? Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора. :)

Димов какъв играе? На Мюлдер ли ще е резерва или на стоперите?
Заралията щом са го взели няма да е лошо да разкарат някой, защото се събраха доста централни и само товарят бюджета.
Вратарчето може и да измести Илиев.
Тоя от Перник май сме го взели понеже е аванта. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 09 яну 2013 18:39

Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят? :? Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора. :)

Заралията щом са го взели няма да е лошо да разкарат някой, защото се събраха доста централни и само товарят бюджета.

Ти сериозно ли ?!?! :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 18:43

Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят? :? Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора. :)

След като отказахме на Меси,защото имал четири топки,а на нас ни трябват играчи само с две ,ръководството се спря на тези играчи. :lol:
[offtopic]ти с колко топки си?[/offtopic]
Успех на момчетата!
За пръв път от години имам някакво добро усещане за ОТБОР.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 яну 2013 18:49

OOP написа:

Ти сериозно ли ?!?! :) :) :)

Що ти да не си мислиш , че всички ще са титуляри ? :? На първо време не виждам как някой от новите освен чужденеца може да е титуляр .
ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 яну 2013 18:53

bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?

Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете . ;) И без това сделката за Димов си е чист подарък за Левски .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 яну 2013 18:58

Искам си Акаунта написа:
bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?

Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете . ;) И без това сделката за Димов си е чист подарък за Левски .

Това български евро ли са или румънски? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”