POPCORN написа:Lyubaka01 написа:еми като незнеш дали е същото какво ми даваш някакви примери ?са като са наказали някой за 2 години от локо сф и дай да наказваме всички за 2 години?в тия наказания се взимат в предвит и обясненията на футболиста!няма какво да ме знаеш...аз си защитавам клуба и футболиста.въобще не ми пука за локото мокота и левски какви банки са ги взели!фен съм на ЦСКА и ще си защитавам ЦСКА!
И какви са обясненията на футболиста-"пих сироп без да питам доктора". На нашия футболист бяха същите...
Да, ти си защитаваш ЦСКА. И като ги защитаваш, през цялото време си нахлупил червените очила, а в същото време обвиняваш другите в необективност... Нищо ново под слънцето...
Както и да е-ще го накажат максимум година. Кофти прекъсване, но поне ще му дойде(и на него, ина другите футбалери) акъла...
ти как разбра какви са обясненията на футболиста бе професорче?Това със сиропа сигурно някой като тебе го измислил и стана хит.На нашия беше същото..така ли?Ти да не си в комисията където ги изслушват и затова да си толкова запознат с тия вещества и кой за колко го наказват а ?А по другата тема никога не съм казал,че винаги съм обективен, но се опитвам в повечето случай да гледам обективно на нещата!За разлика от storm i blue champions съм на светлини години по обективност :lol:
Пуканка, ти изби рибата в шадравана с това изказване

Незнанието на закона не отменя наказанието при неговото нарушаване, това нали ти е ясно.Да те светвам ли, че в повечето капки за нос и мазала за нос има ефедрин, който си е доста забранен.Ами, ако беше взел такива капки за нос въпросният футболист, тогава пак ли щеше да обясняваш, как той така, пък на ония онака, ама що само нашите да го отнасят.МОК има правило-за допинг 2 години, за рецидив 4, след това изхвърчаш завинаги, ако все още става спортист от тебе.Кокаин ли трябва да му открият, като на Марадона и Муту, та да си понесе сериозно наказание?!