jermiun написа:Не бяха трима опорни, щото Галчев играеше пред тях и се опитваше да организира играта, в този ред на мисли е бил по- добър от Янчев на терена
Така трябваше да бъде по идея,ама все си го дърпаше назад.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
jermiun написа:Не бяха трима опорни, щото Галчев играеше пред тях и се опитваше да организира играта, в този ред на мисли е бил по- добър от Янчев на терена
fen0212 написа:Абе ,ти Jermiun, не разбра ли ,че не само аз пиша това , а и други хора ,както виждам и те не могат да те убедят в някои неща.Колко съм приятел на Петър не знам ,но че ти явно си приятел на основния му конкурент за поста --Тошко ми стана ясно.Ми нищо не ти ясно, освен че е ден и после става нощТака че спри да се занимаваш с мен --най-малко моето мнение трябва да те дразни или те дразни това че пиша против Тошкоти даже и не четеш кво съм писал за тошко, че е един от тези, които играха симулативно срещу Славия и морето или ти липсва другото , а не толкова ,че хваля Петър-направо си смешене тук сгреши, смешен може да бъде човек,на който 99%от коментарите са му за един и същи футболист- Петър Стоянов, който май ти е и повече от приятел.Вече даже и тези ,които пишеха за голямото сърце на Тошко разбраха ,че само сърце не стига.така е, дано и ти го разбереш някога Та кога Милен е правил схема с трима опорни ,за да знаят Тошко и Боби как да играят --те си караха по техните начини и това съм сигурен че не е била идеята на треньоритее това беше смешно
,ама както и да е --тези двамата ,както и останалите изобщо си нямат понятие от тактическа дисциплина и затова нещата не могат да се подредят за няколко. мачавреме си трябва, дори и на Милен му трябваше .Ти разбираш ли ,че НЕНАУЧЕНИЯ отбор е най-точното определение за присъствието на Милен в ЦСКА.и неговото наследство , а това току-така не се променя.това не и смешно, а глупаво
гражданин от село написа:Хайде сега нестига,че отвсякъде ни нападат,та и ние отвътре да се изядем. Всеки си има мнение и си го отстоява къде с факти,къде с емоции.Няма смисъл от тези "двубои",тук сме да си кажем мнението,споделим радостта или мъката,да си начешем пръстите.Да гледаме по-оптимистично,ето днес ни очаква поредната победа.
Армейци,
Саша Живец вече не е футболист на ЦСКА. Словенецът разтрогна договора си с червените по взаимно съгласие.
Ръководството на клуба му благодари за старателната работа в отбора и му желае много бъдещи професионални успехи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта