Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот lisynger » 14 мар 2013 00:22

bilyaletdinov написа:Още 5 гола да им отменят на Литекс , няма да заличат съдийските аванти в оранжево в периода 2009-2011 г. Само като се сетя преди две години какво дузпа им дадоха в Ловеч...Да не говорим за свирките на Ники Йорданов на "Герена" и на Ст.Тодоров в Ловеч , където не ни даде чиста дузпа в 93 мин. в мача за първенство...За "червените" ни приятели , абе пичове не отмениха ли редовен гол на Локо СФ в Своге ? Дюран е доказа некадърник , ръководи мача слабо , Левски играха повече от трагично , Литекс заслужаваха да отбележат , Илиан Илиев е единственият в Левски в който има напрежение ..Левски ще е с дубъл тази година ..

А какво трябва да стане да се заличат всички аванти в синьо за 20 години насам (и не ми говори,че е имало и за ЦСКА да имало е,но вашите са 10 пъти повече от всички аванти в А група) ?А това за дубъла,ако бях Слави Трифонов щях да ти дам 500 лева :mrgreen: :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 мар 2013 00:47

Като видях, кой ще ръководи мача и написах, че очаквам циркове и мнението ми за пореден път се потвърди.
Сега Ахмед ще го накажат за неопределен период от време и вероятно ще се появи в края на сезона, тъй като ако трябва съдия за изпълнение на поръчки в нашето първенство са трима, Ахмед, Ники Йорданов и сватбата от Петрич.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 14 мар 2013 01:02

Само EvroЛевски знае европейски футбол да играе :P :P :P . Гари Роддригес или просто новия Кристияно. 8-)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 мар 2013 01:24

Какъв фаул, тоя би трябвало да е отменил гола заради засада:
Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 14 мар 2013 01:26

Повече от 3 часа четох как сме били надиграни от Литекс и ако не е помагал съдията сме щели да загубим или поне да не победим. Как пък не се намери един левскар да отбележи, че играем в такъв състав за първи път, с трима от новите привлечени тази зима, като двама от тях за сефте започват титуляри. Тези футболисти показаха характер срещу отбор, обигран и подготвен от немски кондиционен специалист, който както всички видяхме си е свършил перфектно работата по време на подготовката. Като добавим към всичко това и липсата на трима от лидерите на нашия отбор (Рамос, Мюлдер и Пелето), както и загубата от папагалите преди 4 дни, според мен се представихме отлично. ;)

п.п. Оставете фенчетата на другите отбори да си поплачат на воля, ние сме доволни при така стеклите се обстоятелства. :twisted:

http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrents Сваляйте мача за по-добри стоп-кадри от мача. 8-)
Последна промяна от amstel_beer на 14 мар 2013 01:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 мар 2013 01:27

За да има засада играча, който е зад защитата трябва да играе с топката,
друг е въпроса, че играч на Ловеч не играе с глава и това се вижда идеално на забавен кадър.
Страничния не вдига флаг за засада.
Когато главния рефер официално казва, че е отсъдил фал в атака, за какво е този скрийншот?

Аз имам един-единствен въпрос, защо първо отмени, след това зачете и отново отмени гола.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 14 мар 2013 01:34

Няма никакво нарушение там нито при центрирането, нито пък някой от Латексо пречи на Де Карвальо да изчисти топката по-успешно ! Гола на тия хлапета трябваше да бъде признат и това щеше да предизвика съвсем друга нагласа и подготовка на отбора за ответния мач в Ловеч. Не че така задачата ни е по-лесна, предвид силно играещия отбор на Stoi4kov, но ми се струва, че тая мишка Илиян пак ще излезе с тактиката от Сараево и крехкия ни аванс ще бъде неутрализиран бързо... Изключително съм недоволен от състоянието на отбора, концепцията на треньора и очевидно недостатъчната класа на играчите, за да изпълняват успешно избраната от Илиев схема 4-2-3-1. Отбора има много голям проблем при изнасянето на топката и организацията на атаките, а също така и когато е натиснат от съперника си и играе прибран в собствената си половина - пълен батак е в дефанзивен план. Единствения светъл лъч е класата на Родригес и класните намеси на вратаря. Тоя Михелич май топка не отигра, докато беше на терена, камо ли да отнеме...Прохазка е ебахти дървеняка, Силва се представи добре като 3-ти дефанзивен халф на Литекс ;), а Бижутера май съвсем е грохнал вече ...Ще берем големи ядове както в ответния мач за купата, така и още при следващите ни 2 гостувания...мисля , че са на Локо Пд и пак на Литекс
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 мар 2013 02:20

Няма проблеми бе, те Левски ако ще и да седнат на терена и да гледат само, пак не трябва да загубят, не за друго а защото са отбора на Ахмеда ! Честита победа !
Би трябвало много да се радвате, защото целта ви е дубъл а нашата цел, на Литекс е да останем в групата, както се каза в началото на първенството. Ние нашата ще си я изпълним със сигурност !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 мар 2013 04:52

Blue Mind написа:
Old_death написа:Аз бих се срамувал от такава "победа" , но явно това чувство е било ампутирано при раждането на по голямата част от сините . Срам и позор за българския футбол !

Да,гол имаше,ама какво сме виновни ние ,че оня 1во свири ,че няма гол после свири ,че има и после пак че няма ? Можеш ли да ми обясниш ?

Коментирам реакциите на тия , които не виждат очевадните неща . Съдията отмени кристално чист гол за Литекс !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 мар 2013 04:58

Между 75 и 80 мин. имаше едно брутално влизане с бутонките на Гаджев, което си е нарисуван червен картон ,само за Ахмед не беше грубо...все-пак футболистът на Литекс остана жив.Вижда се ,че амбициите на Левски не се припокриват с класата на треньор и отбор и сега изкуствено ще опитат да ви добутат до финал..ръководен от Ахмед вероятно.
[offtopic]Не може за 100 годишнината да сте валат .Така пишете история,наемате си писачи,като Ахмед.После идва август и други писачи и анализатори обясняват защо се е стигнало до "оставаме в борбата за купата и шампионската титла"[/offtopic]
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Архив”