Нещата са свързани помежду си.Няма как да имаш морала и съвестта да искаш нещо от полициите,когато ти не си направил най-елементарното и не си дал своя глас.Аз съм гласувал за ГЕРБ и имам пълното право да имам претенции към тях,обяснения и каквото и да е било,друг е въпроса дали ще ми го дадат разбира се ,но не е там въпроса.
Но да седиш във вас на ракийка и салатка да си пуснеш телевизора и с плюнки на устата да сипеш обиди към политиците,а когато дойде денят в който ТИ имаш правото на глас и да не го направиш...не не мога да го разбера !
Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година
Ами има го и момента... една група от хора принципно не вярват,че гласа им има стойност.
За тях далеч по-смислено е .. в този един час вместо да гласуват.. да си нарежат салатата примерно.
За тях далеч по-смислено е .. в този един час вместо да гласуват.. да си нарежат салатата примерно.
-
То па голяма гаранция, че като се гласува, гласът ти ще отиде за тези, за които си гласувал ... Мислих да се изсмея, ама то не е и смешно.
Примерите само от изборите провели се този век, са толкова много, че притесненията на абсолютно всеки, са напълно основателни.
Неможем да виним хората, които не са гласували !
Когато не се чувстваш представен ( интересите ти ) ... От нито една политическа сила, какво ??
Хеле пък обстановката от изминалите избори беше толкова "нормална", че "чак предразполагаше" всички да гласуват.
Аз лично съжалявам, че гласувах ...

Примерите само от изборите провели се този век, са толкова много, че притесненията на абсолютно всеки, са напълно основателни.
Неможем да виним хората, които не са гласували !
Когато не се чувстваш представен ( интересите ти ) ... От нито една политическа сила, какво ??
Хеле пък обстановката от изминалите избори беше толкова "нормална", че "чак предразполагаше" всички да гласуват.
Аз лично съжалявам, че гласувах ...

45 партии и не виждаш в тях,нито една която да споделя поне един твой принцип ?
За мен всеки,който не харесва партиите на статуквото или другите зад тях,може съвсем спокойно да си пусне гласа за една партия като "Зелените" например.
За мен всеки,който не харесва партиите на статуквото или другите зад тях,може съвсем спокойно да си пусне гласа за една партия като "Зелените" например.
Re: Вашето правителство ?
Кабинет с мандата на ДПС,подкрепен от БСП и ГЕРБ.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Аз искам да разбера,привържениците на АТАКА,какво мислят за едно евентуално управление заедно с ДПС ? Ще го подкрепите ли ? А с БСП ?
acmilan написа:Четирите да си направят коалиция под името Отечествен фронт, най-много ще им отива.
Абсолютно си прав!
- alexveselinov
- Контакти:
dunavfc написа:Аз искам да разбера,привържениците на АТАКА,какво мислят за едно евентуално управление заедно с ДПС ? Ще го подкрепите ли ? А с БСП ?
Момченце много обичаш да се заяждаш привърженици на АТАКА.
Гадно ли ти е че ГЕРБ няма да управлява?

"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/
Вчера,зададох същият въпрос,но не получих отговор,затова съм длъжен да попитам пак,докато не получа отговор.Колкото до това,дали съм доволен,че ГЕРБ ще бъде в опозиция или не,ако си ми чел постове по-назад,щеше да разбереш мнението ми,не мисля,да повтарям едно нещо 250 пъти 

- alexveselinov
- Контакти:
dunavfc написа:Вчера,зададох същият въпрос,но не получих отговор,затова съм длъжен да попитам пак,докато не получа отговор.Колкото до това,дали съм доволен,че ГЕРБ ще бъде в опозиция или не,ако си ми чел постове по-назад,щеше да разбереш мнението ми,не мисля,да повтарям едно нещо 250 пъти
Вчера ти отговорих явно и ти не си чел.
"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/
/генерал Христо Луков/
"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/
/Виктор Орбан/