Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха !

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2013 10:43

Смяната на Ил Ил, пък било то и с неговия помощник е само за добро на Левски.
Напрежението в/у отбора и треньорския екип (медии и фенове, а за ръководство може само да гадаем) бе огромно.
Реално Левски и ЦСКА нищо не играят тази година и за доброто и на 2-та клуба е да пропуснат ЕКТ. Защо?
1. Собствениците няма да се напъват да селектират скъпи чужди псевдо-звезди с големи заплати и малко футболни качества.
2. Ще се даде шанс на по-млади и МОТИВИРАНИ момчета.
3. Отборите няма да започнат следващият цикъл с евроизлагации, които да се припомнят след всеки колеблив мач за първенство и купа.
Реално качеството на футбола практикуван от двата "гранда" е отчайващ. Наложителна е радикална подмяна на "персонала", а тя би могла да стане с неучастие в ЕКТ. По-добре е за нивото на А група Литекс да стане шампион (така има шанс да се отложи разпродажбата на голобрадите младоци поне за година), а Ботев и Лудогорец да участват в ЕКТ - там поне се работи в някаква степен по-правилно и последователно.
След вчерашната мъка на Армията и буквалното спукване на топката от ритане, аз лично оставям клубните си пристрастия и предпочитам да завършим извън тройката за да има предпоставка за разчистване на съблекалнята.
Именно поради тези причини смятам, че смяната на ИЛ ИЛ е изключително положителна за Левски а с кого ще бъде заменен - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

ПП: ... Понеже този сезон е катастрофа, нека си пожелаем следващият шампион на страната да бъде най-добрият а не най-малко слабият отбор от претендентите!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 12 апр 2013 10:46

Гочето1913 написа:Аз още пролетта казах, че Илиан Илиев ще се провали в Левски, и познах, защото в Левски и ЦСКА искат успехи сега , веднага , на момента!Това са горещи столове, където си имаш много врагове!Той си развали добрият имидж който изгради в Берое и сега вече няма да го искат повече нитов Берое, защото там си имат Хубчев, нито аз го искам в Черно море, защото той прредаде мен и Варна , отивайки в Левски точно на 100 годишнината ни! Той не си направи сметката , че доста треньори лятото отказаха да са там, защото Иво Тонев си търсеше поредната жертва! При нас 20 човека му викаха оставка и той се разрева, а в Левски всички му искат оставка и той не си заминава до скоро? На какво се дължи това - не знам!

Иначе съм съгласен с wilge със следното - "Когато устата ти е за малка лъжичка, а си взел черпак непременно ще се олееш." Сега той си затвори много врати , защото при вас се изложи тотално!

Кажи кои са тия треньори, отказали на Тонев? Аз се сещам само за Станимир Стоилов и Херо. На пръстите на едната ръка се броят треньорите в България, които имат самочуствието да откажат на Левски или ЦСКА. Смяшно е да се пише, че е предал Варна отивайки да работи в Левски, а дали те е предал теб лично, ти си знаеш.
Относно Ники Митов, израстнал е в школата на клуба, нека му дадем шанс до края на сезона.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 12 апр 2013 10:49

Новите назначения са пореднтата тъпотия на тъпашкото ръководство!!! Батков, Тонев, Донев, Боримиров, Вуцов, Ники Илиев и прочие това ли родиха след толкова контракции? Какво казват с такова решение, че хвърляме кърпата и до края на сезона отписваме всичко?

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 12 апр 2013 10:58

То и помощник един е бил досега... :shock: Като гледам продукцията на отбора в момента... :shock: Иначе едно нещо ми харесва в Митов! На него поне речникът му е футболен, изразява се на футболен език - единствено той (и Тонев в интерес на истината) говорят като специалисти!!! Останалото май всичкото са като Илиев :lol: , вечно където мрънка и само пелтечи за изгубено и намерено самочувствие :lol: , за дадена инициатива, за "активна игра" :lol: и всякакви подобни глупости на търкалета :lol: ...
Сега в момента най-важното е наистина да се стреснат малко играчите от тази смена, да им се вдъхне увереност, че могат и че не са некадърници... Едновременно с това задължително трябва да се постегне защитата (най-лесното нещо е рушенето понеже във футбола), да се обърне специално внимание на статичните положения - и в дефанзивен план, и в офанзивен... Поне в това отношение е работено досега много по-добре, отколкото при гонзо... И най-важното е Митов да го умее това нещо, на което му се казва - да може да реже по живо месо... Моменталически да изчисти съблекалнята от всички лигльовци (които не са много) и да остави наистина биткаджиите, които ще се се раздават всеки мач до края не на 100, а на 1000%, както се казва... Христов и Топчо според мен много в "рязането" няма да са му помощници, ама от друга страна не са конфликтни личности и могат да допринесат в момента за обединението на момчетата, плюс да вкарат Духа Левскарски, както е модерно да се твърди...
Разбира се това са мерките, които трябва да се вземат в момента и евентуално да се опитаме да използваме това, че и конкурентите са малко повече по-добри от нас сега... Иначе за следващия сезон ще бъде задължително да се търси Треньор и Специалист за този отбор на Левски... Дори и да му "провърви" сега на Митов, дори и случайно да спечели Титлата, то за мен ще е правилно следващия сезон да продължи да се учи на занаят под крилото на истински специалист в Левски.... Стига вече с тези бивши до вчера играчи, с тези млади и неопитни, на моменти дори пълни некадърници... Трябва да се плаща не на "звезди", а на специалисти - пък дори и да работят тези специалисти с немалка част от млади и неопитни футболисти, но жадни за успех и пълни с физически сили момчета... Това е формулата на успеха мисля.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 апр 2013 11:00

Ники Митов с нищо няма да промени нещата. Бил левскар, бил не знам си какъв...алооо това е футболен клуб ЛЕВСКИ :!: Това не е училище :!: Писна ми някакви нещастници, да използват Левски за училище..Какъв авторитет ще има тая мишка в съблекалнята? По-добре Йовов да беше станал играещ треньор, не вярвам да е по-слаб..Малоумните чукундури, които "управляват" Левски явно не са си взели поука от смените по никое време миналия сезон. Явно трябва да продължим да копаем дъното..Илиан колкото и страхлив, слаб и нерешителен да беше, трябваше да си изкара сезона, пък след това по живо, по здрава довиждане..Какъв ще ефектът на смяната? Абсолютно никакъв. Левски ще продължи да играе същата пародия на футбол, щото играчите с които разполага толкова си могат...Иво Тонев изговори поредните си лъжи..Двата пъти му гласува доверие и накрая се отмята..действия на една абсолютна п***а..На Левски му трябват мъже не п***и...За бъдещия треньор, който и да дойде в тая гробница ще изгори..Имена като Романцев и Грозни са изключително смешни, защото и двамата от години са отдали повече на руската водка, отколкото на футбола..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски има нов треньор.

Мнениеот Teo » 12 апр 2013 11:02

Камба по-спокойно брат..... :roll:

Ил.Ил. ще го запомня като най-страхливия ви треньор в историята.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 12 апр 2013 11:06

Няма ли някой да напише нещо по темата, а се връзвате на тоя.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот tevez » 12 апр 2013 11:07

Довиждане на Илиан Илиев и никога повече на Герена като треньор. Успех в другите му отбори.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 12 апр 2013 11:14

kambata написа:Ники Митов с помощници Мариан Христов и Топузаков.
Ники Митов беше помощник на Илиан и доведен лично от него като такъв. Което ще рече, че и той носи вина за състоянието на отбора. Е, не такава като Илиан. Проблема е, че отново назначаваме за треньор човек който няма опит като такъв. Който иска да става треньор, не трябва да започва директно с първия отбор на Левски. В това отношение Илиев поне имаше опит като треньор и не лоши резултати(купа с Берое) с провинциални отбори, но явно Левски е нещо различно. Илиев като треньор с опит не се справи, а какво да кажем за Митов който няма никакъв зад гърба си. От друга страна нямаме голям избор по това време защото всички добри треньори са ангажирани с други отбори, а Митов все пак е бил част от досегашния щаб и познава обстановката. Кай знае, може от този храст да изскочи заек. Явно трябва да му дадем шанс. Илиан така или иначе изпускаше сезона, така че, по лошо няма да стане дори Митов да не успее. Важно ще да се гледа не класиране, титла и купа, а да се подобри играта. Ако не се случи, явно догодина ще трябва да се вземе сериозен треньор. Аз лично не бих искал да видя Кокала или Ясен. С тях имахме добри моменти, но възможностите им са лимитирани и са под нивото на Лески. Защо никой не иска да види какво прави един Тони Здравков във Враца. От нищо нещо и може да спаси един отбор който се беше разпаднал. Преди това спаси по същия начин и Калиакра. Даваме шанс на хора без опит, а не виждаме тези които хем са израснали на Герена, хем я разбират играта.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 апр 2013 11:15

Не се спряхте с тези теми, бе! Откакто снощи Гонг пуснаха новината "извънредно" и почна многотемието! :lol:
За следващите, които смятат да упражнят правото си да пускат теми за треньорската рокада в Левски, имам предложение!
Следващите пет теми да бъдат:
1.Ил.Илиев си тръгна!
2.Вярно ли е, че Левски има нов треньор?
3.Н.Митов "спеца"- начело на Левски-едно ново начало!
4.Топчо и Мариян са новите помощници на новия треньор!
5.Кой ще е треньор след Митов? Мнения и препоръки!
:roll: :roll: :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Архив”