Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
да си честитим новия футболист- Цветан Генков, дано ни радва с много вкарани голове за синия тим
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- bigbonusprize
- Контакти:
Най-накрая нападател с някаква средна класа.
По-добър скоро сме нямали! Да ни е честит и съм сигурен, че ще е голмайстор в А група!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Официално: Цветан Генков подписа с Левски
Генков беше класен нападател за нашето първенство, въпросът е в каква форма е в момента,май доста време не е играл.Ако успее да влезе във форма, мисля че ще бъде полезен.А и доста обича да вкарва на розовите другарки-има около 10-тина гола срещу тях с екипа на Локо 

- Neron
- Контакти:
От няколко години най-слабото ни звено е защитата но така и не искаме да вземем читави защитници а и малкото които сме взели са свободни агенти ненужни на отборите в които са играли последно. Иначе Генков ми се струва що годе добър трансфер.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Лично аз съм със смесени чувства за трансфера на Генков........не мисля че ще покаже нещо повече от Карвальо или Силва.........дано греша.Успех му пожелавам 

Айде да ни е честита новата девятка
Аз пък си мисля,че е много по-добър от Карвальо и никак не по-лош от Силва.Ще пасне перфектно на стила ни-Гари и Рамос му я дигат от крилата тоя само подлага крак,глава ,плонж и ниже гол след гол.
САМО ЛЕВСКИ !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=glT_2n1vY_k[/youtube]

САМО ЛЕВСКИ !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=glT_2n1vY_k[/youtube]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Какво сте недоволни бе, хора? Генков си е добър трансфер.
Просто Монако ни отмъкна Фалкао под носа, иначе беше на косъм.
Да ни е честит Цецо и много голове, особено срещу червено-оранжевия Нефтохимик.
Просто Монако ни отмъкна Фалкао под носа, иначе беше на косъм.

Да ни е честит Цецо и много голове, особено срещу червено-оранжевия Нефтохимик.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
ss_killer написа:да си честитим новия футболист- Цветан Генков, дано ни радва с много вкарани голове за синия тим
Честит и от мен и дано радва и се раздава за Левски
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Аз съм малко притеснен от този трансфер. Цецо е супер нападател, много го харесвам, но притеснението ми идва от стила му на игра. Той е горе-долу копие на Арс - чудесно пласиране, добър завършващ удар както с крак, така и с глава, но при игра един на един е доста слаб. Като прибавим и факта, че все още не сме взели приличен атакуващ халф, който да създава положения за нападателя ни, то нещата стават още по-притеснителни (Рамон е крило при всички положения, не го виждам да играе зад нападателя). Хубаво е, че крилата ни са доста силни и поне центрирания ще има, но при наситена отбрана, както играят повечето отбори срещу нас, нещата не знам как ще вървят.
И само да отбележа - изгледайте горното клипче. За 5 минути, в които са събрани значителна част от неговите голове, няма гол, при който да е пипнал топката повече от 2 пъти... той само спира топката и завършва, иначе не разчитай.
Все пак му пожелавам успех и дано ни радва много със синия екип!
И само да отбележа - изгледайте горното клипче. За 5 минути, в които са събрани значителна част от неговите голове, няма гол, при който да е пипнал топката повече от 2 пъти... той само спира топката и завършва, иначе не разчитай.
Все пак му пожелавам успех и дано ни радва много със синия екип!
- alexveselinov
- Контакти:
ministur написа:Лично аз съм със смесени чувства за трансфера на Генков........не мисля че ще покаже нещо повече от Карвальо или Силва.........дано греша.Успех му пожелавам
Убеден съм че Генков е по-класен нападател от ''любимец 13'' и Карвальо.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]