Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: И втората проба положителна на К.Стоянов е положителна

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2011 13:51

POPCORN написа:
Lyubaka01 написа:
еми като незнеш дали е същото какво ми даваш някакви примери ?са като са наказали някой за 2 години от локо сф и дай да наказваме всички за 2 години?в тия наказания се взимат в предвит и обясненията на футболиста!няма какво да ме знаеш...аз си защитавам клуба и футболиста.въобще не ми пука за локото мокота и левски какви банки са ги взели!фен съм на ЦСКА и ще си защитавам ЦСКА!

И какви са обясненията на футболиста-"пих сироп без да питам доктора". На нашия футболист бяха същите...
Да, ти си защитаваш ЦСКА. И като ги защитаваш, през цялото време си нахлупил червените очила, а в същото време обвиняваш другите в необективност... Нищо ново под слънцето...

Както и да е-ще го накажат максимум година. Кофти прекъсване, но поне ще му дойде(и на него, ина другите футбалери) акъла...

ти как разбра какви са обясненията на футболиста бе професорче?Това със сиропа сигурно някой като тебе го измислил и стана хит.На нашия беше същото..така ли?Ти да не си в комисията където ги изслушват и затова да си толкова запознат с тия вещества и кой за колко го наказват а ?А по другата тема никога не съм казал,че винаги съм обективен, но се опитвам в повечето случай да гледам обективно на нещата!За разлика от storm i blue champions съм на светлини години по обективност :lol: :lol:

Пуканка, ти изби рибата в шадравана с това изказване :mrgreen:

Незнанието на закона не отменя наказанието при неговото нарушаване, това нали ти е ясно.Да те светвам ли, че в повечето капки за нос и мазала за нос има ефедрин, който си е доста забранен.Ами, ако беше взел такива капки за нос въпросният футболист, тогава пак ли щеше да обясняваш, как той така, пък на ония онака, ама що само нашите да го отнасят.МОК има правило-за допинг 2 години, за рецидив 4, след това изхвърчаш завинаги, ако все още става спортист от тебе.Кокаин ли трябва да му открият, като на Марадона и Муту, та да си понесе сериозно наказание?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 13:52

еми аз не се изказвам.ти се изказваш за някакви 2 години и тн :lol: :lol: тия неща съм ги оставил на институциите не е моя работа да решавам аз :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 21 дек 2011 13:54

POPCORN написа:
wire написа:От 6-те страници на темата не разбрах какво общо имат пиянските изцепки и вземането на допинг? Наказанията не се ли решаваха от различни институции?
Може да ми отговори някой цска-р, че те най-много сравняват несравними неща!

това,че решават от различни институции, незначи,че не трявба да се спазват законите!Общото е,че вие левскарите като не наказаха Рабех и Гара за свойте постъпки не пискахте,защо не са ги наказали, а сега пискате за К.Стоянов!Ей това е общото!

И ти от трите ми изречение разбра, че съм вдигал купони когато не наказаха пияниците? Аз те питам какво общо има Левски в случая с К. Стоянов? Като не можеш да отговориш аргументирано, поне не отговаряй, защото ставаш още по-смешен! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2011 13:55

POPCORN написа:еми аз не се изказвам.ти се изказваш за някакви 2 години и тн :lol: :lol: тия неща съм ги оставил на институциите не е моя работа да решавам аз :lol:

Като фен на спорта би трябвало да знаеш това правило на МОК.И досега само футболисти са се отървали с по-леки наказания (за съжаление) :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 13:57

Незнанието на закона не отменя наказанието при неговото нарушаване, това нали ти е ясно.Да те светвам ли, че в повечето капки за нос и мазала за нос има ефедрин, който си е доста забранен.Ами, ако беше взел такива капки за нос въпросният футболист, тогава пак ли щеше да обясняваш, как той така, пък на ония онака, ама що само нашите да го отнасят.МОК има правило-за допинг 2 години, за рецидив 4, след това изхвърчаш завинаги, ако все още става спортист от тебе.Кокаин ли трябва да му открият, като на Марадона и Муту, та да си понесе сериозно наказание?!

ама ти незнеш дали са капки или са лайна или каквото е там бе.ми може найстина да е се допингирал а да не е без да иска..тогава ще са 2 години.може нещо да е ял без да иска...това м ие мисълта.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 13:58

wire написа:
POPCORN написа:
wire написа:От 6-те страници на темата не разбрах какво общо имат пиянските изцепки и вземането на допинг? Наказанията не се ли решаваха от различни институции?
Може да ми отговори някой цска-р, че те най-много сравняват несравними неща!

това,че решават от различни институции, незначи,че не трявба да се спазват законите!Общото е,че вие левскарите като не наказаха Рабех и Гара за свойте постъпки не пискахте,защо не са ги наказали, а сега пискате за К.Стоянов!Ей това е общото!

И ти от трите ми изречение разбра, че съм вдигал купони когато не наказаха пияниците? Аз те питам какво общо има Левски в случая с К. Стоянов? Като не можеш да отговориш аргументирано, поне не отговаряй, защото ставаш още по-смешен! :lol:

еми като няма нищо общо с Левски какво правят тука 50 фена на Левски и мрънкат как БФС ще ни помогне да не го накажат?Еми 100% си дигал купон, защото иначе нямаше да има кой да ви вкарва голове :lol: :lol:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 21 дек 2011 14:00

Кашчей написа:
POPCORN написа:еми аз не се изказвам.ти се изказваш за някакви 2 години и тн :lol: :lol: тия неща съм ги оставил на институциите не е моя работа да решавам аз :lol:

Като фен на спорта би трябвало да знаеш това правило на МОК.И досега само футболисти са се отървали с по-леки наказания (за съжаление) :evil:

не съм запознат с тия неща..никога не съм се интересувал пък и не толерирам такива работи :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2011 14:01

POPCORN написа:

ама ти незнеш дали са капки или са лайна или каквото е там бе.ми може найстина да е се допингирал а да не е без да иска..тогава ще са 2 години.може нещо да е ял без да иска...това м ие мисълта.

Ти си странна пуканка, доста си стегната ;) Как смяташ, че ще се разбере дали е вземал веществото на капсули или капки, или го е приел чрез лекарство?Той ще твърди, че е чрез лекарство.Припомни си случаят Каратанчева и какви обяснения даваше баща и тогава, повтарям, баща и, а тя беше на 15 години!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 дек 2011 14:30

BLUE CHAMPIONS написа:
vaskonti написа:А, извинявам се тогава. Явно заблуждението ми се дължи на факта, че съм пропуснал момента, в който Огнянов, Рабех, Бензукан и Дембеле са станали национали на България.

Ааа, благодаря, че през зъби го изсъска това извинение, но нямаше нужда да е така иронично! Националния отбор беше споменат от мен именно заради пасивноста и корупцията в БФС.

Е защо да е иронично?! Как трябваше да се сетя, че като говориш за националния ни отбор, визираш Дембеле и Тиберканин? :shock:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

lavinared
Контакти:

Мнениеот lavinared » 21 дек 2011 14:40

А бе хора,защо сравнявате криминални деяния,с нарушение на спортните правила и етика.Стоянов ще си понесе последствията/така би трябвало/а ония,другите се измъкнаха,както и стависки /пак добре,че не убиха някого/.Благодарение на кого ли...?

Върни се в “Архив”