Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: До кога сините фенове ще търпят?

Мнениеот delpi » 14 мар 2010 21:52

blue magic написа:А кога си чул Гонзо да мрънка и да се оплаква. Той застана зад играчите си и успя да вдигне отбора след ерата Достанич. Пак казвам. До гола на Литекс играхме прилично. Слабостта на Гонзо е че търпи Йовов.

Чул съм го да мрънка да, цяла есен реве срещу реферите, не че нямаше за какво, но нали питаш и аз отговарям...
И не забравяй, че Гонзо също беше част от ерата Достанич!
Далеч съм от мисълта, че Гонзо е виновен за всички проблеми в отбора, но той сам трябва да разбере, че там където е сега не му е мястото!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
sobieski101
Контакти:

Мнениеот sobieski101 » 14 мар 2010 21:52

Много гаден подарак за рожденника Георги Петков

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 мар 2010 21:53

vans81 написа:
Blue_Lion написа:
blue magic написа:Какво ви е виновен Гонзо не мога да разбера. Това че Батков не дава лев са свестна селекция - с тези играчи толкова. Грешката на Гонзо бе че остави Йовов. Това е! Иначе ако се свиреше нормално нещата отиваха в друга посока. Литекс си вкара положенията и имаше късмет. Искате да смачкаме Литекс насред Ловеч ли? А тоя тъпанар Сърмов трябва да бъде глобен.

Проблема е,че Гонзо няма опит ! Аз лично заставам зад него,само защото се нагърби да води отбора в толкова тежък сезон за нас,и си сложи репутацията сред сините фенове на карта ! Но нито Гонзо,нито играчите са виновни ! Проблемът е Батков,и неговото присъствие в ЛЕВСКИ !

Не е до опит то или го имаш или го нямаш, а Гонзо да вкарва голове го има, но да измисли как отбора му да вкарва го НЯМА!
П.С. Опит в Любимия ми ЛЕВСКИ се трупа само в юношеските формаций, но да трупа опит в мъжкия отбор е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!

Така е,и аз смятам,че играчи като Бардон,Гонзо и Йовов трябва да минат през школата,да вземат лиценз и чак тогава да се хващат на работа ! Или поне като помощници да почнат ! Пример : Балъков ! Беше помощник в Щутгарт,после се провали на няколко пъти,но много харесвам,това което прави в Черноморец ! Такива хора като Събев и Бала ни трябват,или като Илиян Илиев,който е истински Левскар и страхотен млад треньор ! БатOFF OUT !
Изображение

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 14 мар 2010 21:57

Всички заедно да се обединим и да прогоним Др.Батков ,и без това няма да играем в Европа и без това няма да вземем нито една купа и нито един медал.Но поне да защитим иметоси ,защото ние сме ЛЕВСКИ а не другарят Батков.Аз мисля че трябва да се деиства мигновено и още утре да подгоним Батков,Баждеков и всички други които нямат сърце за ЛЕВСКИ.Ние няма какво да губиме вече всичко което беше за губене го изгубихме.Дори и Гонзо трябва да се замисли,как и какво трябва да направи за да си остане Гонзо когото всички обичаме и почитаме.Защото няма футболист,треньор,ръководител или президент който да е над Левски.Трябва още утре да се постави ултиматом към Батков и компания ,към треньори и футболисти да се спре със срамът и унижението което всички ние милиони ЛЕВСКАРИ търпим вече повече от две години,да покажем че ЛЕВСКИ е над всичко и който мисли и вижда че неможе да защити синята идея и любимият ни отбор да си тръгне самичък.Защото ако почнем ние да посочваме кой да си тръгне то много хора трябва да излязат през аварииният изход на ГЕРЕНА с ниско наведени глави.
Защото това което зависи от нас феновете ние го даваме от сърце и душа,въпреки срамната загуба от Литекс феновете подкрепяха отбора дори и след края на мача,със такава публика много малко отбори по света могат да се гордеят.Публиката на ЛЕВСКИ заслужава много повече от любимцитеси .Кога ние ще започнем пак да се гордеем с вас футболисти и нашият любим отбор ЛЕВСКИ??Стга ,стигаааа толкова срам ние него заслужаваме .Защото ние сме ЛЕВСКИ ние сме БЪЛГАРИЯ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 14 мар 2010 22:02

blue magic написа:Проблема е,че Гонзо няма опит !

Не виждам защо трябва да се коментира Гонзо като треньор. Той няма никакви треньорски амбиции и се хвана с това поради стечение на обстоятелствата. Докара евтин треньор, който се издъни и си пое кръста.
Нека си изкара е без това проваления сезон и да търси варианти за треньор, собственик или каквото си иска, обеден съм, че и на Гонзо ич не му се занимава с коучинг ...
А нов треньор при тия условия на труд със сигурност ще е от ранга на Ратко или Джеймс....
Пък и опит се трупа, ей сега ще имаме нулева година в ЕКТ, което няма значение щото ние така или иначе сме олимпийци там, важно е участието.
Последна промяна от Могилката на 14 мар 2010 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 14 мар 2010 22:06

Могилката написа:
blue magic написа:Проблема е,че Гонзо няма опит !

Не виждам защо трябва да се коментира Гонзо като треньор. Той няма никакви треньорски амбиции и се хвана с това поради стечение на обстоятелствата. Докара евтин треньор, който се издъни и си пое кръста.
Нека си изкара е без това проваления сезон и да търси варианти за треньор, собственик или каквото си иска, обеден съм, че и на Гонзо ич не му се занимава с коучинг ...
А нов треньор при тия условия на труд със сигурност ще е от ранга на Ратко или Джеймс....
Пък и опит се трупа, ей сега ще имаме нулева година в ЕКТ, което няма значение щото ние така или иначе сме олимпийци там, важно е участието.

:) :)
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 14 мар 2010 22:12

Това не е отбора на Левски а някаква сбирщина от олигофрени.

Потребителски аватар
bluepower12
Контакти:

Мнениеот bluepower12 » 14 мар 2010 22:13

delpi написа:В момента Ганьо е най-малко виновен...
1. Нека от фенклуба дето бяха на среща с него да кажат какви са им взаимоотношенията...По-смешна агитка от нашата откакто Гугутката е шеф на фенклуба няма! Днес 1000 човека в Ловеч и цял мач не се чуха!
3. Гонзо да си поеме вината, защото никъде не го чухме да казва, че селекцията е слаба, че подготовката не е подсигурена. Така, че да си поеме вината. Крайно време Левски да има истински треньор, но за тази цел на Гонзо някой трябва да му набие в главата, че не става за треньор и, че никога не може да се мери с Наско Сираков!!!
това имам предвид ... когато не вземат пари от клуба ще срутят Герена от бомби ... като със Сиони ...
А сега що не мятат бомби ??? по А8 на Ганя ... по Автобуса ( да се целят първо във Смърдов ) ... взели са си пари за трева и сега им е екстра ...
Не разбрахте ли че Ганя си плаща на феновете за да не го нападат ...

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 14 мар 2010 22:14

И най-лошото от цялата тази ситуация е, че заради този шибаняк Батков ние феновете се обръщаме против голяма част от сините легенди и хора дали толкова много за отбора ни. :cry: А Батков точно това и иска. :evil:

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 14 мар 2010 22:22

Наистина докогоа ?!?! Такъф срам не е имало никога :roll: просто аз откакто гледам футбол не съм виждал такъф Левски :(
Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”