Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Сега видях групата,която е започнала подготовка,в нея е Мики Орачев.Момчето е изключителен талант,дано Илиан му даде в шанс.В Пирин играеше нападател или офанзивен халф.В Левски го пускат ляв бек не знам защо.В Пирин дебютира на 14 години при мъжете с гол срещу Локо Пд...
Според мен Гаджев отива на мястото на Марсиньо, а новият ще е в центъра с Велев или Пелето. Аз още се надявам за Бру - Тонев каза, че сме имали интерес още лятото, но не и че нямаме сега, а че за момента няма развитие. Поне така аз го разбрах. Според мен би бил идеален. Иначе ме е яд за Каядо. Ако наистина се вземе Домо, според мен може и да се мине на 4-4-2, в което май няма лошо.
- metodito
- Контакти:
С тези - не! За вратарчето - не знам, Василев не е нищо особено, на Пл. Димов стига само мутрата да му видиш, може би Велев да се окаже находка обаче, но това е недостатъчно. Старокин, Прохазка, Пелето и Ели остават... На снимката няма един да гледа в една посока...
Положителното - не видяхме поредния епизод на сериала "Пристигането на чужденците анонимници". Поне са българчета. И няма да им трябва време за аклиматизация.

Положителното - не видяхме поредния епизод на сериала "Пристигането на чужденците анонимници". Поне са българчета. И няма да им трябва време за аклиматизация.
Последна промяна от metodito на 09 яну 2013 18:23, променено общо 1 път.
- Искам си Акаунта
Айде честит ви подарък , Пламен Димов ... дано да продължи развитието си и при вас .
Какви са тия и за какво се борят?
Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора.
Димов какъв играе? На Мюлдер ли ще е резерва или на стоперите?
Заралията щом са го взели няма да е лошо да разкарат някой, защото се събраха доста централни и само товарят бюджета.
Вратарчето може и да измести Илиев.
Тоя от Перник май сме го взели понеже е аванта.

Заралията щом са го взели няма да е лошо да разкарат някой, защото се събраха доста централни и само товарят бюджета.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят?Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора.
![]()
Ти сериозно ли ?!?!

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
- фифи перото
Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят? :? Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора.![]()
След като отказахме на Меси,защото имал четири топки,а на нас ни трябват играчи само с две ,ръководството се спря на тези играчи.

[offtopic]ти с колко топки си?[/offtopic]
Успех на момчетата!
За пръв път от години имам някакво добро усещане за ОТБОР.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- bilyaletdinov
- Контакти:
OOP написа:Tommi написа:Какви са тия и за какво се борят?Обмислям да подам молба да ме приемат и мен в отбора.
![]()
Ти сериозно ли ?!?!![]()
![]()
Що ти да не си мислиш , че всички ще са титуляри ?

ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- Искам си Акаунта
bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?
Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете .

- фифи перото
Искам си Акаунта написа:bilyaletdinov написа:ПП: Защо Левски не взе Георги Терзиев , а взе Пламен Димов и не е ли това , един вид втори избор ?
Терзиев с обичайната отстъпка която ви правим щеше да ви излезе около 400 000 евро . Нямаше да ги дадете .И без това сделката за Димов си е чист подарък за Левски .
Това български евро ли са или румънски?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!