ЦСКА - Локомотив (Пд) 12.9.11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив (Пд) 10.9.11

Мнениеот redpride » 30 авг 2011 17:06

В момента ЦСКА е на първо място, а мачът с Локомотив е само една стъпка към титлата. За да станем шампиони трябва да мачкаме всичко, а на Армията не виждам, кой ще ни спре. Локото са добър отбор, но ние имаме повече класа. В такива по-напечени мачове ще си проличи става ли ЦСКА за амбицийте, които декларират шефовете. Имаме страхотни титуляри, а сега и с Мораес головете ще дойдат от само себе си. Дори и без него глава надигат Костов, Карачанаков и Дечев, които могат и трябва да се справят в такива мачове.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2011 18:05

captain_drifuss написа:вместо да благодарят, че се опитахме да им помогнем миналата пролет и им полегнахме да вземат и те някоя точка, те сега се правят на мъже... алоооо, къде си тръгнал бе, не се ли виждате колко сте жалки, шанс нямате тая година дори за 4-то място, мачът е твърда единица, тегля кредит, залагам апартамента! :) :) :)

без майтап, наще ще ви смажат- Зику и Платини се развиихриха, Слави Костов всеки мач все повече израства, чакакаме Мораеш да покаже за какво става дума, а и отзад мисля намерихме правилните хора... няма да има гювеч повече! ЦСКА-Локо 2-0

Мораеш картотекирахте ли го вече?

Поне в ГОНГ не съм срещал подобна новина.Ако съм пропуснал, моля за извинение!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2011 18:23

delqnski47 написа:
А вие кои сте в крайна сметка-Септември при ЦДВ, ЦДНА, ЦСКА "Червено знаме", "ЦСКА "септеймврийско знаме", Средец, ЦФКА "Средец", ПФК ЦСКА ЕАД?Вие сте отбор, чиято абревиатура е лишена от съдържание, но гордо се кичите с прозвище, което поне половината ви фенове не заслужават (футболистите пък всичките), защото не сте и помирисвали що е то армия!

Значи и Черно Море не заслужават прозвището ''моряци'' нали??КВИ моряци са те?
Забранено ли е да има клуб с име ЦСКА?Забранено ли е да имаме прозвище ''Армейци''!НЕ?Тогава какъв ви е проблема?На нас си ни харесва!Ако на вас не ви харесва,ходете и се хвърлете под нЕкое МПС и готово! :evil:

Пак си реагирал първосигнално, за съжаление!
Съвсем леко си пропуснал първата половина на поста ми, който беше отговор на "скромният и уважителен тон" на Балона по отношение на Локо Пд.

А относно прозвищата-да, всеки може да си измисли прозвище някакво, но май в Европа само вие се пишете към армията на държавата.Черно море са от Варна, а Варна е на брега на Черно море, та могат да са някакви, свързани с морето, а вие?Какво общо имате с БА (колкото е останало от нея)?Това беше пряк отговор към теб.
Сега ще те питам, що за уважение към съперника лъхаше от поста на Балона в темата?Откъде самочувствие на фен на отбор, чието име нищо не значи, а и го е сменял средно на 4.5 години по веднъж, сливал се е с поне 2 други отбора (след създаването си, като с единият два пъти) да задава иронични въпроси относно името на Локомотив Пд.?
За мен няма нищо по-нормално от това ЦСКА да победи в този мач, по ред причини, но също така смятам, че да уважаваш противника е признак на сила.Само си припомни какви ги пишехте преди мачовете със Стяу(Л)а и каква ехидност и неуважение към противника лъхаше от 95 % от постовете ви!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2011 19:16

Кашчей написа:Пак си реагирал първосигнално, за съжаление!
Съвсем леко си пропуснал първата половина на поста ми, който беше отговор на "скромният и уважителен тон" на Балона по отношение на Локо Пд.

Аз съм съгласен с Балона,защото Локо ПД не е бил никога тежък съперник на ЦСКА(както ''Левски'' и Черно Море примерно,където имат моето уважение)!Откъде накъде да ги уважавам?Да,силен съперник са,но нищо повече
А относно прозвищата-да, всеки може да си измисли прозвище някакво, но май в Европа само вие се пишете към армията на държавата

В Европа да,но не знам дали в Русия правят забележки на ЦСКА(Москва) по тоз проблем!Едва ли....!Там хората си играят футбол и не се занимават с глупости,и не им пука...!
Черно море са от Варна, а Варна е на брега на Черно море, та могат да са някакви, свързани с морето, а вие?

И да са до морето ''моряци'' ли ги прави?Не!
А ФК ''Левски'' какво общо има с Левски!Разбирам клубът да е държавен и да се казва на Национален Герой,но....(извинете ме ,Левскари,исках да избегна този пример,но за съжаление бях принуден!)
Какво общо имате с БА (колкото е останало от нея)?Това беше пряк отговор към теб.

Нямаме вече,но това не означава че трябва да се сменя името!И до ден днешен се обръщат към Петър Стоянов с ''Здравейте,г-н Президент''!
Може и да е неуместно сравнение,но това горе е си е така!

Сега ще те питам, що за уважение към съперника лъхаше от поста на Балона в темата?

Както казах,да ни бият 2-3 пъти подред и имат уважение(поне от мен)Не мога да коментирам другите!
Откъде самочувствие на фен на отбор, чието име нищо не значи, а и го е сменял средно на 4.5 години по веднъж, сливал се е с поне 2 други отбора (след създаването си, като с единият два пъти) да задава иронични въпроси относно името на Локомотив Пд.?

Това е така,че са сменяни имената много пъти(На мен лично не ми пука,а и на останалите отбори са им били сменяни имената и също така сливани с други отбори!Каквото наредят шефовете,това е ставало,нали?Сливали са и са сменяли имена на отбори,както им е удобно!Можело ли е да кажеш ''не'' тогава!Не е можело май...),но....
Значи ВИЕ(ти,сините пичове и останалите....) моете да обсъждате миналото на ЦСКА,а ние не моем да обсъждаме на останалите отбори!Така ли?Фъкинг дискриминейшън...
За мен няма нищо по-нормално от това ЦСКА да победи в този мач, по ред причини, но също така смятам, че да уважаваш противника е признак на сила.Само си припомни какви ги пишехте преди мачовете със Стяу(Л)а и каква ехидност и неуважение към противника лъхаше от 95 % от постовете ви!

Но сега уважение има!Защото ни биха,Кашчей!И то 3 пъти ни отстраниха!А не да ни бият един път случайно примерно или в протоколен мач....
Ехидност и неуважение имаше,защото от ЦСКА се очакваше да се реваншира за останалите 2 отстранявания,да ''надскочи възможностите си'' както ти казваш за отбора!Феновете имаха вяра и не случайно атмосферата на ''Васил Левски'' беше невероятна!Дори и след мача аплодирахме играчите и те в момента ни отвръщат с категоричен резултат срещу Монтата!Ще видим докъде ще стигнат де,дано продължат в същия дух!
Последна промяна от delqnski47 на 30 авг 2011 19:48, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 авг 2011 19:40

Коко Динев е наше момче цесекарче, биеме ги с малко.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2011 20:23

Делянски, знаеш ли какво означава Славия?И защо, след като имат това име ги наричат "еврейски отбор"?

Когато казах, че уважението е проява на сила имах предвид точно това.Силните никога няма да кажат-това отборче, тия ще ги размажем, к`ви са тия бе.. и подобните на тези изрази.Силният знае, че това е игра, а в една игра са възможни и изненади.
Както казах в предният си пост, няма нищо по-нормално от това да ги победите, но това е игра, всичко е възможно (освен ако няма сценарий).

ПП-Между другото, попитай и жителите на гр. Левски защо са "откраднали" името на Апостола.. както и поне 20-те отбора у нас ( без софийският), които носят същото име.И ми е странно, защо никога не подскачате срещу Ботев, а само срещу Левски.... да ти кажа ли моето виждане?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 авг 2011 21:30

Кашчей написа:Делянски, знаеш ли какво означава Славия?И защо, след като имат това име ги наричат "еврейски отбор"?

Когато казах, че уважението е проява на сила имах предвид точно това.Силните никога няма да кажат-това отборче, тия ще ги размажем, к`ви са тия бе.. и подобните на тези изрази.Силният знае, че това е игра, а в една игра са възможни и изненади.
Както казах в предният си пост, няма нищо по-нормално от това да ги победите, но това е игра, всичко е възможно (освен ако няма сценарий).

ПП-Между другото, попитай и жителите на гр. Левски защо са "откраднали" името на Апостола.. както и поне 20-те отбора у нас ( без софийският), които носят същото име.И ми е странно, защо никога не подскачате срещу Ботев, а само срещу Левски.... да ти кажа ли моето виждане?

Че какво общо има Ботев с Левски ??? Ботев е отбор кръстен на големия поет,и революционер Христо Ботев, Левски означава Лъвски, както и паричната единица ЛЕВ означава ЛЪВ, но на практика се получава, че вие искате да обедите България, че имате общо с Васил Иванов Кунчев по-известен като Васил Левски.Ако се казвахте Кунчев ОК да тогава можеше да имате някакви подобни претенции. Повечето невежи и неуки хора симпатизират на отбора ви, защото се бъркат, че става въпрос за големия българин Васил Иванов Кунчев и считат, че да са от Левски значи, че са патриоти. В България най-много българеят обаче циганите и помаците( защото ги е срам, че са цигани и всеки един от тях искам да бъде като нас българите) и именно една голяма част от тях симпатизират на вашия син отбор. Не случайно всеки 2-ри ром се казва Омуртаг,Кубрат,Аспарух, че дори и Васил и т.н. :) Нека ти кажа още нещо ... няма нищо по-нормално от това един град да носи името на национален герой.Чест, достойнство и слава за града и уважение благодарност и преклонение към дадения национален герой. Във вашия случай вие си присвоявате чест, достойнство и уважение към вас БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ и използвате името му за лични изгоди а, а за благодарност Васил Левски получава освиркване,псувни,омраза и срамни резултати и то без да има никаква вина за това (СРАМ, НЕДОПУСТИМО )(тези лицемерни и позьорски поднасяния на венци и цветя пред паметника Левски от вашия собственик виден комунист и агент на ДС(не заради самото уважение към този ГОЛЯМ българин, а от задължение и лична изгода!),притежаващ орден стара планина 1-ва степен "за изключително големи заслуги към Република България" :lol: :lol: :lol: , като чинно под негово нареждане присъства целия отбор и това, ако не втълпява на народа, че имате общо с Васил Левски, НЕ ЗНАМ ) Ако твърдите, че сте кръстени на Васил Иванов Кунчев , моля върнете името на Апостола !!! Ако пък нямате общо с нашия национален герой, а просто името на вашия отбор случайно съвпада с този 'прякор", който е носил Васил Кунчев , просто го обявете официално за да се сложи край на спеколациите :lol: :lol: :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 авг 2011 21:45

BaLoN написа:
Кашчей написа:Делянски, знаеш ли какво означава Славия?И защо, след като имат това име ги наричат "еврейски отбор"?

Че какво общо има Ботев с Левски ??? Ботев е отбор кръстен на големия поет,и революционер Христо Ботев, Левски означава Лъвски, както и паричната единица ЛЕВ означава ЛЪВ, но на практика се получава, че вие искате да обедите България, че имате общо с Васил Иванов Кунчев по-известен като Васил Левски.Ако се казвахте Кунчев ОК да тогава можеше да имате някакви подобни претенции. Повечето невежи и неуки хора симпатизират на отбора ви, защото се бъркат, че става въпрос за големия българин Васил Иванов Кунчев и считат, че да са от Левски значи, че са патриоти. В България най-много българеят обаче циганите и помаците( защото ги е срам, че са цигани и всеки един от тях искам да бъде като нас българите) и именно една голяма част от тях симпатизират на вашия син отбор. Не случайно всеки 2-ри ром се казва Омуртаг,Кубрат,Аспарух, че дори и Васил и т.н. :) Нека ти кажа още нещо ... няма нищо по-нормално от това един град да носи името на национален герой.Чест, достойнство и слава за града и уважение благодарност и преклонение към дадения национален герой. Във вашия случай вие си присвоявате чест, достойнство и уважение към вас БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ и използвате името му за лични изгоди а, а за благодарност Васил Левски получава освиркване,псувни,омраза и срамни резултати и то без да има никаква вина за това (СРАМ, НЕДОПУСТИМО )(тези лицемерни и позьорски поднасяния на венци и цветя пред паметника Левски от вашия собственик виден комунист и агент на ДС(не заради самото уважение към този ГОЛЯМ българин, а от задължение и лична изгода!),притежаващ орден стара планина 1-ва степен "за изключително големи заслуги към Република България" :lol: :lol: :lol: , като чинно под негово нареждане присъства целия отбор и това, ако не втълпява на народа, че имате общо с Васил Левски, НЕ ЗНАМ ) Ако твърдите, че сте кръстени на Васил Иванов Кунчев , моля върнете името на Апостола !!! Ако пък нямате общо с нашия национален герой, а просто името на вашия отбор случайно съвпада с този 'прякор", който е носил Васил Кунчев , просто го обявете официално за да се сложи край на спеколациите :lol: :lol: :lol:

Помпозно, надуто и празно, като червен балон!

Чел- недочел, учил- недоучил и станал фен на ЦСКА.

С такива е просто загуба навреме да им обясняваш елементарни неща!Добре, че има и свестни фенове от ЦСКА, та да може да се дискутира и спори с тях.

Не разбрах, ще победите Локомотив защото сте по-добри и играете в София, или защото те не знаят кой отбор са и нямат публика (това ме накара да цвиля от смях)?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 авг 2011 22:04

Кашчей, доста често ни лазиш по нервите с всичките твой писания и глупости за това си мисля, че към теб трябва да се подхожда по същия начин по който подхождаш и ти.;) Иначе относно мача, Да ще ги победим поради много причини, някои от тях са следните:

1.Ние сме по-добрия и класен отбор.
2.Домакини сме.
3.Имаме най-великата и многобройна публика в България.
4.Намираме се в страхотна форма и надали някой ще може да ни спре, но ако все пак се намери такъв отбор, то не вярвам, че това ще е Локо Пловдив ;)
5.Ще ги победим, защото пътят ни към 32-рата титла минава през задължителна победа и ЗАДЪЛЖАВА, така че ще ги сгазим !
и т.н.

А относно, че не знаят кой отбор са, нека си остане като закачка преди предстоящия мач. Моля те, не ни лишавай от това футболно удоволствие да се настройваме и да придаваме по-голям заряд и да показваме по този начин важността на мача с подобни дразги и закачки :) . Наистина ли мислиш, че ако играехме със Светкавица(без да омаловажавам новака на А група) щеше да има толкова изписани страници толкова рано преди мача ???! Просто аз ще ти отговоря НЯМАШЕ ДА ИМА,защото не са никакъв дразнител и защото не представляват никаква заплаха за нас ;) :) Сам си отговори сега на въпросите дали уважаваме или не противника и дали смятаме, че мача ще ни е лесен или труден и темподобни ....

Майнииии биеме ви здраво в София и прошка няма да има !!! ;)
catch me ... if you can !

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 30 авг 2011 22:40

И да, Мораеш е картотекиран, имаше го и в Гонг.

Върни се в “Архив”