Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот smoothc » 21 юли 2011 23:28

smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?

Никой ли не си спомня името на играча?! Милене, Томи??

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2011 23:29

smoothc написа:
smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?

Крум Бибишков?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 юли 2011 23:33

milen.hristov написа:
smoothc написа:

Крум Бибишков?

Не беше българин.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2011 23:34

smoothc написа:
milen.hristov написа:
smoothc написа:[

Крум Бибишков?

Не беше българин.

тогава не

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юли 2011 23:41

аз освен Абрамчик друг немец да е идвал на Герена последните години нямам спомен... и да се е спекулирало също
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 юли 2011 23:47

Thsmith написа:аз освен Абрамчик друг немец да е идвал на Герена последните години нямам спомен... и да се е спекулирало също

Сигурен съм,че имаше подобни спекулации!

ПС:Може и да бъркам,че е юноша,но е бил в даден период в Байерн,въпросният играч! Сигурен съм,че се споменаваше името на Байерн,ти също казваш немец-не е задължително да е немец!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 22 юли 2011 00:06

АБЕ НАШИЯ ДА НЕ ГОВОРИШ ЗА АРС НОВИЯТ НАПАДАТЕЛ КОГОТО ГО ИСКАЛИ УЖ БАЙЕРН МЮНХЕН НО ТОЙ ПРЕДПОЧЕЛ ЛЕВСКИ САМО ЗА НЕГО ЩЕ СТАВА ДУМА . А ТОЗИ ХОЛАНДЕЦ КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК БЯГА ПРОСТО МИ ИДВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯМ ТАКОВА КУРВЕНСКО И ПАТЕШКО БЯГАНЕ ВЪВ ФУТБОЛА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ А АЗ СЪМ НА 5О ГОДИНИ И ДОСТА ФУТБОЛ СЪМ ИЗГЛЕДАЛ АБЕ ГОНЗО КЪДЕ ГЛЕДА КОГАТО ГО КУПУВАШЕ ТОЗУ ПАТОК .ДА НЕ СИ ГЛЕДАЛ НА БАТКОВ В ПАНТАЛОНИТЕ .
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 юли 2011 00:53

Kris_men2000 написа:АБЕ НАШИЯ ДА НЕ ГОВОРИШ ЗА АРС НОВИЯТ НАПАДАТЕЛ КОГОТО ГО ИСКАЛИ УЖ БАЙЕРН МЮНХЕН НО ТОЙ ПРЕДПОЧЕЛ ЛЕВСКИ САМО ЗА НЕГО ЩЕ СТАВА ДУМА . А ТОЗИ ХОЛАНДЕЦ КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК БЯГА ПРОСТО МИ ИДВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯМ ТАКОВА КУРВЕНСКО И ПАТЕШКО БЯГАНЕ ВЪВ ФУТБОЛА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ А АЗ СЪМ НА 5О ГОДИНИ И ДОСТА ФУТБОЛ СЪМ ИЗГЛЕДАЛ АБЕ ГОНЗО КЪДЕ ГЛЕДА КОГАТО ГО КУПУВАШЕ ТОЗУ ПАТОК .ДА НЕ СИ ГЛЕДАЛ НА БАТКОВ В ПАНТАЛОНИТЕ .

[offtopic]Пиши с малки букви[/offtopic]

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 22 юли 2011 01:04

Страшно добър играч е дано се адаптира бързо в Левски и да мачкаме здраво с него и другите нови много класни попълнения.
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 22 юли 2011 13:47

Трансферната гордост в състава на Левски Тони Калво бил предложен на австрийския гранд Щурм Грац, преди да дойде на "Герена".

Треньорът на австрийците Франко Фода обаче отказал да привлича крилото, тъй като дълго време не е играл и е "подводен камък" .

- Такива ми ги предлагат всеки ден. Откакто станахме шампиони, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини. И там веднага го взеха. Просто решихме да променим изцяло трансферната политика на клуба - каза Фода.

Иначе Калво се поти здраво на "Герена". Испанецът тренираше извънредно вчера с другото ново попълнение в Левски Ларс Рисп. Двамата изостават с подготовката и си наваксваха, докато останалите в "синия" лагер бяха разпуснати в почивка след завръщането от Австрия, предаде livesport.

No comment...

Върни се в “Архив”