Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски в ЛЕ - сезон 2011/2012
И аз предпочитам излизане от груповата фаза на ЛЕ и достигане до осмо-, четвъртфинал пред шампионска титла.
- Chelsea Forever
- Контакти:
То е ясно,че всеки син фен иска излизане от групите на ЛЕ,ама чакайте първо да влезем!После да мислим за излизане!
Трябва да се видят и съперниците в групите,защото ако нямаме късмет (както беше,когато влязохме в ШЛ) няма никакъв шанс да излезем!!!
Трябва да се видят и съперниците в групите,защото ако нямаме късмет (както беше,когато влязохме в ШЛ) няма никакъв шанс да излезем!!!
- Chelsea Forever
- Контакти:
siniq_fen написа:Синият Болярин написа:Сега като прегледах малко по-внимателно евентуалните двойки в ШЛ и нещата ми изглеждат доста на кантар. Някои от отборите с по-ниски коефициенти са по-силни от тези с по-високи. При положение, че се изтеглят такива двойки не е невъзможно да сме непоставени.
В наш интерес е поставените в ШЛ да продължават, а поставените в ЛЕ да отпадат. Колкото е възможно по-малко изненади в ШЛ и колкото е възможно повече в ЛЕ
Само да не сме ние една от изненадите
Стане ли така отиват на лошо поставените и непоставените!

Според мен щеше да бъде по-добре ако бяхме 3-ти, а не 2-ри в класирането, тоест щеше да е по-добре да започнем от 2-ри предварителен кръг (като миналата година), а не от 3-ти. За мен това е в ущърб на отбора. Никога не са излишни 2 мача срещу отбор като Дъндолк. А за цска направо не ми се мисли как ще се включат директно в четвъртия предварителен кръг.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]
На тоя етап искам да влезем в групите. И ако влезем ще видим какво ще се прави.
Re: Поставени или не
PFC Litex написа:shotgun blues написа:е по-добре да не влизаме в първите 15 че нямаме шанс![]()
![]()
а да си стоим 16 и надолу да има някакъв по приемлив жребий
Греда. Явно не си запознат с регламентите.
България ако е в първата 15-ца, то за ШЛ ще играем с 2 отбора, а за ЛЕ с 4, като шампиона влиза директно в груповата фаза на ШЛ, а вторият в класирането играе директно от плейофа, което му гарантира 100% участие в турнира на ЛЕ, така че си е далаверка да сме с 15-ца
За ЛЕ няма значение къде е България в класирането, тъй като там няма подобни екстри като директно влизане в групи
А ,ние на кое място сме

За настоящият сезон 2011/2012 сме на 17-то
Следващият сезон 2012/2013 ще сме на 21-во
За сезон 2013/2014 зависи какво ще направят отборите ни сега през 2011/2012 и чак тогава ще се направи класация за него.
Следващият сезон 2012/2013 ще сме на 21-во
За сезон 2013/2014 зависи какво ще направят отборите ни сега през 2011/2012 и чак тогава ще се направи класация за него.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Щурм стана шампион на Австрия. Така при евентуално класиране за плейоф за ЛЕ остана единствено да чакаме добро развитие на мачовете в 3ти кръг на ШЛ и ЛЕ, за да сме поставени. Все пак си оставаме отбора с най- висок коефициент от не поставените, като единствено Лех при някакво невероятно развитие на последния кръг в Полша може да ни избута с 1 позиция назад.
Ще сте поставени, спокойно. Изненади винаги има особено ако ви трябва 1. Да му мислим ние, Литекс и 4тият!
petkov написа:Според мен щеше да бъде по-добре ако бяхме 3-ти, а не 2-ри в класирането, тоест щеше да е по-добре да започнем от 2-ри предварителен кръг (като миналата година), а не от 3-ти. За мен това е в ущърб на отбора. Никога не са излишни 2 мача срещу отбор като Дъндолк. А за цска направо не ми се мисли как ще се включат директно в четвъртия предварителен кръг.
Въобще не съм съгласен с теб...
затова има подготовка..как ли се справят Арсенал и тотнъм...като не почват от по- рано...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives