Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Re: Отлагат делото срещу Христолов

Мнениеот alive1912 » 18 юни 2009 10:38

PLOVDIV PEE 1912 написа:
alive1912 написа:трябва да организираме патрули из целият град за да знаем кога идва селската мастия ;)

Аз лично искам чрез сайта на фенклуба да му поставим ултиматум-БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА НЕ ЗАПОЧВА НОВОТО ПЪРВЕНСТВО В РЪЦЕТЕ НА СЕЛЮ,ИНАЧЕ .......!

честно казано аз не виждам как ботев ще започне първенството.тоя наистина е психично болен.дори и да се разплати сега с играчи и работници,това е временно..после?трябват пари за лагери да се подготви отбора за новото първенство,трябва пак да плаща заплати!аз не виждам логиката да остане в ботев...както споменах по-горе освен ако няма проблеми с психиката :!:
Изображение

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 юни 2009 10:50

До 1 месец ако селския не се махне от Ботев,после ще е късно . Другите вече правят селекция,организират лагери,контроли,а ние дори незнаем дали ще започнем ,кой ще ни е треньор,какво ни е бъдещето изобщо.Незнам вече какво да правим,нова среща с Кръстева ли да организираме ,незнам.........
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 18 юни 2009 10:55

Canaries front написа:До 1 месец ако селския не се махне от Ботев,после ще е късно . Другите вече правят селекция,организират лагери,контроли,а ние дори незнаем дали ще започнем ,кой ще ни е треньор,какво ни е бъдещето изобщо.Незнам вече какво да правим,нова среща с Кръстева ли да организираме ,незнам.........

незнам,но до концерта СВОБОДЕН БОТЕВ имаше много по-силни атаки към него.оттогава досега всичко тръгна пак в познатото течение..спокойно... и така се очертава още един изгубен сезон..така всяка година..може и 20 години да остане тоя психопат
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 юни 2009 11:08

Trqbwa da se organizira нещо .Не може да оставим нещата така.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 18 юни 2009 12:03

PLOVDIV PEE 1912 написа:Не може да оставим нещата така.

стой та гледай :mrgreen:

veseo
Контакти:

Re: Христолов пак преговаря за продажба на Ботев

Мнениеот veseo » 18 юни 2009 12:34

vhpvhp написа:Най-важното сега е играчите да могат да разтрогнат на арбитража ! Така остава абсолютно сам... Ей ,селска гнидо ! Ще те печем на бавен огън ,докато пукнеш ,изрод с изрод ... :evil:

По-ключовото е да ни вземат лиценза по няква причина, иначе и да разтрогнат, все ще има юноши или баберици от В група та ще сме следващите Дражеви, но ще играем. Или поне ще се водим че играем де.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 18 юни 2009 13:29

Не си правете илюзия, че от това дело ще излезе нещо.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 18 юни 2009 15:07

От Това дело най-много може да се върне капиталът на АД-то в старите му стойности, което абсолютно не ни върши никаква работа, защото той пак се притежаваше от Селянина и неговата фамилия. Никакъв затвор, никви 5 лева...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Христолов е вечен

Мнениеот bene » 18 юни 2009 16:25

ДХ-С е вечен, за тва вече мога с двете ръце да се подпиша щом му дадоха/потвърдиха лиценза за А група. през кура ми е за държавата, но крепенето на този идиот е кофти за всички, които искат "нормална държава".
ДХ-С става пример за подражание на всеки ориенталец, че с наглост и непукизъм можеш да правиш каквото си искаш и да държиш като заложник хиляди хора.
желая на ДХ-С един ден да стане президент на Република България, той го заслужава и съм сигурен, че ще успее да зарадва с личността си цялата страна щото ще разкатае Ахмед Доганов!!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Христолов е вечен

Мнениеот Abbiati » 18 юни 2009 16:33

Прав си, по дяволите.... а може би все пак, можем да му разкатаем фамилийката, а?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”