Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 16:02

zlostar написа:
blue avalanche написа:"След всичко само да обобщя, че пряко репликата не е причина за слабите игри."
След като не е причина,си я цитирал,защото??? :?
" Единия визира период преди 1/4финала. Период, в който ТБ не беше още Машиниста и не беше подкарал влака."
Стоилов стана треньор на Левски през 2004г.Т.Батков става председател на Надзорния съвет през 2004г.Така,че след първата провалена година на Стоилов,Батков Е МАШИНИСТА!
Ама друго си е да дрънкаш глупости,нали?

Айде сега, баавно прочети пак какво съм написал, кога я казва, какво следва от репликата натам и моля да не се изпуска думата ПРЯКО в последното изречение.
Иначе, бате, много се радвам колко гордо си написал машиниста с големи букви. Връщам се малко назад във времето. Някъде края на 2009. По форуми се пишеха едни неща, по улиците се поставяха едни транспаранти, абе въобще след една случка много негативно беше мнението спрямо един човек. Изведнъж се появява потребител blue avalanche във форума на гонг, който и до ден днешен защитатава една не особено долюбвана личност. Странно нали ;)

Леко избягваш да обясниш простотията,която написа,че когато Стоилов се бил провалил през първия си сезон в Левски,Батков не е бил начело на Левски!Защо ли?
"Изведнъж се появява потребител blue avalanche във форума на гонг, който и до ден днешен защитатава една не особено долюбвана личност."
Т.е?
"Айде сега, баавно прочети пак какво съм написал, кога я казва, какво следва от репликата натам и моля да не се изпуска думата ПРЯКО в последното изречение."
Айде сега бааавничко обясни НЕпрякото значение на репликата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 16:03

zlostar написа:
blue avalanche написа:Нито един фен НЕ ЗНАЕ истината за трансферите!Както за покупките,така и за продажбите!Само си връткаме някакви цифрички във форума!Така,че айде да не се правим на капацитети по "трансферни удари".Кой отбор какво продал и за колко,си знае само ръководството му.

Аз обаче съм сигурен, че ти знаеш ;)

Не!И затова не дрънкам на тема трансфери!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 май 2011 16:05

Пардом. За пране на пари се прави, като се обявяват високи трансферни суми, влизащи в клуба. :) Другото е за покриване на данъци и изкарване на дружеството на загуба...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 16:10

TristaNNN написа:
По същата логика след като има неуспех е логично ТБ, да е част от неуспеха защото не е осигурил този ресурс за който говориш. Тука нещо не можем да се разберем. Искам да кажа че ресурса идва от собственика, на база желанията на треньор и спортен директор. С други думи, треньора казва: Искам този и този играч - струват толкова и толкова пари. Батков дава пари, и оттам нататък всичко останало е грижа на щаба - ако стане играча - супер. Ако не стане - щаба да е преценявал по-внимателно, или да е водил правилна подготовка на дадения играч. Тука какво може да стори собственика? Той дава парите, на база информацията от СТР. Стоя зад думите си, че при такава ситуация собственикът не е човекът който греши, а тези под него с неправилната си преценка/работа.

Кажи честно, вярваш ли си на това което си написал. Мъри, Наско, ОГ, Дедо Боре, Кокала и те ли мислят така. Трябва ни халф и хоп Ганьо копува, трябва ни нападател и Ганьо нали е душа човек копува ли копува. Бате само си припомни за един Георги Христов каква история беше около договора му и как го взехме и после пак пиши глупости, че осигурявал ресурс и взимал който треньора поиска :mrgreen: Да си чувал някога за някой си Заберски...

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 16:12

bigbonusprize написа:Пардом. За пране на пари се прави, като се обявяват високи трансферни суми, влизащи в клуба. :) Другото е за покриване на данъци и изкарване на дружеството на загуба...

:!: :!: :!:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 16:13

alexpk написа:Младежи и девойки ще ви кажа,че ако сектор Б беше този който беше по мое време преди 25-30г.ТБ щеше да бъде история.

Ние, кво да направим в случая?
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 16:28

blue avalanche написа:Леко избягваш да обясниш простотията,която написа,че когато Стоилов се бил провалил през първия си сезон в Левски,Батков не е бил начело на Левски!Защо ли?
"Изведнъж се появява потребител blue avalanche във форума на гонг, който и до ден днешен защитатава една не особено долюбвана личност."
Т.е?
"Айде сега, баавно прочети пак какво съм написал, кога я казва, какво следва от репликата натам и моля да не се изпуска думата ПРЯКО в последното изречение."
Айде сега бааавничко обясни НЕпрякото значение на репликата.

Нищо не избягвам, бате. Ти се правиш,че не разбираш. На хартия да бил е президент, но съм ти обяснил какво е вършел преди репликата той като президент и какво едни други. После съм ти написал защо се изтупа тогава пред камерите и какво става след репликата също съм ти обяснил. Само по себе си една реплика как да влияе на резултат :roll: , но косвено поредицата от събития след нея няма как да не влияят.
Т.е. запомнил съм те с 2 неща във форума. Яко да дразниш ония :twisted: и да се нахвърляш срещу всеки един Левскар позволил си да напише нещо срещу Месията. Просто където да се напише нещо срещу ТБ в forum.gong.bg и ти си там. Иначе визирам директно Казанската афера, насрания навсякъде машинист, регистрацията ти съвпадаща с вълната от недоволство и 100% ти подкрепа. Може и да бъркам и ако е така се извинявам, но много се съмнявам, че си на заплата. Просто прекалено много съвпадения.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 май 2011 16:44

zlostar написа:
honda написа:...

Много точен коментар браво! Сега за нещо което е факт няма какво да споря! Имаше дори някой нови за мен неща! Ако може само да те коригирам малко ;)
За Чиликов въпреки многото платени пари, все пак си пропуснал да отбележиш, че след това беше продаден мисля в Насионал де Мадейра за още по- висока сума, така че това не е загуба за Левски.
Цихмейстук беше невероятен играч, но беше под наем. Не си мислиш сигурно, че можем да се надцакваме със Спартак М, за който и да е играч.
Баба го махнаха, защото мътел главата на Ричард. Иначе за национали от теб разбирам, че са били. Те по едно време и Тевия го водеха национал на Гана :mrgreen:
Рабех го взехме след отпадането от Тампере.
Зе Суареш също дойде със свободен трансфер ноември месец. Жо и Жеан Карлош дойдоха зимата.
Ференци май беше голмайстор на Унгария, но тук не игра нищо. Кабат, обаче стана нещо най-вероятно както казваш с участие на Сираков за да го изпуснем.
За трансферите пък на Смешко, Зимунич, Леонидас, Гарба Лавал, Джъстис... просто остават без коментар.

Благодаря за добрите думи, поласкан съм ;) . Само малко уточнения:
Чиликов отиде в Насионал (Мадейра) през 2005 срещу 200 хил евро ,около 5 пъти по-малко отколкото дойде в Левски, като вече беше загубил и титулярното си място за сметка на Джейоба , Домувчийски и Йовов.
Наистина Цихмейструк беше под наем в Левски ,но нямаше никакъв проблем Цихмейструк да бъде откупен срещу 1 млн долара- толкова му беше освобождаващата сума в договора и за толкова беше взет от Спартак (М),като Левски беше с предимство да разговаря първи,но остстрана на нашето ръководство нямаше желание да бъде задържан.Сумата не беше малка, но толкова беше броено за играчи като Гаучо, Милованович, Рендето, Г.Бачев, Зимунич,а за Чиликов и повече. тук е място да споменем че сериозен принос в това решение има и Л.Петрович , който е несъмнено голям специалисто ,но определено не харесваше рускоговорящи футболисти и има има не малък принос в отстраняването и на Радимов(не че руснака не го заслужаваше ;) ).
И тримата -Темиле, Ричард и Баба бяха юношески национали на Нигерия и като такива имат сребърни медали от СП. Като Темиле и Ричард са играли и във финала. Тевия мисля че има 2 приятелски мача с младежкия национален отбор на Гана.
Трансферите на Бензукан, Рабех, зе Соареш, Ж.Карлуш, Жо бяха доста закъснели ,но бяха платени с парите от ШЛ. Точно те изядоха главата на Сираков. Просто Сираков стана потвърждение на старото правило " колкото побеждаваш , толкова струваш, спреш ли да побеждаваш -нищо не струваш". За мен един от недостатъците на Батков е че вече се взе и за футболен специалист ,но никой не застрахован от главозамайване. Определено първите години от управлението му на Герена бяха по-успешни.
Според мен поне докато собственик на Левски е Тодор Батков( М.Чорни) Сираков няма да работи в Левски и това решение не е взето от Т.Батков.
Малко и за М.Чорни- досега никой не е успял да докаже негово участие в незаконна дейност. Разследван е от безброй места, но досега не са намерили нищо съществено. Единственото сигурно за него че разполага с много сериозен финансов ресурс( което само по себе си не е престъпление) че се познава с някои от т.н. "авторитети" от руския подземен свят, че е в Израел по лична покана на Шимон Перес и че има съвместен бизнес за доста милиарди с лица като бившия шеф на Мосад Дани Ятом и с Олег Дерипаска( който е много близо до Путин). Поне докато има такъв гръб едва ли ще бъде доказано каквото и да е срещу него.
Аз съм се срещал няколко пъти с него- направило ми е впечатление, че не е бил с охрана или не съм разбрал къде е охраната. Предполагам че той е най-добре запознат с естеството на бизнеса си и дали има от какво да се страхува. Но въобще няма нищо общо с охраната на някои мастити български бизнесмени.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 май 2011 16:45

Ние сме просто обикновени привърженици на Левски. Не знаем много неща, но се правим на велики и коментираме доста често кой, какво, защо. Есента положението не беше чак толкова зле, но се повдигна въпроса за Ясен Петров и Гонзо. Питам аз, защо не им искахте оставките, когато отборът се представяше добре в първите кръгове. Когато имаше желание за игра в състезателите. Трябва да гледа реално винаги, но е много лесно, когато отборът не е наред, да го оплюеш.
Сега да гледаме кой отбор ще изхвърчи с лиценза, че става много интересно. Може не един, а цели три отбора от А група, да изхвърчат. В Б групите ще е още по - тежко.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 16:47

zlostar написа:Нищо не избягвам, бате. Ти се правиш,че не разбираш. На хартия да бил е президент, но съм ти обяснил какво е вършел преди репликата той като президент и какво едни други. После съм ти написал защо се изтупа тогава пред камерите и какво става след репликата също съм ти обяснил. Само по себе си една реплика как да влияе на резултат :roll: , но косвено поредицата от събития след нея няма как да не влияят.
Т.е. запомнил съм те с 2 неща във форума. Яко да дразниш ония :twisted: и да се нахвърляш срещу всеки един Левскар позволил си да напише нещо срещу Месията. Просто където да се напише нещо срещу ТБ в forum.gong.bg и ти си там. Иначе визирам директно Казанската афера, ******ия навсякъде машинист, регистрацията ти съвпадаща с вълната от недоволство и 100% ти подкрепа. Може и да бъркам и ако е така се извинявам, но много се съмнявам, че си на заплата. Просто прекалено много съвпадения.

Всъщност ти ме разкри!!!Аз толкова да се крия,но-о-о...Какво зорко око!И така,казвам се Константин Баждеков и съм на заплата при г-н Т.Батков.Ми сега?Кво ши прая...Въх как ме хАвана! :oops: :oops: :oops:
" На хартия да бил е президент,..."
А Не на хартия,президент беше...кой?Това,което искаше да кажеш е,че не Батков е оставил Стоилов на работа,след 2004г.,а някой друг.Само дето не казваш кой е този някой,ама нейсе...не ти е за първи път,нали?
"но косвено поредицата от събития след нея няма как да не влияят. "
Това ли ти е аргумента?Ама толкова д си тъп,толкова да си тъп,че...Батков ще ми плаща,за да се занимавам по форумите с тъпунгери като теб,така ли?Щото като чаткаш по клавишчетата му накривяваш какво точно?
Впрочем,аз като те гледам как се джаскаш срещу Батков-да не си на заплата при ТИТАН?Сетих се!Атанасов,ти ли си?

Върни се в “Архив”