Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 18:56

Обичам Левски написа:Дано да дойде някой футболист вече :(

освен да взема да намина аз през Герена, ама тези 40 лазарника ми пречат, да го еВа... Всъщност, това пък може да се окаже в мой плюс, те наш`те такива звезди дирят. А ще им изляза и почти за без пари...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 06 юни 2012 19:00

Новината за Меджани е прекрасна...но и тук ми се струва удар високо над вратата... чудя се на гонг, бива ли така, зарибяват ни с хубави вести и накрая се ядосваме!

бтв: Цената спорет трансфермаркет му е между 1,5 - 1,7 мил. :lol:
Последна промяна от Theos на 06 юни 2012 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 19:01

konvoec написа:
santiliana написа:
I.A написа:Мале какъв рев настана след като някакъв французин ни е отказал, представям си какво ще е при първия неуспешен резултат.Изчакайте бе хора не е въпроса да вземем новите Видович, Матондо, Слори и още десетима като тях.Явно е, че ръководството наистина иска да вземе добри играчи, иначе много лесно можеше да се напълни отбора с няколко анонимници и да се залъгваме, че нещо е станало.

да, иска. "Но да са класни, по възможност- без пари, че даже и красиви"... Не случайно костов каза тази крилата фраза преди няколко месеца. И не е вярно, че не е искал нападател, както се тръби в публичното пространство. Но я си припомнете и зимата мега трансфера на супер звездата Зезиньо, дето бил пред отиване в Арсенал. Кой тръбеше наляво и надясно, че селекцията се бави, защото се преговаря с основни играчи от елитни тимове на силните първенства?! Не бяха ли именно капацитетите Тонев и Гонзо?! Аман от неуметници, от абсолютни аматьори в трансферните дела и откровени лъжци...

Това го бях забравил, вярно. Зезиньо... Има още седмица, но ако не е готова селекцията дотогава, иска ми се някой да вземе и да пита какво става. Сашо Диков дано им иде на прес конрефенцията, та да ги нагласи малко...

ще гледам аз да съм на тази пресконференция и ще ги замерям с пасти и яйца. Деба и мошениците лицемерни...Да се измитат до един и да го закриват тоя клуб вместо всяка година да срамят името свято. Левски винаги е бил на върха, а сега се моли да влезе с 300 зора до ЛЕ. 5-6 място цял шампионат- ебати колоса, братче...Това е пълна подигравка, щом някакъв си измислен играч от дъното на Лига 2 отказва да дойде, а УЖ на 99% бил сигурен.... Ха-ха-ха, Тонев, Тонеееев- ти ще удариш Гонзи от земята брееее
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 06 юни 2012 19:17

santiliana написа:ще гледам аз да съм на тази пресконференция и ще ги замерям с пасти и яйца. Деба и мошениците лицемерни...Да се измитат до един и да го закриват тоя клуб вместо всяка година да срамят името свято. Левски винаги е бил на върха, а сега се моли да влезе с 300 зора до ЛЕ. 5-6 място цял шампионат- ебати колоса, братче...Това е пълна подигравка, щом някакъв си измислен играч от дъното на Лига 2 отказва да дойде, а УЖ на 99% бил сигурен.... Ха-ха-ха, Тонев, Тонеееев- ти ще удариш Гонзи от земята брееее

Съгласен съм.
Нищо от що годе европейското управление преди 5-6 години не е останало. В момента приличаме на един средняк, на който ръководоството му се стреми да вземе който и да е, но да има.Не става така. През новия сезон ще е същия филм, както и в ЛЕ.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 юни 2012 19:19

Тия капацитети ме докараха до това да си мисля да си сменям подписа :o :evil:
И само Левски оле

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 06 юни 2012 19:50

blue avalanche написа:Еми,досега са взели Чворович,Бургас и някакъв от Жил Висенте.Тва е!

Те Лудогорец кви имат Бургас, Витиня... да не вземат скоро и Петрохан :lol:
Сега по темата - споко момчета...усещам, че ни чака изненада в евро участието, само не знам приятна или много приятна 8-)
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 юни 2012 20:08

"Левски уреди сензационен трансфер."

ФК Левски привлече защитника Раул Албиол.
Албиол рядко получаваше шанс в испанския гранд и е решил да предприеме ново предизвикателство. Офертата на Левски е била най-добрата и Албиол е решил да заиграе в България.

[offtopic]Източник: зелено.ком[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 06 юни 2012 20:11

Eminem написа:"Левски уреди сензационен трансфер."

Албиол рядко получаваше шанс в испанския гранд и е решил да предприеме ново предизвикателство. Офертата на Левски е била най-добрата и Албиол е решил да заиграе в България.

Ти нормален ли си ?

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 юни 2012 20:15

Eminem написа:"Левски уреди сензационен трансфер."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: С Диамонтен ще бъдат перфектна двойка ,а Пелето ще си партнира със Сехио Бускетс (поради финансовата криза Барселона разпродава отбора си и ще почне на чисто с юноши от трета дивизия на Испания ) :D

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 юни 2012 20:17

до къде се докарахме да се бъзикаме с любимия ни клуб :)
И само Левски оле

Върни се в “Архив”