Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
Sky Sports News understands that Chelsea remain interested in signing Tottenham playmaker Luka Modric.
Sky Sports News also understands that Modric will play no part in Tottenham's opening Premier League game of the campaign at Manchester United on Monday night.
Аре да идва и Модрич и да се почва истинския екшън!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Модрич няма как да играе пред Лампард, лично мнение
Според мен ще е плеймейкър от задна позиция. Двамата с Лампард са съвместими, стига отзад да има един дефанзивен халф, който да ги покрива и да не минава много централната линия. Микел е идеален, за разлика от Есиен, който има навика да се включва в атаките.
А и вчера изключително грозно впечатление направи прескачането на халфовата линия. Това не беше заради Лампард, а заради Рамиреш и Микел, така че единия ще седне на пейката и вярвам това ще е Рамиреш. Затова и махнах него. Все пак, Модрич съвсем не е е сигурен, но много се надявам да го вземем, че работатата в халфовата линия не е добре и Мата не е човека, който може да коригира това. Това е и една от причините за слабата форма на Лампард. Иначе вчера можеше да вкара 2 гола, направи асистенция и можеше да направи още една, ако Анелка не беше отиграл топката като Христо Йовов.
А и вчера изключително грозно впечатление направи прескачането на халфовата линия. Това не беше заради Лампард, а заради Рамиреш и Микел, така че единия ще седне на пейката и вярвам това ще е Рамиреш. Затова и махнах него. Все пак, Модрич съвсем не е е сигурен, но много се надявам да го вземем, че работатата в халфовата линия не е добре и Мата не е човека, който може да коригира това. Това е и една от причините за слабата форма на Лампард. Иначе вчера можеше да вкара 2 гола, направи асистенция и можеше да направи още една, ако Анелка не беше отиграл топката като Христо Йовов.
или като янис зику?ХАхахаах
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
- Frankie Lampard
- Контакти:
ААААААААААААААААААААААААААА, ЕБАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ КЕФФФФФФФФФФААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Frankie Lampard написа:Модрич няма как да играе пред Лампард, лично мнениеСпоред мен ще е плеймейкър от задна позиция. Двамата с Лампард са съвместими, стига отзад да има един дефанзивен халф, който да ги покрива и да не минава много централната линия. Микел е идеален, за разлика от Есиен, който има навика да се включва в атаките.
Приемам забележката, признавам си, че не съм запознат с играта на Модрич на 100%, но ако той дойде, със сигурност всички ще се запознаем.
П.С: [offtopic]Все пак се замислих, дали да го оставя пред Лампард, ама викам айде на бързо, а и не е сигурен.
http://www.youtube.com/watch?v=-jxt6Or6tTs
Насладете се на качествата на новият ни играч, макар че съм сигурен, че вече сте се запознали.
Насладете се на качествата на новият ни играч, макар че съм сигурен, че вече сте се запознали.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Шансовете ни за Модрич вече са огромни. Аз на Скай имам пълна вяра. Щом е извън групата за мач срещу МЮ.. Мисля е ясна работата. Чакат оферта и то не каква да е оферта, а голяма оферта, за да го извадят от състава. Над 50 % според мен е шанса да го вземем. В такива моменти човек се вдетинява. 
- bekono
- Контакти:
МАТААААААААААААААААА!
Малко късно се включвам към празниците по привличането му, но по-добре късно от колкото никога. Първо класно попълнение за АВБ. Сега остава и Модрич да дойде
Малко късно се включвам към празниците по привличането му, но по-добре късно от колкото никога. Първо класно попълнение за АВБ. Сега остава и Модрич да дойде
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]