Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: до феновете на Ботев
Да, сериозно 7-8 мин говорихме, доста и на италиански даже.
- Canaries front
- Контакти:
Don Rumen написа:Може ли някой да познае? Чака куповач, Бог му помогнал да останем в групата и да му се родят деца. Питах го колко иска за клуба, но не каза, ако имало някой мераклия щяд да преговаря. гъделичках го да каже дали има, но пази в тайна, защото предишния път Бареков развалил работата. Най-важното обеща да ми дойде на гости, ако стане
ще ви информирам кога.
хаха нагъл на гости хахахахахах,случайно да не даде лев за софра той хахахах ,що не ни покани да го,, погаделичкаме " Трибуна Изток хахахахха може и да го разтрием ако иска хахахах
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Христолов е вечен
Canaries front написа:Балев забий си един фишек там където не те огрява слънцето.
Че защо да си забива фишек??? - Всички цигани мразят комунизма, защото ги задължаваха да работята и ако не искаха ядяха бой наред....
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
В смисъл аз му казах в коя църква съм свещеник и той каза, че ще дойде. Като вдигна телефона аз се зачудих дали да говоря нормално(беше ми трудно) или да го подхващам, но щеше да ми затвори веднага.
- Canaries front
- Контакти:
Христолов ако влезне в църква тя ще се срути ,на дали някога е влизал толкова грешен човек като него в църква.
Don Rumen написа:В смисъл аз му казах в коя църква съм свещеник и той каза, че ще дойде. Като вдигна телефона аз се зачудих дали да говоря нормално(беше ми трудно) или да го подхващам, но щеше да ми затвори веднага.
нали ТИ беше шефа на фенклуба на Ботев в Раковски отче?ако е така като дойде селският го линчувайте с феновете в Раковски.

Да, споко. Той да дойде пък ще го посрешнем както трябва да засвидетлстваме " народната любов" към толкова честен и добър човек, който прави само добри неща.
явно селянина има респект към свещеници
.следващият път му кажи какво може да стане с него ако не продаде отбора.кажи му,че е време да се маха и,че няма пари за отбор като БОТЕВ 

- Canaries front
- Контакти:
Собственикът на два клуба в елита (Берое и Миньор) Христо Ковачки е отправил мокър поглед към закъсалия Ботев (Пд). Кредитният милиардер обаче не иска акциите на Христолов, а само половината му футболисти, които са пред разтрогване на контраките. По препоръка на наставника на Берое Илиан Илиев, заралии вече преговарят с Даниел Божков, Георги Андонов, Илиян Гаров, Тодор Тимонов и Николай Манчев. От последния обаче се интересуват също така Любослав Пенев и новият предводител на Славия Велислав Вуцов.
честно казано не ме вълнува кой ще се маха от Ботев.аз искам да се махне само 1 човек