Уважавам Илиев за качествата, които притежава като треньор, но той е прав че в техния отбор има нужда от промяна и освен той да си тръгне, няма друг начин...
Това за жалост е родната футболна действителност, където не си отиват играчите, а си тръгва старшията, който най-вероятно е изгубил битката за надмощие в съблекалнята....
Затова обаче е добре за нашият отбор (че тази промяна ще дойде след мача в Стара Загора).
Но това са си техни проблеми така да се каже...
Ние имаме други - кои да са титулярните 11 при силната форма на всички в офанивен план

Едва ли е нужно да казвам, че този кръг е изключително важен за нас - като победим (в което нямам никакви съмнения) дръпваме още в класирането, защото в този кръг са левски-Литекс и Черно Море-Лудогорец и конкурентите в челото ще губят още точки....
Ние нататък също ще загубим точки, почти неизбежно е, защото едва ли ще успеем да поддържаме тази отлична форма цял сезон...
Затова трябва сега да натрупаме добра преднина, за да няма после евентуално сътресения....
Предвид тежкото положение на Берое смятам, че Илиян ще ги позатвори и ще чакат на контри, защото ако тръгнат да се надиграват с нас ги очаква съдбата на Локомотив Пловдив и Монтана....
Всъщност ако в този момент бяхме домакини а не гости сигурно щеше да се повтори онзи резултат от 1992-1993г. мисля беше

Снощи докато гледах мача на Борусия и Арсенал си помислих за пореден път как нищо в родния футбол не е нормално...Арсенал падна тежко от Юнайтед, освен това играят слабо като цяло от известно време...Шефовете обаче не пъдят Венгер а развързват кесията за трансфери, защото очевидно някои играчи са изчерпани за този отбор, а старшията е институция в клуба...

У нас вместо това, първия който го отнася е треньора....
Дано Берое по-бързо стъпи на крака, аз съм сигурен че няма да изпаднат и отново ще радват техните фенове с победи и хубава игра...
А шампион - ШАМПИОН Е ЦСКА