1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Жребия е добър ! Пожелавам си на 1/2 финала Левски 
petkan написа:А това е извадка от заглавие в спортен сайт:
Грандовете на родния футбол Левски и ЦСКА се разминаха от сблъсък на 1/4-финала за Купата на България.
Ей тва винаги ме е изкарвало извън равновесие - кви грандове, кви 5 лева бе![]()
![]()
Много си прав, аз също се дразня от подобни изцепки, но не коментирах не заради друго а защото сме млад отбор и ако кажа нещо ще ме залеят с клишетата "традиции, история, фенове, столица" и т.н.
petkan написа:А това е извадка от заглавие в спортен сайт:
Грандовете на родния футбол Левски и ЦСКА се разминаха от сблъсък на 1/4-финала за Купата на България.
Ей тва винаги ме е изкарвало извън равновесие - кви грандове, кви 5 лева бе![]()
![]()
За мен в момента двата български гранда са "Лудогорец" и "Черноморец" - доказаха го с игрите си през цялата есен. Останалите в така наречената "майсторска" група са хартиени тигърчета.
fen4ica написа:petkan написа:А това е извадка от заглавие в спортен сайт:
![]()
Много си прав, аз също се дразня от подобни изцепки, но не коментирах не заради друго а защото сме млад отбор и ако кажа нещо ще ме залеят с клишетата "традиции, история, фенове, столица" и т.н.Не, че особенно ми пука но не ми се занимава с надъхани фенове, които не виждат по далече от носа си.
Абе млади, млади, ама от ЦСКА сте по-стари и като отбор и на средна възраст, така че да не ти пука. Успех в първенството и не се отчайвайте, ако загубите за купата - все пак ще сте паднали не от кой да е, а от Ботев Пловдив.
kartago написа:rolik написа:kokorz написа:Вие тук вярно, че подценявате Лудогорец.Като погледнете класирането на двете групи на двата отбора не би трябвало да е така.Но нищо, вече свикнахме всички да ни се точат за победа и какви ли не резултати.Говорите за селекция в Ботев, добре, но забравяте и селекцията в другия отбор.Нищо.Ще се получи отворен мач, в който сме фаворити определено.Ще се получи отворен мач, точно за стила на Лудогорец и смятам, че ще бием с два гола разлика.Ботев се класира на два пъти с доза късмет, трети път стомната се чупи!Купата смятм, че ще ни е по - голям приуритет.Все пак сигурно излизане в Европа.И играем срещу отбор от Б-група, който не върви добре в първенството.
Като чета теб тук /без първото ти изречение/ все едно чета петимата фенове на Черноморец , които бяха пуснали тема за мача ни с тях.
Бъди сигурен, че тук в Пловдив никой не подценява Лудогорец, дори напротив, радваме ви се на резултатите и добрата игра. Все пак, ако в тоя български футбол на ниво А група нещо е различно тая година то е благодарение на вас.
Относно късмета ни с Черноморец по - скоро го бих нарекъл не късмет, защото трябваше да бием с разлика от поне три гола.
Що се отнася до Б групата- вие миналата година къде бяхте зимата!? А сега къде сте. Разлика от земята до небето май.
Топката се върти, а при нас най - бързо в момента, така че нищо чудно след 4 месеца - март да ви изненадаме неприятно тук на " Колежа". Лично аз много харесвам откритата ви, резултатна игра и си пожелавам един оспорван двубой на стадиона ни, разбира се с победа за нас! На вас ще оставим титлата тая година, че догодина не се знае как ще ни я отнемете:)
Да не забравя нещо, което черноморци забравиха - тук имаме навика на такива вързани мачове да правим "Колежа" най - неприятното място за гостуващия отбор.Това, което видяхте на армията ще ви се стори като дружеска прегръдка в сравнение с ада който ви чака на стадиона ни. Израза "12-ти играч" е измислен и писан за феновете на Ботев Пловдив и акулите вече го изпитаха на гърба си.Напролет сте вие на ред.
Няма да ти коментирам простотиите за "5-ата фена на "Черноморец" това да ти е кръста! Аз лично нищо лошо не видях на стадиона! Направихте хубава хореография, подкрепяхте си отбора, нищо неприятно за гостуващия отбор! Не можеш да забравиш нещо, което го няма, нали?!
Може би имаше в предвид 5-та, които коментирахте във форума, което си беше така.
kokorz написа:Вие тук вярно, че подценявате Лудогорец.Като погледнете класирането на двете групи на двата отбора не би трябвало да е така.Но нищо, вече свикнахме всички да ни се точат за победа и какви ли не резултати.Говорите за селекция в Ботев, добре, но забравяте и селекцията в другия отбор.Нищо.Ще се получи отворен мач, в който сме фаворити определено.Ще се получи отворен мач, точно за стила на Лудогорец и смятам, че ще бием с два гола разлика.Ботев се класира на два пъти с доза късмет, трети път стомната се чупи!Купата смятм, че ще ни е по - голям приуритет.Все пак сигурно излизане в Европа.И играем срещу отбор от Б-група, който не върви добре в първенството.
Ние да подценяваме Лудогорец? Ние не подценяваме никой! По-скоро обикновено обратното се случва.И между другото, кога ще си отворите тема или този мач вече сте го отписали
ПФЛ помоли Ботев да играе на "Колежа", а не в Брестник
Ботев (Пловдив) най-вероятно ще посрещне Лудогорец в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България през пролетта на собствения си стадион, а не на съоръжението в Брестник. Това стана ясно след тегления днес жребий, след който представителите на ПФЛ са помолили ръководството на канарчетата да отложат ремонта на "Христо Ботев", тъй като стадион "Беркут" в Брестник не отговаря на изискванията за мач от калибъра на Ботев - Лудогорец. От ПФЛ са изтъкнали като най-сериозен аргумент многобройната публика на пловдивчани, която със сигурност ще е над 10 000 зрители, а трибуните в Брестник събират едва 2 500.
Ботев (Пловдив) най-вероятно ще посрещне Лудогорец в 1/4-финален мач от турнира за Купата на България през пролетта на собствения си стадион, а не на съоръжението в Брестник. Това стана ясно след тегления днес жребий, след който представителите на ПФЛ са помолили ръководството на канарчетата да отложат ремонта на "Христо Ботев", тъй като стадион "Беркут" в Брестник не отговаря на изискванията за мач от калибъра на Ботев - Лудогорец. От ПФЛ са изтъкнали като най-сериозен аргумент многобройната публика на пловдивчани, която със сигурност ще е над 10 000 зрители, а трибуните в Брестник събират едва 2 500.
- Ботев Пловдив
- Контакти:
Лудогорец не са име в българкия футбол,но определено показват много добра игра.За мен жребият е труден.Надявам се с подкрепата на нашата невероятна публика и с някои нови попълнения да ги отстраним! 

STENLI написа:ПФЛ помоли Ботев да играе на "Колежа", а не в Брестник
Със сигурност на Колежа ще има минимум 15000 души най-вероятно и доста повече особено след селекцията, която ще направим, очакванията за як мач ще са огромни.
Tommi написа:Между другото, каква е тази глупост, че отборите от Б група трябва да са домакини? Не трябва ли всички отбори да са равнопоставени?
В ЕКТ сте равнопоставени и резултатът е налице