Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
obi4am_pirin написа:Рязаната карабина да не е играл мача 1!
POPCORN написа:Труден мач..както се и очакваше.Незнам за съдиството, ама терена за пореден път е много зле...тия хора как ги пускат в А група незнам!Това не прилича на футболно игрище , а на пасище!Е какъв футбол искате да видим от който и да е отбор?Ако някой има късмет рикушет нещо такова иначе мача е 0 на 0 според мене!Не виждам как може да вкарат и двата отбора гол.Другото което ми прави впечатление продължаваме , да играем много зле в защита.Незнам от какво е...от напрежение ли от липсата на Бандаловски ли е, но правим детински грешки!Коце Стоянов май има проблем с психиката!Така да играе не съм го виждал
mistreated написа:POPCORN написа:Труден мач..както се и очакваше.Незнам за съдиството, ама терена за пореден път е много зле...тия хора как ги пускат в А група незнам!Това не прилича на футболно игрище , а на пасище!Е какъв футбол искате да видим от който и да е отбор?Ако някой има късмет рикушет нещо такова иначе мача е 0 на 0 според мене!Не виждам как може да вкарат и двата отбора гол.Другото което ми прави впечатление продължаваме , да играем много зле в защита.Незнам от какво е...от напрежение ли от липсата на Бандаловски ли е, но правим детински грешки!Коце Стоянов май има проблем с психиката!Така да играе не съм го виждал
Този мач няма да се спечели с футбол, то е ясно още преди да започне. Въпросът е да се възползваш от някое статично положение или груба грешка на другия отбор. Точно тук е ролята на съдията с непрестанните фаулове в полза на Черно море. Както и с непоказването на картони при грубите нарушения на домакините.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта