Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Chelsea remain keen to sign Luka Modric before the close of the transfer window, but Harry Redknapp admits the Tottenham midfielder's 'head's not in the right place' after he was left out of the squad to face Manchester United on Monday evening.
Sky..
- david_villa
- Контакти:
Честит да ви е. "Валенсия" търсеше от Мата 20-25 млн., а получи 28. Според президента е "престъпление" да се отхвърли подобна оферта. Тъжно ми е, но тя има известна полза и за трите страни. Мата също го боляло да напусне, но Емери го е посъветвал да изслушат офертата, защото си заслужавала. "Валенсия" има за същия пост Каналес, който е сред най-добрите в отбора, както и още 5-6 за там. Успех!
-
THE G.A.M.E
hawai написа:
Е те т'ва е състава ! ...
Дано да дойде Модрич, колкото и да имам съмнение, че стила му ще пасне на Челси ...
Все пак е по добре да има още една опция в халфовата линия !
Ми аз дадох някъв фантастичен състав , ама бях позаспал , чудих са кой пропускам тва било Лампата . ;д може да играе Торес само отпред а Лампата с Модриц и зад тях Микел..
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
съставът на хавай е идеален като сложим да се менкат: Ориол и Микел и Есиен както и : Дрогба и Стъридж и Мата и Стъридж
Let's go CHELSEA Let's GO
Yossi Benayoun is believed to have told friends that he is hoping to join Spurs and announced on Saturday that he would have news about his future by Wednesday. - via telegraph.co.uk
- Chelsea Forever
- Контакти:
Juan Mata CHELSEA'S number 10 ! Yossi Benayoun CHELSEA'S number 16 !
Фейсбук
Фейсбук
Видяхте ли как трябва просто малко търпение. Помня 5 дена след началото на трансферния прозорец, тука вече се бяхме отчаяли, че няма да има трансфера, а сега хоп. За 2 дена вече сме отбора със най-скъпите покупки през лятото в Англия. Няма МанЮ, няма Ливърпуул. А Роман беше казал, че ще изхарчи 80 милиона. До момента 30 милиона за Мата, 12 за Лукаку, 30 за Модрич, станаха 72 и като добавим трансферите на Ориол Ромеу и Тибо Куртоа, стават малко над 80.