Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Re: Къде бяха вчера "истинските фенове" на ЦСКА?

Мнениеот ЦСКА-р » 13 ное 2011 18:30

На мача с Левски хората на дучето разпяваха сектора, за това бяхме толкова зле. Но въпреки всичко съм на мнение, че тази година сектора е ужасно слаб. Пълно е с лапета, просто го няма гласа на сектора... събираме се 5000 човека както с/у Левски, а пеем като има/няма 1000. Смешни сме в момента, това е истината. Много хора се изнесоха от сектор Г заради тези разделения и стана много зле.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Fuzzman
Контакти:

Мнениеот Fuzzman » 13 ное 2011 18:31

"Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!"

Тази реплика визирах. Та идеята ми беше, че явно сте изпълнили плана си сектор Г да обедини крайно десните. Сега секторът ви е крайно десен и крайно празен. Ние, които гледаме от нашата страна няма как да знаем кой от 5000 души агитка на Ботев е крайно десен, крайно ляв или не е краен изобщо. За нас те са един организъм със всичките си пипала и фракции. По същия начин гледаме и на вас и на Левски и на Берое и на всеки отбор с фенска маса. Вие сте семейство защото сте заедно всеки уикенд. Празният сектор като резултат от борбата да докажете, че сте прави едва ли ви прави щастливи. АЗ не ви съдя и не ви давам акъл. Гледам да си го пазя, че ми е малко. Но за мен 100-200 души в сектор Г на домакински мач при тази фенска маса с която разполагате и в столицата и по места е шокиращ факт и ще се радвам да се справите с него възможно най-скоро. Българският футбол е труден за гледане, а когато си болен от него като нас, поне организираното фенство го прави малко по лесен за преглъщане. Празен стадион българска армия е като гробница на футбола в страната за нещастие.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 ное 2011 18:33

Кашчей написа:Между другото, колко от вас успяват да изгледат поне 80% от даден мач, покрай подскачания, развявяне на байраци и други подобни "хореографии"?

Е много моменти се губят, ама няма как ... с/у Левски добре, че гола беше от към сектор Г, за да го видя, с/у Ботев видях 2 от 4 гола ... вчера също видях само 2.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 13 ное 2011 18:33

Fuzzman написа:
Та идеята ми беше, че явно сте изпълнили плана си сектор Г да обедини крайно десните.

Тоя план предполагам е много интересен, но със сигурност не е плана на Офанзива !
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 13 ное 2011 18:34

Fuzzman написа:
"Като опряхме до конкретни факти и се измъкна набързо!! :lol: :lol: :lol:
Аре седи си у вас- и да знаеш,че ще е задълго-защото още дълго Офанзива ще е лидер на тоя сектор!!!"

Тази реплика визирах. Та идеята ми беше, че явно сте изпълнили плана си сектор Г да обедини крайно десните. Сега секторът ви е крайно десен и крайно празен. Ние, които гледаме от нашата страна няма как да знаем кой от 5000 души агитка на Ботев е крайно десен, крайно ляв или не е краен изобщо. За нас те са един организъм със всичките си пипала и фракции. По същия начин гледаме и на вас и на Левски и на Берое и на всеки отбор с фенска маса. Вие сте семейство защото сте заедно всеки уикенд. Празният сектор като резултат от борбата да докажете, че сте прави едва ли ви прави щастливи. АЗ не ви съдя и не ви давам акъл. Гледам да си го пазя, че ми е малко. Но за мен 100-200 души в сектор Г на домакински мач при тази фенска маса с която разполагате и в столицата и по места е шокиращ факт и ще се радвам да се справите с него възможно най-скоро. Българският футбол е труден за гледане, а когато си болен от него като нас, поне организираното фенство го прави малко по лесен за преглъщане. Празен стадион българска армия е като гробница на футбола в страната за нещастие.

+1. На мен ми става мъчно като се сетя, че до преди 2 години с/у Славия се събирахме по 14000-15000, а сега неможем и 2000 да се съберем. Дори и отбора да има 8 поредни победи, наистина жалка картинка сме този сезон. Отбора върви г/д, а всички си седят в вкъщи. Тук в този форум има няма 50-100 човека, дори и да се вразумят, нищо няма да се постигне. Трябва на стадиона да се пее и показва, че сектора е обединен и искаме да е пълен!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 13 ное 2011 18:36

luddeN написа:
Кашчей написа:Между другото, колко от вас успяват да изгледат поне 80% от даден мач, покрай подскачания, развявяне на байраци и други подобни "хореографии"?

Е много моменти се губят, ама няма как ... с/у Левски добре, че гола беше от към сектор Г, за да го видя, с/у Ботев видях 2 от 4 гола ... вчера също видях само 2.

Ако на вас ви е по-приятно да гледате по 10 повторения от различни ъгли пред това да гледате пълен стадион на живо, ваша си работа!!! За мен няма значение какво става на терена, аз отивам да пея и скачам за ЦСКА, не за тия мърди на терена!!! Ако стадиона е пълен всеки мач, със сигурност няма да играем толкова зле, и футбола няма да ни е на такова ниво! Не да се събираме 20000-25000 на 1 мач през целия шампионат, и футболистите да се напикаят на терена като видят толкова хора!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 13 ное 2011 18:38

Между другото, отначало следях "дискусията" и мислех да не пиша, но не се сдържах. Та не знам кой е цска_90 и от коя група е, но е напълно прав във всеки един пост в тая тема... нямате представа колко ви се подигравахме, заради дебелия и неговите дебилщини и платена любов.
Не е много подходящо точно ние-"буферите" да пишем в такива теми, но просто не се сдържах.
Изображение

Fuzzman
Контакти:

Мнениеот Fuzzman » 13 ное 2011 18:39

Алекс цитирам:

90% от ултра трибуните в света са крайно дясно настроени!! Да точно това е целта-обединена ултрас трибуна- и това вече е факт-90% от фракциите са заедно-без една малка част!!Дучето е история-той хора зад неговече няма-като изключим една малка част!
Изображение

Аватар
cska_90

Но това е без значение. Съмнявам се и че планът на офанзива е бил да останете 200 души в сектор Г. Просто ви пожелавам бързо да изгладите различията. Платени и истински фенове винаги ще има. А при вас и Левски, защото сте социално значими формации в държавен мащаб, ще са и повече. Дано успеете да мелите брашно заедно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 ное 2011 18:41

ALEX_D_GREAT написа:

Тази привилегия я оставяме на такива като теб. :) Все пак някой трябва да подкрепя ЦСКА с песни, факли,"развяване на байраци" и "подскачания". Ние сме избрали това. Някакъв проблем ли имаш с нашият избор?

Никакъв проблем нямам с вашият избор, само попитах!Все пак човек отива на мач, а не на манифестация или митинг, че да му е все едно дали е гледал или не.Но това наистина си е ваш избор.

@CSKA_90, като имаш спор с мен, не намесвай и други в него!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 13 ное 2011 19:15

Просто тва са ви феновете от София бе, не го ли разбрахте? И Левски и ЦСКА, хората от София, които ходят по мачове не са повече от 2000 човека максимум. А за ултрас секторите да не говорим. Друго си е обаче на дербитата и на европейските мачове да дойдат сульо и пульо от села и паланки да ти напълнят стадиона. ;)

Върни се в “Архив”