Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА 17.9.11

Мнениеот Yasso » 14 сеп 2011 09:32

Може да ви се стори странно, но аз смятам за слаб ход на Берое това, да остави Илиян Илиев за мача с нашия отбор.
Уважавам Илиев за качествата, които притежава като треньор, но той е прав че в техния отбор има нужда от промяна и освен той да си тръгне, няма друг начин...
Това за жалост е родната футболна действителност, където не си отиват играчите, а си тръгва старшията, който най-вероятно е изгубил битката за надмощие в съблекалнята....

Затова обаче е добре за нашият отбор (че тази промяна ще дойде след мача в Стара Загора).
Но това са си техни проблеми така да се каже...

Ние имаме други - кои да са титулярните 11 при силната форма на всички в офанивен план :lol:
Едва ли е нужно да казвам, че този кръг е изключително важен за нас - като победим (в което нямам никакви съмнения) дръпваме още в класирането, защото в този кръг са левски-Литекс и Черно Море-Лудогорец и конкурентите в челото ще губят още точки....
Ние нататък също ще загубим точки, почти неизбежно е, защото едва ли ще успеем да поддържаме тази отлична форма цял сезон...
Затова трябва сега да натрупаме добра преднина, за да няма после евентуално сътресения....

Предвид тежкото положение на Берое смятам, че Илиян ще ги позатвори и ще чакат на контри, защото ако тръгнат да се надиграват с нас ги очаква съдбата на Локомотив Пловдив и Монтана....
Всъщност ако в този момент бяхме домакини а не гости сигурно щеше да се повтори онзи резултат от 1992-1993г. мисля беше :lol: Сега няма да е чак 10:2, ако не са наредени 9 човека отзад, ще има червена победа с разлика...

Снощи докато гледах мача на Борусия и Арсенал си помислих за пореден път как нищо в родния футбол не е нормално...Арсенал падна тежко от Юнайтед, освен това играят слабо като цяло от известно време...Шефовете обаче не пъдят Венгер а развързват кесията за трансфери, защото очевидно някои играчи са изчерпани за този отбор, а старшията е институция в клуба... :!:

У нас вместо това, първия който го отнася е треньора....
Дано Берое по-бързо стъпи на крака, аз съм сигурен че няма да изпаднат и отново ще радват техните фенове с победи и хубава игра...

А шампион - ШАМПИОН Е ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 14 сеп 2011 10:46

0:4 и Бирои в "Б" група!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 14 сеп 2011 11:10

[offtopic]ЦСКАр съм ,ама искам Берое да остане в А група защото са ми симпатични,за разлика от отбори като доко пл. левски ,каварна,монтана,и другите им нелегални приятелчета в групата-всички ги знаем кои са ,защото ги сочим с пръст...
АМА БФС НЕ МИСЛИ КАТО МЕН А МИСЛИ ЗА ЛЕФСКИ А ОТТАМ И ЗА ОНИЯ...СПРАВКА МИНАЛАТА ГОДИНА КАЛИАКРА СЕ СПАСИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БФС ПОСЛЕДНИТЕ 4 КРЪГА,А УЖ БЯХА НА НОЖ...НО ПРИЯТЕЛСКАТА ИМ СРЕЩА С ОНИЯ ИМ ПОМОГНА -ТАНТУ ЗА КУКУРИГУ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО БФС СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ СЕ ПОМАГА С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА НА ОНИЯ ЛИЛАВИТЕ...
ДА НЕ НИ МИСЛЯТ НА...ЗАЩОТО МНОГО, МНОГО СКОРО ЩЕ СПРАТ ДА СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ...ПОВЯРВАЙТЕ СКОРО ЧАШАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕЛИВА[/offtopic]

4. Писането с големи букви в темите или заглавията им се приема като викане във форума и се третира като такова, когато е неуместно. Т.е. при преценка на модератора, това също ще бъде санкционирано.
Последна промяна от paceto на 15 сеп 2011 10:20, променено общо 1 път.
Причина: paceto
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 14 сеп 2011 11:19

[offtopic]А УЖ НИ БИЛИ ПОМОГНАЛИ ЗА ЛИЦЕНЗА, ПРАВИ ТАКА ,ЧЕ НА ЕДИН МАЧ КОЙТО Е СИГУРЕН ЗА ЦСКА ДА БУТАТ АВАНТИ И ПОСЛЕ ЧЕ БФС ПОДКРЕПЯ ЦСКА А НЕ ЛЕФСКИ-ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО ПОСЛЕДНИЯ СИ СПОМНЯМ ЛЕФСКИ СЛЕД ТЪРНАВА СИ ОТЛОЖИ МАЧА С СЛАВИЯ ЗА ПОНЕДЕЛНИК-МОЖЕ А ЦСКА ПОИСКА ОТ СЪБОТА СЛЕД МАЧА СЪС СТЯУА В ЧЕТВЪРТЪК ДА ГО ПРЕМЕСТЯТ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗА НЕДЕЛЯ-НЕ МОЖЕ
НА МАЧА С ЛИЛАВИТЕ ОТ ПЛ СЪДИЯТА СВИРЕШЕ И СПИРАШЕ АТАКИТЕ НИ ПОСТОЯННО ,А НА МОРАЕШ СВИРИ 50 НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ФАЛА СЛЕД КАТО СИ КРАДЕШЕ ТОПКАТА ОТ ТЕХНИТЕ ИГРАЧИ И ТО БЕЗ НАРУШЕНИЯ,А НАКРАЯ СЪДИЯТА ПОДКРЕПИЛ ЦСКА(ДРУГАТА ЧИСТА ДУСПА,И ОТМЕНЕНИЯ ГОЛ НА ЗИКУ-ЕДИНСТВЕНО ОТМЕНЕНИЯ ГОЛ БЕ В УЩЪРБ НА ЛИЛАВИТЕ , А ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ПОЛЗА ЗА ТЯХ)[/offtopic]

4. Писането с големи букви в темите или заглавията им се приема като викане във форума и се третира като такова, когато е неуместно. Т.е. при преценка на модератора, това също ще бъде санкционирано.
Последна промяна от paceto на 15 сеп 2011 10:20, променено общо 1 път.
Причина: paceto
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 сеп 2011 03:47

stussy написа:ЦСКАр съм ,ама искам Берое да остане в А група защото са ми симпатични,за разлика от отбори като доко пл. левски ,каварна,монтана,и другите им нелегални приятелчета в групата-всички ги знаем кои са ,защото ги сочим с пръст...
АМА БФС НЕ МИСЛИ КАТО МЕН А МИСЛИ ЗА ЛЕФСКИ А ОТТАМ И ЗА ОНИЯ...СПРАВКА МИНАЛАТА ГОДИНА КАЛИАКРА СЕ СПАСИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА БФС ПОСЛЕДНИТЕ 4 КРЪГА,А УЖ БЯХА НА НОЖ...НО ПРИЯТЕЛСКАТА ИМ СРЕЩА С ОНИЯ ИМ ПОМОГНА -ТАНТУ ЗА КУКУРИГУ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО БФС СИ МИСЛИ ,ЧЕ НЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ СЕ ПОМАГА С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА НА ОНИЯ ЛИЛАВИТЕ...
ДА НЕ НИ МИСЛЯТ НА...ЗАЩОТО МНОГО, МНОГО СКОРО ЩЕ СПРАТ ДА СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА НЕДОСЕГАЕМИ...ПОВЯРВАЙТЕ СКОРО ЧАШАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ПРЕЛИВА

хаха ама ако ви треснат едва ли ще са ти още симпатични :) :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 15 сеп 2011 10:03

CSKAr4eto0 написа:Берое са ми симпатично отборче ... надявам се да се измъкнат от трудната ситуация възможно най-бързо... а иначе за мача очаквам измъчено 0:1... ;)

и на мен са ми некав вид симпатияги, дано не ги бием с повече от 6 гола разлика хехехе ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 15 сеп 2011 21:59

Има ли някой, който се е записал за екскурзията до Стара Загора ? 10 лв. ми се струва доста съмнителна цена ...
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 15 сеп 2011 22:35

Очаквам победа.Мача ще е труден до първия гол,тогава Берое ще свалят гарда,много ще си изпатим ако ги подценим,защото умрялата лисица хапе най-лошо.
Прогноза 0-2 Мораес и Бандата ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 сеп 2011 00:36

luddeN написа:Има ли някой, който се е записал за екскурзията до Стара Загора ? 10 лв. ми се струва доста съмнителна цена ...

Не я знам каква е тази екскурзия, но защо ти е съмнително да е 10 лв, все пак ако е пълен автобус 50 човека + 10 лв = 500 лв , до Ст, Загора са 230+230 = 560 км , все си мисля, че 500 лв ще стигнат .Ако пък е с влак още по тънко идва.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 сеп 2011 17:38

На мен ми е интересно кой офанзивен играч ще отпадне от титулярите за този мач. Мораеш едва ли ще остане резерва веднага след дебюта си, Зику също почти сигурно няма да е за втори пореден път резерва, а Платини засега сякаш е най-добрият в предни позиции, така че също би трябвало да вземе участие в трудно гостуване като това (за мен е трудно, въпреки слабата форма на Берое). При това положение някой измежду Нелсън и Делев може да седне на пейката. В следващото домакинство срещу Видима може да се направят вече някои по-сериозни промени в титулярния сътав и да видим някое от "орлетата" или Живец на терена, а може и да се пробва споменаваната често напоследък схема с един опорен халф.
Като споменах Живец, този играч сякаш не започва по най-добрия начин в отбора - в началото влизаше като резерва, срещо Монтана даже бе заместник на наказания Делев, но срещу Локо Пд не попадна в окончателната група от 18 играчи, а сега не е даже в предварителната група от 19 души. Още по време на предсезонната подготовка изразих известни опасения, че може би той ще е издънката на селекцията ни, които малко по-малко сякаш се потвърждават, след като Костов, Карачанаков и Якимов видимо бележат напредък, което си личи най-вече в контролите, а Живец сякаш тъпче на едно място, що се отнася до формата му. Разбира се нямам нищо лично против словенеца и даже се надявах, че ще се включи добре в състава, но засега си личи, че като статут в отбора отстъпва доста на водещите офанзивни играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”