Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 дек 2014 11:05

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа: Това, което не проумявате е, че точно чеченците поколения наред са учени не само, че са нещо повече от другите, но и е напълно нормално да се саморазправят със същите тия други, някакви си там животни. Изключение са правили, и то с известни условия единствено спрямо някой, който ги впечатли със собствените им черти: жестокост, бруталност и смелост. Защото чеченеца все пак не е страхлив, никак даже.

Факт. Неслучайно руснаците, израсли при тези условия се превърнаха в зверове и дори чеченците биха завидели на изпълненията им. Именно такива са гръбнакът на доброволците в Донбас, първи отидоха там. Наистина не бих искал да съм на мястото на тези, които се бият срещу тях. Носят се слухове за изключително брутална саморазправа с пленени украинци, оставяни след това нарочно, за да ги намерят техните със съответните послания...слухове, но не съвсем.
От кадрите на опълченците прави впечатление един такъв чеченски руснак, окачил пленено бойно знаме на украински батальон. Видимо почерпен, с ехидна усмивка обясняваше от видеото на украинците да се предадат, той нямало да ги убива..веднага!

Мда, чеченците де факто бяха бити именно от хората, които израснаха в дивашките условия създадени от същите чеченци. Извода е, че ако растеш в джунгла ще станеш звЕр. Ако искаш да оцелееш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 дек 2014 17:51

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:Само не споменавай чеченците ..... понеже, преди атентатите и кланетата, има и друга предистория. Още откак руснаците превземат със сила земите на чеченците, почва масов терор срещу чеченския народ, и по времето на царска Русия, и по времето на СССР.

Колкото и атентата да направят, никога не могат и на 1/100-на да пролеят от кръвта, която е пролята в земите на техните бащи и деди. От "невинните" руснаци.

Чеченците са се отнасяли така с ВСИЧКИ и ВИНАГИ. Царска Русия просто се оказва системата така да се каже, която може да се стовари зашеметяващо на главите им, СССР се оказва силата, с която не могат да се преборят. Един от малкото случаи, в които съм съгласен с действията на Сталин спрямо някой етнос (впрочем засега не се сещам за друг).

Именно затова ги споменавам. Нека да спомена и факта, че жертви на агресията им (на чеченците) след като се завръщат стават не само руснаците в региона. Българската колония например си изпаща адски от тях. Или може би и българите са проливали много чеченска кръв в земите на бащите и дедите им? Това, което не проумявате е, че точно чеченците поколения наред са учени не само, че са нещо повече от другите, но и е напълно нормално да се саморазправят със същите тия други, някакви си там животни. Изключение са правили, и то с известни условия единствено спрямо някой, който ги впечатли със собствените им черти: жестокост, бруталност и смелост. Защото чеченеца все пак не е страхлив, никак даже.

Стига евтини московски лъжи и оправдания.

Защото не са само чеченците. Много народи и етноси са подлагани на геноцид в рамките на Русия и СССР. За Голодомор какво е оправданието, например ??! За зверствата и прочистванията в Крим срещу украинци и татари ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2014 19:16

Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 дек 2014 19:42

Фронтът определено е неспокоен. ВСУ пробват и търсят слабо място в отбраната, а това им струва доста скъпо. Действията им са шаблонни и лесно предвидими. Но така или инак създадоха няколко предмостия. Обаче ВСН най-сетне успяха да заходят Счастье и заплашват групировката там с котел. Остава загадка какво се случва в новороссийския тил, ВСН тактично мълчат по въпроса, спътниковото наблюдение при мъгла, сняг и облаци е безпомощно, а разузнавачи в зоната не виреят никак. Киев предполага, че там е развърната мощна ударна групировка, но каква, дали и къде?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 дек 2014 10:16

1982 написа:Стига евтини московски лъжи и оправдания.

Трудно ще мина за московец дори и на тъмно. Татарската ми кръв е повече от руската (и такава имам), немската също. За българската да не говорим. И въобще спрете да наричате всичко, което не съвпада с гледната ви точка "московско".

1982 написа:Защото не са само чеченците. Много народи и етноси са подлагани на геноцид в рамките на Русия и СССР. За Голодомор какво е оправданието, например ??! За зверствата и прочистванията в Крим срещу украинци и татари ??

Aко беше чел какво съм написал докрай щеше да видиш, че съм написал следното:
Betchualeng Arnaikem написа:Един от малкото случаи, в които съм съгласен с действията на Сталин спрямо някой етнос (впрочем засега не се сещам за друг).

Демек макар да разбирам причината да запокитят чеченците на майната им, аз към момента не се сещам друг народ, за който да приемам да се отнасят така с него.. Аз не оправдавам гоненията срещу разни етноси, особено пък разните преселения принудителни, напротив - за мен това е една от огромните грешки на Сталин редом с "лекарския" ... абе процес го наричат.
Но за разлика от теб аз мога да огледам даден въпрос от повече от една гледна точка, а за теб всичко е черно и бяло.
Такива като теб са обречени да живеят в света на "винаги злите" и "винаги добрите". Само дето в живота нещата не стоят така..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 30 дек 2014 13:11

sin4ec написа:Изображение

Тоа па кво си позволява да се облича като българската конница. КГБ-ейски агент - мужик 8-) Що дщерка му беше в Холандия? Ти си повтаряй колко е лоша Гейропата :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 дек 2014 23:46

http://youtu.be/kF_8U5X0HNw
Уанаби,излети! 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 дек 2014 21:26

Изображение

Потребителски аватар
Гамаюн

Мнениеот Гамаюн » 31 дек 2014 23:10

sin4ec написа:Изображение

Подсещам модераторите, че е крайно време да открият подфорум "Новороссия". Сигурен съм, че ще е най-посещаваното място в сайта.

С Новым Годом!

Върни се в “Архив”