smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?
Никой ли не си спомня името на играча?! Милене, Томи??
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?
smoothc написа:smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?
milen.hristov написа:smoothc написа:smoothc написа:Имам един въпрос:Преди време Левски беше на път да привлече един играч,който бил юноша на Байерн Мюнхен,помните ли името му?
Крум Бибишков?
smoothc написа:milen.hristov написа:smoothc написа:[
Крум Бибишков?
Не беше българин.
Thsmith написа:аз освен Абрамчик друг немец да е идвал на Герена последните години нямам спомен... и да се е спекулирало също
Kris_men2000 написа:АБЕ НАШИЯ ДА НЕ ГОВОРИШ ЗА АРС НОВИЯТ НАПАДАТЕЛ КОГОТО ГО ИСКАЛИ УЖ БАЙЕРН МЮНХЕН НО ТОЙ ПРЕДПОЧЕЛ ЛЕВСКИ САМО ЗА НЕГО ЩЕ СТАВА ДУМА . А ТОЗИ ХОЛАНДЕЦ КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК БЯГА ПРОСТО МИ ИДВА ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯМ ТАКОВА КУРВЕНСКО И ПАТЕШКО БЯГАНЕ ВЪВ ФУТБОЛА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ А АЗ СЪМ НА 5О ГОДИНИ И ДОСТА ФУТБОЛ СЪМ ИЗГЛЕДАЛ АБЕ ГОНЗО КЪДЕ ГЛЕДА КОГАТО ГО КУПУВАШЕ ТОЗУ ПАТОК .ДА НЕ СИ ГЛЕДАЛ НА БАТКОВ В ПАНТАЛОНИТЕ .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост