Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА (10.04.2011 21:00ч)

Мнениеот Долно уйно » 09 апр 2011 20:12

mistreated написа:Какво значи "къде е сериозно изиграният мач на ЦСКА"? Ами на Литекс къде е?

Докато четох темата Ловеч никой не ги брои за живи и здраво се фаворизира ЦСКА и ми стана интересно на база на какво е това. Не видях до момента някой от Ловеч да скача така до небесата.

Сега гледам на Ловеч мачовете през пролетта:

Миньор 0:3 Ловеч
Ловеч 4:0 Берое
Пирин 1:2 Ловеч
Ловеч 1:0 Локо Пд.
Академик 0:3 Ловеч

Отборите с които са играли са с една идея по-силни от отборите с които са играли ЦСКА.

Утре мача според мен е е около 80% равен, останалите 20% са по 10 за победа на Ловеч и ЦСКА.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 апр 2011 21:06

Футболистите на ЦСКА бяха приятно изненадани от около 300 свои привърженици, които тази вечер се събраха на тренировката на отбора на градския стадион в Плевен. "Армейците" се подготвяха там преди утрешното дерби с Литекс в Ловеч. Запалянковците не спряха да пеят песни по време на цялото занимание на играчите. След това футболистите и треньорите не отказаха автограф или снимка на нито един от феновете. Самите ултраси обещаха да подкрепят отбора и на стадиона срещу шампионите.

"Заради нашите привърженици, които ни посрещат по този начин навсякъде, сме длъжни да се хвърлим с всички сили срещу Литекс", коментира старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов.

: ) Айде ЦСКАА

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 апр 2011 21:14

Долно уйно чета ти глупостите и се чудя на кой отбор си фен :) ЦСКА е фаворит само в твоя мозък,никой не е казвал че сме фаворити в Ловеч,в София е друго,но утре играем в Ловеч И победата срещу Левски била случайна,после срещу Черно Море за купата и това е било случайно.Всеки има право на мнение но след като си победил отбор значи не е случайно добре се неутрализирал тяхните футболисти играл си и си победил.Литекс има проблеми в защитата това го видяхме за купата и тоя вратар е много добър на вратата,но ми направи впечатление ,че излизаше извън вратата и Левски можеше да вкара.

Все пак казвам , че ЦСКА няма да загуби.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 апр 2011 21:23

Deluxx написа:Долно уйно чета ти глупостите и се чудя на кой отбор си фен :) ЦСКА е фаворит само в твоя мозък,никой не е казвал че сме фаворити в Ловеч,в София е друго,но утре играем в Ловеч И победата срещу Левски била случайна,после срещу Черно Море за купата и това е било случайно.Всеки има право на мнение но след като си победил отбор значи не е случайно добре се неутрализирал тяхните футболисти играл си и си победил.Литекс има проблеми в защитата това го видяхме за купата и тоя вратар е много добър на вратата,но ми направи впечатление ,че излизаше извън вратата и Левски можеше да вкара.

Все пак казвам , че ЦСКА няма да загуби.

Ти можеш ли да четеш и ако да, можеш ли да тълкуваш написаното?
На кой отбор съм фен ли? - на националният отбор по футбол на България и по тази причина следя всички клубни у нас.

Къде съм написал, че победата на ЦСКА срещу Левски е случайна?
Също така къде в мненията ми става дума за мачове за купата?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 апр 2011 21:27

Долно уйно написа:
Левски 1:3 ЦСКА - този мач го изключвам, тъй като той от момента форма не се влияе.
Черноморец 0:4 ЦСКА - Черноморец който ги хвана той ги натупа

Ето това са "случайните победи" на ЦСКА :)

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 апр 2011 22:08

Не го казвам често ,ама дано ЦСКА бие ! :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 апр 2011 22:32

ЦСКА ще загуби в Ловеч,защото е по-слаб отбор от Литекс...Шансовете им са в умората на оранжевите след 120 мин в сряда,но повече от Х с късмет-трудна работа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 09 апр 2011 22:33

Този мач май се играе за левски :lol: Всички левскари искат ЦСКА да победи , но уви това няма как да стане ;) 3-0 за шампиона и нова титла във витрината ! В мача за купата дано бие ЦСКА поне и те да вземат трофей , а онези от подуене пак да чакат с надежда другата година която ще се окаже трета поредна без отличие :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 09 апр 2011 22:58

big4eto написа:Този мач май се играе за левски :lol: Всички левскари искат ЦСКА да победи , но уви това няма как да стане ;) 3-0 за шампиона и нова титла във витрината ! В мача за купата дано бие ЦСКА поне и те да вземат трофей , а онези от подуене пак да чакат с надежда другата година която ще се окаже трета поредна без отличие :lol:

Както беше миналата година Левски отиваше в Ловече за мач в който всички цскари искаха Левски да бие :mrgreen: ЦСКА няма да загуби в Ловеч !!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 апр 2011 23:01

big4eto написа:Този мач май се играе за левски :lol: Всички левскари искат ЦСКА да победи , но уви това няма как да стане ;) 3-0 за шампиона и нова титла във витрината ! В мача за купата дано бие ЦСКА поне и те да вземат трофей , а онези от подуене пак да чакат с надежда другата година която ще се окаже трета поредна без отличие :lol:

Нещо много си се объркал...Аз не мога да искам ЦСКА да победи,защото генетично ми е заложено обратното!И как ще свърши този мач ми е все тая,а дали Левски ще е без отличие тази и другата година-не зависи от тебе.Щото Бургас,Варна,Овча купел и Надежда не ги боли за Литекс особено...И дори и догодина да сме без отличие-пак ще сме 2000 на стадиона в Ловеч-а вие никога не сте и няма да бъдете така,схващаш ли?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”