Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Тоя форум и които и да е друг не го имайте за генерална извадка! Все още има Армейци за които надписа от един транспарант на един мач с Подуяне на Армията --> ''Нашата вярност е нашата чест'' за тях е закон!
Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс
Teo написа:Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Тоя форум и които и да е друг не го имайте за генерална извадка! Все още има Армейци за които надписа от един транспарант на един мач с Подуяне на Армията --> ''Нашата вярност е нашата чест'' за тях е закон!
Чакай бе пич!То хората изразили позиция в този форум в по-големия си процент са против това нещо с Литекс!
BRF написа:Teo написа:Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Чакай бе пич!То хората изразили позиция в този форум в по-големия си процент са против това нещо с Литекс!
Да се надяваме, че е така! Аз се съмнявам поне от това което виждам последната седмица!

Teo написа:BRF написа:Teo написа:Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Да се надяваме, че е така! Аз се съмнявам поне от това което виждам последната седмица!![]()
Какво виждаш?Гадаене,говежди и всякакви други заяждания!В крайна сметка трябва да се случи нещо и всеки да си вземе решение!Ето,вече официално сме във В група!Оставаме си със същите задължения!Как ще се плащат?Собствениците мълчат!Аз съм ОК да ги изслушам и да се включа!Обаче тишина!
BRF написа:Teo написа:BRF написа:Teo написа:Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Да се надяваме, че е така! Аз се съмнявам поне от това което виждам последната седмица!![]()
Какво виждаш?Гадаене,говежди и всякакви други заяждания!В крайна сметка трябва да се случи нещо и всеки да си вземе решение!Ето,вече официално сме във В група!Оставаме си със същите задължения!Как ще се плащат?Собствениците мълчат!Аз съм ОК да ги изслушам и да се включа!Обаче тишина!
Мълчанието е най-голямата болка в момента! Нагледах се на всякакви бълвочи и не само тука, но е така като им се дава ''хранилка''

Да се казва какво ще става и всеки лично да си прецени какво да прави!
До петък ще има развитие, защото тия дни ще се тегли жребия за шампионата.. поне имаме някаква ориентировъчна дата!

Teo написа:Мълчанието е най-голямата болка в момента! Нагледах се на всякакви бълвочи и не само тука, но е така като им се дава ''хранилка''![]()
До петък ще има развитие, защото тия дни ще се тегли жребия за шампионата.. поне имаме някаква ориентировъчна дата!
Те датите ги сменяха няколко пъти!Аз моя шок го изживях 2008!2013 беше по-приемливо!Сега през 2015 приемам всичко с насмешка!Искрено се надявам да се случи нещо,което да ми даде повод отново да тръгна за поредния стадион(в Радомир,Русе или Разград )
Въпроса е,че Божков не се наема с отбора от В група,а минимум от Б!Кой ще издържа Клуба във В група,след като ще е нужен бюджет от поне 4-5 милиона!??!
BRF написа:Teo написа:Мълчанието е най-голямата болка в момента! Нагледах се на всякакви бълвочи и не само тука, но е така като им се дава ''хранилка''![]()
Те датите ги сменяха няколко пъти!Аз моя шок го изживях 2008!2013 беше по-приемливо!Сега през 2015 приемам всичко с насмешка!Искрено се надявам да се случи нещо,което да ми даде повод отново да тръгна за поредния стадион(в Радомир,Русе или Разград )
Въпроса е,че Божков не се наема с отбора от В група,а минимум от Б!Кой ще издържа Клуба във В група,след като ще е нужен бюджет от поне 4-5 милиона!??!
Нямам си представа братле... затъмнението е брутално

Ще чакате фалита във В група явно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
Teo написа:Искам само да поясна, че са много Армейците които са против това прекръстване на Литекс.. да не каже огромно!
Това ''преместване'' и ''прекръстване'' няма как да стане така или иначе.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Споко,пичове.Агонията е към своя край - само не знам що ни мотаеха толкова време,но няма значение.Вече съм почти убеден,че почваме от В.Ариведерчи Левски,Лудогорец и т.н...дано се видим пак.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.