Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2011 11:25

jermiun написа:Не бяха трима опорни, щото Галчев играеше пред тях и се опитваше да организира играта, в този ред на мисли е бил по- добър от Янчев на терена :)

Така трябваше да бъде по идея,ама все си го дърпаше назад. :)

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 23 ное 2011 11:46

Абе ,ти Jermiun, не разбра ли ,че не само аз пиша това , а и други хора ,както виждам и те не могат да те убедят в някои неща.Колко съм приятел на Петър не знам ,но че ти явно си приятел на основния му конкурент за поста --Тошко ми стана ясно.Така че спри да се занимаваш с мен --най-малко моето мнение трябва да те дразни или те дразни това че пиша против Тошко , а не толкова ,че хваля Петър-направо си смешен.Вече даже и тези ,които пишеха за голямото сърце на Тошко разбраха ,че само сърце не стига. Та кога Милен е правил схема с трима опорни ,за да знаят Тошко и Боби как да играят --те си караха по техните начини и това съм сигурен че не е била идеята на треньорите ,ама както и да е --тези двамата ,както и останалите изобщо си нямат понятие от тактическа дисциплина и затова нещата не могат да се подредят за няколко. мача .Ти разбираш ли ,че НЕНАУЧЕНИЯ отбор е най-точното определение за присъствието на Милен в ЦСКА.и неговото наследство , а това току-така не се променя.

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 23 ное 2011 12:19

fen0212 написа:Абе ,ти Jermiun, не разбра ли ,че не само аз пиша това , а и други хора ,както виждам и те не могат да те убедят в някои неща.Колко съм приятел на Петър не знам ,но че ти явно си приятел на основния му конкурент за поста --Тошко ми стана ясно.Ми нищо не ти ясно, освен че е ден и после става нощТака че спри да се занимаваш с мен --най-малко моето мнение трябва да те дразни или те дразни това че пиша против Тошкоти даже и не четеш кво съм писал за тошко, че е един от тези, които играха симулативно срещу Славия и морето или ти липсва другото , а не толкова ,че хваля Петър-направо си смешене тук сгреши, смешен може да бъде човек,на който 99%от коментарите са му за един и същи футболист- Петър Стоянов, който май ти е и повече от приятел :roll: .Вече даже и тези ,които пишеха за голямото сърце на Тошко разбраха ,че само сърце не стига.така е, дано и ти го разбереш някога Та кога Милен е правил схема с трима опорни ,за да знаят Тошко и Боби как да играят --те си караха по техните начини и това съм сигурен че не е била идеята на треньоритее това беше смешно :lol: ,ама както и да е --тези двамата ,както и останалите изобщо си нямат понятие от тактическа дисциплина и затова нещата не могат да се подредят за няколко. мачавреме си трябва, дори и на Милен му трябваше .Ти разбираш ли ,че НЕНАУЧЕНИЯ отбор е най-точното определение за присъствието на Милен в ЦСКА.и неговото наследство , а това току-така не се променя.това не и смешно, а глупаво

ти не си и цскар, пич, а си ни фен заради Пепито ;) и се хващам на бас, че ако си на линия и ти задам 3 въпроса[за миналото на ЦСКА] , на които да ми отговориш за минута, няма да се справиш, да пробваме :)

п;п; пиши ми само на колко си години на лс, за да не те затруднявам много ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2011 12:38

Хайде сега нестига,че отвсякъде ни нападат,та и ние отвътре да се изядем. Всеки си има мнение и си го отстоява къде с факти,къде с емоции.Няма смисъл от тези "двубои",тук сме да си кажем мнението,споделим радостта или мъката,да си начешем пръстите :) .Да гледаме по-оптимистично,ето днес ни очаква поредната победа. ;)

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 23 ное 2011 13:30

гражданин от село написа:Хайде сега нестига,че отвсякъде ни нападат,та и ние отвътре да се изядем. Всеки си има мнение и си го отстоява къде с факти,къде с емоции.Няма смисъл от тези "двубои",тук сме да си кажем мнението,споделим радостта или мъката,да си начешем пръстите :) .Да гледаме по-оптимистично,ето днес ни очаква поредната победа. ;)

ок, съгласен съм, попрекалих малко, сори на засегнатите ;)
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 25 ное 2011 16:33

В момента пред селекцията на ЦСКА има 2 много важни задачи:

1. Задържането дългосрочно в клуба на Зику, Мораес, Платини, Бандаловски, Мболи и Нелсън. Другите в селекцията не мисля, че имат желание да бягат на където и да е.

2. Превличане в клуба на 1 или 2 наистина силни градивни халфове. Връщане на Маркиньос при това без пари ще е наистина много силен ход, но с оглед амбициите за шампионска титла и влизане в ШЛ трябва да се привлече и един силен и опитен халф, който да гради играта на отбора. Янчев и Галчев са сърцати играчи, който много ме радват, но за ШЛ е нужна друга класа и опит. Освен това в отбора е нужен и 1 класен централен защитник, като Вальо Илиев е най-добрата опция пред отбора - опитен, обича ЦСКА, а и е много стабилен защитник.

Ако от ЦСКА искат лятото да пробият в евротурнирите, най-важното пред селекцията е да се запазят играчите от тази есен и да се намерят още декември два халфа и един централен защитни, които да направят пълна подготовка с отбора, да изиграят всички мачове пролетта, а след това да направят и пълноценна лятна подготовка - само така ще може да се поостигне пълна сработеност и да се гонят смислени успехи в ШЛ.

всичко друго ще е кърпене на положението и отлагане на изграждането на един боеспособен отбор за неопределено бъдеще...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 27 ное 2011 12:57

Този трябва да ни е основната цел :)
http://mrkskuzniajawor.futbolowo.pl/zawodnik,281,kamil-kurzelewski.html
А на баща му да му намерим и на него някоя длъжност .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 ное 2011 17:06

Заедно с китаеца ще са убийствен тандем. :)

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Промени в ЦСКА?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 ное 2011 14:09

Трябва ли да има промени в ЦСКА?Според мен твърдо ДА!1. Титан трябва да спре да купува играчи на своя глава. 2.Да бъде назначен адекватен треньор моето уважение към чичо Митко,но не мисля,че може да направи от ЦСКА боеспособен отбор за европа. 3.Нека Дуци остане в клуба,но само като скаут например би свършил чудесна работа защото определно надушва добрите футболисти. 4. Функцията главен-мениджър да не съществува в нашият любим клуб треньора да има пълната власт относно селекцията и подготовката на отбора!

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 29 ное 2011 21:16

Армейци,

Саша Живец вече не е футболист на ЦСКА. Словенецът разтрогна договора си с червените по взаимно съгласие.

Ръководството на клуба му благодари за старателната работа в отбора и му желае много бъдещи професионални успехи.

http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2165

Върни се в “Архив”