Боримиров се бие на детски футболен турнир
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Боримиров се бие на детски футболен турнир
Това е най- гнусното, което може да се случи на детски мач. Боримиров бе великолепен играч, но тук се показа като завършен идиот. Не оправдавам другите участници в мелето, но четвъртият в света за 94-а просто счупи глупомера. Срам!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
-
pepsi 1914
- Контакти:
Нищо не съм чел по темата.Просто съм изумен .Гледах клипчето ,това ми беше любимия футболист ,не знам коя година беше за първи път ходих на мач,мача беше на ст.Герена ,беше обрасъл в храсити играха ЛЕВСКИ с Пирин Гоце Делчев за купата тогава го харесах тоя пич кльщав ,млад ,и голобрад беше много скромен ,а сега май стана като бате Бойко.
- Lokofanatic
Божее тия не могат да се бият! Да имаше там един човек, който е тренирал нещо бойно и има елементарни познания по бокс например, щеше да ги разхвърли като крастави кучета там. СМЕШНИЦИ! Иначе постъпката е много грозна. Ако искаш да се биеш, бий се, но не пред деца на такава възраст. Ако искаш да се биеш, бий се 1в1, не да ми удряш в гръб като някоя п**ка.
Хахаха тоя Боримиров колко е смешен не е истина, освен, че изяде най-много шамари, накрая като абсолютната пу*ка удря в гръб и бяга, смеееееешееееееееееен
между другото удря точно като жена 
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZzHfys-7IAY&feature=related[/youtube]
Боре учи се от рефераа

Боре учи се от рефераа
Тая смешка Боримиров ако мен ме беше ударил в гръб, не знам какво щях да му направя, със сигурност нямаше да спра да го удрям 
---------------------------------------
- storm
- Контакти:
Mourinio написа:Тая смешка Боримиров ако мен ме беше ударил в гръб, не знам какво щях да му направя, със сигурност нямаше да спра да го удрям
Ха , ей такива като тебе най са ми смешни..
"Ако мен ме беше ударил"... хахха , че ти някав много мощен ли си ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Типично за отбора на Черно море все съдиите трябва да свирят в правилната посока-справка преди седмица мача с Локо София...На тоя дебелия фен много му знае устата и Борето не му цепи басма и го помля и ако сте обективни ще видите как го държат постоянно 1-2ма човека и му пречат,а тоя зеления го напада в гръб.Общо взето така става Борето е човек на честта и оня толуп,като споменава много майките така става,сам ги овъртя,абе изкефи ме - точно така "играят" и от футболния отбор на Черно море на техния "терен" яко блъскане,ръгане и накрая съдията и "говедата" са виновни,че играят антифутбол на картофена нива...
За Борето при цялото ми уважение и всичко,което е направил за Левски не му прави чест да се държи така...Не му прави чест и да говори и да прави интриги в отбора на Левски,но също така и вината тук не е само негова,а и на варненския фен който спомена роднините му
За Борето при цялото ми уважение и всичко,което е направил за Левски не му прави чест да се държи така...Не му прави чест и да говори и да прави интриги в отбора на Левски,но също така и вината тук не е само негова,а и на варненския фен който спомена роднините му
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
storm написа:Mourinio написа:Тая смешка Боримиров ако мен ме беше ударил в гръб, не знам какво щях да му направя, със сигурност нямаше да спра да го удрям
Ха , ей такива като тебе най са ми смешни..
"Ако мен ме беше ударил"... хахха , че ти някав много мощен ли си ?
Всички са много мощни,много големи мъже и т.н и т.н.,а не осъзнават,че това са глупости и такива прояви всячески трябва да се избягват,най-малкото защото са простотии,показват човек като глупак,а и всеки накрая си намира майстора,ако действително много го търси.И един потребител много правилно написа,че е добре да се опитваме да поддържаме поне малко по-нормални отношения дори и с наглите хора,защото нервите,караниците,побоищата не водят до нищо добро.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Не ме интересува кой е крив и кой прав ! Този човек за мен вече не е част от ЛЕВСКИ , вече не ме интересвува какво е направил и какво е дал за ЛЕВСКИ . ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК !!!!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]