Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг
Твърде много говорите за анонимника и напълно провален футболист-24 годишния Райков.Сашо Тъмното няма да му даде и 1 топка...то туй да не ви е надупената Славия да ви реанимира?Още ли не разбрахте,че ви се надупи Венци да ви вади от комата?Само Калво не разбра,че мача е фарс и улесни задачата ни...Цирковете ви ми са ясни,Галин Иванов как умишлено не вкарва гол-пълен цирк и на фона на това - яяяяя си кажете за любимците Райков и Пламенчо Ловеца на Дузпи?Райков дъртото магаре дето изпорти 200% решителен гол в Търнава и Пламен-стабилягата на центриранията,Бога на уловените дузпи(15-20 бити срещу него - НИТО една спасена)....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Твърде много говорите за анонимника и напълно провален футболист-24 годишния Райков.Сашо Тъмното няма да му даде и 1 топка...то туй да не ви е надупената Славия да ви реанимира?Още ли не разбрахте,че ви се надупи Венци да ви вади от комата?Само Калво не разбра,че мача е фарс и улесни задачата ни...Цирковете ви ми са ясни,Галин Иванов как умишлено не вкарва гол-пълен цирк и на фона на това - яяяяя си кажете за любимците Райков и Пламенчо Ловеца на Дузпи?Райков дъртото магаре дето изпорти 200% решителен гол в Търнава и Пламен-стабилягата на центриранията,Бога на уловените дузпи(15-20 бити срещу него - НИТО една спасена)....
Леле, мале, как живееш с толкова злоба, не знам, аз не бих могъл...Гледай си чорбата и недей да се притесняваш за нашите футболисти!
-----------------
Очакванията ми за мача - Пълен стадион, хубав футбол и САМО ЛЕВСКИ!
[center]1914[/center]
ShooterMan написа:Твърде много говорите за анонимника и напълно провален футболист-24 годишния Райков.Сашо Тъмното няма да му даде и 1 топка...то туй да не ви е надупената Славия да ви реанимира?Още ли не разбрахте,че ви се надупи Венци да ви вади от комата?Само Калво не разбра,че мача е фарс и улесни задачата ни...Цирковете ви ми са ясни,Галин Иванов как умишлено не вкарва гол-пълен цирк и на фона на това - яяяяя си кажете за любимците Райков и Пламенчо Ловеца на Дузпи?Райков дъртото магаре дето изпорти 200% решителен гол в Търнава и Пламен-стабилягата на центриранията,Бога на уловените дузпи(15-20 бити срещу него - НИТО една спасена)....

Вземи по-добре се скрий еклер с еклер.И аз се наядвам да паднем та да може Гонзи да си ходи , ама не виждам как може да стане.Пак ще ни дадът някоя нереална дузпа и всички ще са доволни без еклерите.
- blue avalanche
- Контакти:
Без име написа:ShooterMan написа:Твърде много говорите за анонимника и напълно провален футболист-24 годишния Райков.Сашо Тъмното няма да му даде и 1 топка...то туй да не ви е надупената Славия да ви реанимира?Още ли не разбрахте,че ви се надупи Венци да ви вади от комата?Само Калво не разбра,че мача е фарс и улесни задачата ни...Цирковете ви ми са ясни,Галин Иванов как умишлено не вкарва гол-пълен цирк и на фона на това - яяяяя си кажете за любимците Райков и Пламенчо Ловеца на Дузпи?Райков дъртото магаре дето изпорти 200% решителен гол в Търнава и Пламен-стабилягата на центриранията,Бога на уловените дузпи(15-20 бити срещу него - НИТО една спасена)....
Леле, мале, как живееш с толкова злоба, не знам, аз не бих могъл...Гледай си чорбата и недей да се притесняваш за нашите футболисти!
-----------------
Очакванията ми за мача - Пълен стадион, хубав футбол и САМО ЛЕВСКИ!
"Гледай си чорбата..."
Грешка!"Зелено фанатиче"!

-
- Контакти:
Чорбата слабо ме вълнуват,те са ми проблем когато играе Черно Море с тях,а това е далечен момент.Хайде сега,канонизирайте Пламен Дузпата(дето всичките 20 дузпи дето му ги биха му ги вкараха и отпаднахте ВИНАГИ,защото не може да пази като хората) и другия-Мони Райков,24 годишния довчерашен аматьор дето вместо да елиминира Търнава в стил Йовов уби гаргите в небето и закла отбора ви?Канонизирайте и простака Гаджев дето псувал вчера иначе тъй добрия Райков като селянин дотам,че Инженера го пратил после да му се извинява?Оплюйте сега Гърбавия,единствения дето играе нещо във вашия отбор заедно с другия пенсионер-Цветков
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- blue avalanche
- Контакти:
ShooterMan написа:Чорбата слабо ме вълнуват,те са ми проблем когато играе Черно Море с тях,а това е далечен момент.Хайде сега,канонизирайте Пламен Дузпата(дето всичките 20 дузпи дето му ги биха му ги вкараха и отпаднахте ВИНАГИ,защото не може да пази като хората) и другия-Мони Райков,24 годишния довчерашен аматьор дето вместо да елиминира Търнава в стил Йовов уби гаргите в небето и закла отбора ви?Канонизирайте и простака Гаджев дето псувал вчера иначе тъй добрия Райков като селянин дотам,че Инженера го пратил после да му се извинява?Оплюйте сега Гърбавия,единствения дето играе нещо във вашия отбор заедно с другия пенсионер-Цветков
С.Райков е 22-годишен!Отваряй по-често математиката и по-рядко форума!Смешник!
Не знам колко дузпи е хванал Илиев,ама е в националния!А Пиргов е...къде?
Ти самия осъзнаваш ли колко смешен изглеждаш ?

Само Левски!
ShooterMan злобен фанатик , що не ходиш да плуваш еднопосочно до шамандурата на централния плаж във Варна , тая злоба дето я имаш да се чуди човек къде си я побрал бе ,ти си един компексиран фен на отборчето от Варна дето му е ясно че мача го взимаме и толко те е страх че няма накъде. Какви футболисти има в нашия отбор това си е наш проблем ,гледай си вашите куци коне ,дето в събота ще излязат на терена да чупят крака а не да играят футбол. Пламен Илиев и Мони Райков въпреки всичко са с класи над вашите смешници.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
ShooterMan ти си рядко тъпо създание-абсолютен орк.
Последна промяна от flo на 09 авг 2011 15:57, променено общо 1 път.
flo написа:ShooterMan ти си рядко тъпо създание-абсолютен орк.
и комплексирано създание , бих добавила
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!